Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yarın emriyo transefrim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla inaşşallah benimde bebelerim sizinde olur inaşşalh

cnm dualarımız seninle. Kaç tanesi döllendi? iki embriyo mu transfer edildi. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

tatlım iki emiriyo tarnsefr edildi ücüncü gün emriyosu verdiğim günü saymıyorlar heralde beni carşamba günü yumurtalrımı toplandı cumartesi günü sekize bölünmüş iki embriyo kondu cok iyi kalıtede oldugu söylendi 15 yumurta toplandı diğerlerinin hepsi malssef yola devam edemdiemiriyologum dediği biz bu kadar iyi kalite embriyo beklemiyorduk ama benim aklımı karıştıran bize binde bes saglan hücre oldugu söylendi hadi daha az olsun cok az deilmi bu döllenme bide kalsiyum uypnoforu takibimi yapan doktor yapmış embriyolügun yapması gerkmiyormu gypsy84 ben bu işe yabancıyım kalsiyom ıyonoforu ne zaman kullandılar sizde acaba bizde ertesi gün kullanmışlar sanırım dondurmak umudumuz vardı ama hepsi havaya uctu emriyolüga dedimki neden donacak kadar olmadı biz cok özel hastaymısız sanki demse bilmiyorduk gypsy84 canım sende belirti oldumu bende kan testini dayanamayıp onuncu gün vercegim heralde

tatlım iki emiriyo tarnsefr edildi ücüncü gün emriyosu verdiğim günü saymıyorlar heralde beni carşamba günü yumurtalrımı toplandı cumartesi günü sekize bölünmüş iki embriyo kondu cok iyi kalıtede oldugu söylendi 15 yumurta toplandı diğerlerinin hepsi malssef yola devam edemdiemiriyologum dediği biz bu kadar iyi kalite embriyo beklemiyorduk ama benim aklımı karıştıran bize binde bes saglan hücre oldugu söylendi hadi daha az olsun cok az deilmi bu döllenme bide kalsiyum uypnoforu takibimi yapan doktor yapmış embriyolügun yapması gerkmiyormu gypsy84 ben bu işe yabancıyım kalsiyom ıyonoforu ne zaman kullandılar sizde acaba bizde ertesi gün kullanmışlar sanırım dondurmak umudumuz vardı ama hepsi havaya uctu emriyolüga dedimki neden donacak kadar olmadı biz cok özel hastaymısız sanki demse bilmiyorduk gypsy84 canım sende belirti oldumu bende kan testini dayanamayıp onuncu gün vercegim heralde

canım kalsiyum iyonoforun doktorla alakası yok bildiğim kadarıyla laboratuarda embriyologların işi. zaten sende binde 5 olan sağlam spermleri kullandılarsa kalsiyum iyonofora da gerek yok. o sadece akrozomsuz spermler için kullanılıyor. diğerlerin ihtiyacı yok. hiç canını sıkma dondurulamadı diye. transfer edenler tutsun yeter ki...

Benim hiç belirtim olmadı, belirti arama zaten. o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki olan belirtiler de ilaçlardan. şişkinlik, kasık ağrısı, yorgunluk... vs. Benim başarısız denememde aynı belirtiler vardı. kimisinde hiçbir şey olmuyo. İkincisinde de nasılsa ilkinde de böyle olmuştu tutmadı galiba demiştim.

Bol bol dua et... Gerisi Allahtan. çok yorulmamaya çalış, yatağa da yapışma tabi. ;) Ben transferin ertesi günü işe başlamıştım. İyi haberlerini bekliyoruz.

ay tatlım cok tşklr bildiğin yataga yapistım bilsiyarın başına oturmaya bile korkuyorum allahım inşallah hayırlı haberler veririm inşallah cok amin:KK46:

bendede şişkinlik kasık agrısı var ilaclar eşliğinde kilo bile aldımhayırlısı inşallah

IFF bu ne yaa yazamiyirum bu turlu telden gidiyorum tabrik ediyorum cokk sevindim kelebek diğer hamile haberleinede inşallah bizde yaxicaz zamani gelince kelebek ne kadar genarta tedavi bide esin farklı bi ilaç kullandimi
Piezo +tüp bebek + pgt tarama 6000dı sanırım canım. Ay teni transferler var hayırlısı olsun inşallahhhhhh. Dualarım sizinle inşallah güzel haberler bekliyoruzzzz. Eşim gnc marka bütün erkekler için olan vitaminlerden yuttu diyebilirim keçiboynuzu kürü leblebi nohut yemeği proxeed toka yere beslendi eti kestik ama biz de ork bi faydası olmadı açıkçası sayımız zaten çok düşüktü. Sadece bir kere genart ike görüşün derim muhtemelen Sertaç bey bizi de örnek verecektir. Allah var ya biz çok memnun kaldık evden uzakta mazlum mahsun olsak da hergün Rabbim sonunda sevindirdi inşallah sonuna kadar güzel gider. Maşallah barekallah...

