Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle mutlaka olmaması hayirli ki olmadi bi sure düşünmüyorumhatta bu tedavi esnasinda bidaha asla yaptirmam ddiyordum ama simdi bu fikirde değil im denicem ama yaza doğru yada eylul gibi yakin bi zaman düşünmüyorum iyiyim tabiki üzüldüm ama çok kotu değilim onumuzdr örnek sen varsın bizimde olacak zamanki gelince bunu biliyorum bigun benimde bebeğim olacak sendende güzel haber bekliyorum

inşallah canım. daha yaşlarımız küçük en azından ve teşhisimiz konmuş. bu bile avantaj bizim için. istanbul tüp bebek artık bizimle uğraşa uğraşa bu konuda baya yol katetti:) bi kaç tane daha globozoo hastaları var. biri daha yeni hollandadan geldi ikinci çocuk için. o yüzden gidip görüşmeni isterim. tabi kendini hazır hissettiğin zaman. bizim bebişler herkesinkinden daha nazlı;)

Öyle mutlaka olmaması hayirli ki olmadi bi sure düşünmüyorumhatta bu tedavi esnasinda bidaha asla yaptirmam ddiyordum ama simdi bu fikirde değil im denicem ama yaza doğru yada eylul gibi yakin bi zaman düşünmüyorum iyiyim tabiki üzüldüm ama çok kotu değilim onumuzdr örnek sen varsın bizimde olacak zamanki gelince bunu biliyorum bigun benimde bebeğim olacak sendende güzel haber bekliyorum

gördüm canım. enteresan bi duygu. gerçi vajinal usg'de yumurta takibindeki foliküle benzer bi kese görüyosun. ama o bile içimi rahatlattı tabi. 2 ocağa kalp atışı için gün verdi. bütün ilaçlara da devam dedi. bütün ilaçlara devam olunca tedirginlik de devam ediyor tabi ilaçlarla mı tutuyoruz bebişi diye. bakalım bekliyip görücez canm. darısı en kısa zamanda başına inşallah. sakın umutlarını kaybetme. bi gün olacak;)

gördüm canım. enteresan bi duygu. gerçi vajinal usg'de yumurta takibindeki foliküle benzer bi kese görüyosun. ama o bile içimi rahatlattı tabi. 2 ocağa kalp atışı için gün verdi. bütün ilaçlara da devam dedi. bütün ilaçlara devam olunca tedirginlik de devam ediyor tabi ilaçlarla mı tutuyoruz bebişi diye. bakalım bekliyip görücez canm. darısı en kısa zamanda başına inşallah. sakın umutlarını kaybetme. bi gün olacak:KK66:
Ah canım çok duygulandım çok şükür bizim sayfamızda da hamilelik takvimi gördük. Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlere:)

Gyps 84 ne yaptin ne zaman gidiyosun doktorabende bbugün yaptiticam testi adet agrisi gibi agrim oluyo arada bekleyemicem devlet hastanesine geldim acil ine kanda bakmiyoruz dedi simdi kadim doğumagidiyorum ve cçok korkuyorum
canım çok üzüldüm:KK43: ama umutsuzluğa düşmek yok inşallah bi dahaki sefere kucağına almak nasip olsun canım . :KK46:

Ah canım çok duygulandım çok şükür bizim sayfamızda da hamilelik takvimi gördük. Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlere:)

Cnm inşallah. Mucize gibi hala inanasım gelmiyo. Darısı başınıza. Sen ne zaman başlıyosun?

Cnm inşallah. Mucize gibi hala inanasım gelmiyo. Darısı başınıza. Sen ne zaman başlıyosun?
canım fish boyama sonucumuz %68 haploid %20 diploid çıkmış. Kaan hoca ya yazıcaz sonucu. bakalım ne dicek. bizim deneme yaza kaldı canım. değerler kötü. yaza kadar elimizden geleni yapalım sonrası Allah a kalmış.

[QUOTCanim inşallast: 38416227, member: 582338"]canım çok üzüldüm:KK43: ama umutsuzluğa düşmek yok inşallah bi dahaki sefere kucağına almak nasip olsun canım . :KK46:[/QUOTE]
Saol canim insallah bidaha ne zaman yaptiririm bilmiyirum

Bu arada fishboyama kotu degil sanirim haploid hücre önemli oda az değil bizimde % 88 di sanirim iyi demişti

mutlu yıllar kızlarr!!! yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve bebiş getirsin :) hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyosunuz? gypsy84 arkadaşım hamişlik nasıl gidiyoo ? özledim muhabbetinizi ya hu :KK64:

mutlu yıllar kızlarr!!! yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve bebiş getirsin :) hiç sesiniz çıkmıyor neler yapıyosunuz? gypsy84 arkadaşım hamişlik nasıl gidiyoo ? özledim muhabbetinizi ya hu :KK64:

Cnm umarım 2015 hepimiz için mutlu bir yıl olur.. Mide yanmaları ve sürekli yorgunluk dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Yrn doktor randevum var. Sanırım kalp atışı duyucaz. Heyecanlıyız ama tedirginiz hala tsbi. Anneler dışında kimseye söylemedik henüz. İlaçlara iğnelere de devam. sizden de mutlu haberler bekliyoruz bu yıl:KK66:

Gyps gözün aydin diğer foruma yazdiginu girdim kalp atisini duymussun çok şükür Canim allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi şekilde kandilinizde mübarek olsun rabbim isteyen hherkesi anne yapsin inşallah...

ay çok sevindim yeni yıl hediyesi gibi darısı bizlere inşallah:KK36:

Kızlar çoook teşekkür ederim hepinize. Dualarım hep sizinle. Bana hep güç verdiniz. Bu mübarek gecede allah Dualarımızı kabul etsin, isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah. Eşimle annem de sizi soruyolar sürekli. Bu arada kalp atışı duymak enteresanmış. Biz kendimizi şu ana kadar hamilelik fikrine pek alıştırmadığımız için, sürekli tedirginlik, nolur nolmaz durumu, çok kaptırıp hayal kırıklığı ysşamayalım düşünceleri falan... Sesi duyunca ilk kez içimde bişeylerin yaşamak için mücadele verdiğini anladım... Artık sonu ne olursa olsun ben de kendimi kaptırıp onu büyütmek için var gücümle mücadele etmeye karar verdim... Darısı en kısa zamanda hepinizin başına inşallah. Bir yerlerde annelerini bekleyen o minik kalplerin en kısa sürede annelerine kavuşması umuduyla umutlar hiç bitmesin...

Gyps gözün aydin diğer foruma yazdiginu girdim kalp atisini duymussun çok şükür Canim allah kucagina almayi nasip etsin saglikli bi şekilde kandilinizde mübarek olsun rabbim isteyen hherkesi anne yapsin inşallah...

ay çok sevindim yeni yıl hediyesi gibi darısı bizlere inşallah:KK36:

kızlar yazmıyorum diye bu topiği unuttum sanmayın. Bu topiğin mucizeyle bir ilgisi olmalı;) hepiniz dualarımdasınız. Azradan haber aldım özel mesajdan da sizler napıyosunuz? Zehra tedavin nooldu canım? Özledim hepinizi :KK39:

kızlar yazmıyorum diye bu topiği unuttum sanmayın. Bu topiğin mucizeyle bir ilgisi olmalı:KK66: hepiniz dualarımdasınız. Azradan haber aldım özel mesajdan da sizler napıyosunuz? Zehra tedavin nooldu canım? Özledim hepinizi :KK39:
Merhaba canım hamile siniz tebrik ederim..rabbim kucağına almayi nasip etsin..
Tüp bbek mi yaptınız. .
Ve bu arada sorun tam olarak neydi..

Merhaba canım hamile siniz tebrik ederim..rabbim kucağına almayi nasip etsin..
Tüp bbek mi yaptınız. .
Ve bu arada sorun tam olarak neydi..

evet canım tüp bebek oldu. bizim durumumuz biraz daha farklı. sorun eşimdeki globozoospermia durumu. topiğin ilk sayfasında detaylı açıklamıştık. Doktorların tüp bebekte bile başarı şansının düşük olduğunu söylediği nadir durumlardan biri. Ama şükürler olsun ki Allahım bugünleri görmeyi nasip etti. Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Back
X