ay tatlım cok tşklr bildiğin yataga yapistım bilsiyarın başına oturmaya bile korkuyorum allahım inşallah hayırlı haberler veririm inşallah cok amin:KK46:

cnm çok fazla yatma ki kan dolaşımı sağlansın vücutta.. yatmak da iyi değil diyor doktorlar. Psikolojini de kötü etkiler hasta gibi hissedersin. Öpüyorum, bebişe iyi bak;)

tşk edrim tatlım sonuna kadar katılıyorum cok fazla şişkinlik var normalmiki ilaclardanmı acaba

Zehracim hayirli olsun transferin güzel haberini aliriz inşallah kelebek saol verdiğin bilgi için ben 1 yol ara vericem sanirim hem maddi hem manevi ama genart ve İstanbul tuo bebek arasindada kararsizim hayirlisi...

tşk edrim tatlım sonuna kadar katılıyorum cok fazla şişkinlik var normalmiki ilaclardanmı acaba

cnm şişkinlik normal. inşallah pozitif sonuç alırsan sonrasında daha da artacaktır. Ben 8-10 haftalık hamileyken 5 aylık gibiydim. Ne yapsam inmiyordu. İlaçları bırakınca çok şükür biraz rahatladım. Bazen çığlık çığlığa bağırasım bile geliyordu çünkü iki lokma yediğimde karnım patlayacak gibi oluyordu. Ama ben biraz fazla ilaç kullandım. Hepsinden çifter çifter

ay kızlar allah razı olsun ama gercekten acayip bi şişkinlik ilaclara baglıyorum bu şişkinliği idrar testi yapasım var zaman gecmiyor zaten dayanamayıp onuncu gün kan verceceğim inaşşalh pozitif olur

ay kızlar allah razı olsun ama gercekten acayip bi şişkinlik ilaclara baglıyorum bu şişkinliği idrar testi yapasım var zaman gecmiyor zaten dayanamayıp onuncu gün kan verceceğim inaşşalh pozitif olur
canım bence kendini oyalayacak bişeylerle ilgilen. çok yatarsan ya da çok hareketsiz zaman geçirirsen strese girersin ister istemez olacak mı olmayacak mı diye. Rabbim yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK46:

dayanamadım ıdrar testi yaptım negatif cıktı :KK46:

canım idrar testi için çok erken. kanda bile 9. günden önce çıkmıyor. kaldı ki kanda pozitifi görüp sonrasında idrar testi yapmış ve çift çizgi çıkmayan birsürü arkadaş var forumda. hamile olup da 15. günde idrarda negatif çıkan biliyorum. sakın yapma bir daha. sadece moralini bozarsın. Bebişlere odaklan;)

ya biliyorumda dayanamadim t ransefer 14 subat ayin 26 sinda kan testi ya bu kronel jel topak topak sonradan dusuyor sizdedemi oyle oldurica etsem bi bilgilensem bu konuda gidip ignemi yazdirsam

ya biliyorumda dayanamadim t ransefer 14 subat ayin 26 sinda kan testi ya bu kronel jel topak topak sonradan dusuyor sizdedemi oyle oldurica etsem bi bilgilensem bu konuda gidip ignemi yazdirsam

crinone malesef öyle. sana tavsiyem uyguladıktan sonra mutlaka 15 dakika hareket halinde ol. emilmesi için. ama yine de saatler sonra falan tortusunu atıyor dışarı. meraklanma

atın 14 de tarnsefirim yapıldı dayanamdım bugun kan testi yaptırdım canım değeri 0.400 cık doktor gebelik varda diyemeyiz yokda diyemeyiz dedi 100 olursa ancak hamile deriz dedi ama kan degerim yükselebilirmiş şimdi ben kacıncı gün testi yaptırmış oldım eğer transfer edilen günü sayarsak dokuz ama saymassak sekizinci gün ben normalde bu perşembe kab verecektim ama dayanamadım gittim verdim ve 0.393 cık acaba bu degerin test gümüme kadar bine ulaşırmı bu labaratuvar bin olunca hamile diğiruz dedi sizinkiler gibi 64 fala gibi rakalarla calışmıyolarmış sabah doktorumun yanına gidecegim ya nasip allahım boşa cıkarmaz inaşşalllah umutlarımızı işte böule bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olan olursa sevinirim

zehracım normalde değer 10'u geçince pozitif sayıyorlar. çok erken yaptırmışsın. moralini bozma hemen. bi iki gün sonra tekrarla bakalım. Kişiden kişiye çok değişiyo değerler. Dualarımız seninle... Allah umutlarını boşa çıkarmasın

Back
X