Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah kaldırma kuvveti versin çok zor biliyorum yaşadıklarımdan ama kesin olan bir şey var ki bir gün mutlaka rabbim hepimizi güldürecek yeter ki biz sabrederek yola devam edelim. sabır ve ümit bu da geçecek...10 cu gün kan deerim 0.166 benim negatıi her ne kadar doktorlar perşembe günü bidaha yaptır desede ben umudu kaybettim hayırlısı olsun
Kızlar merhaba, bir arkadaş bana özelden yazmış. bizi takip etmesine rağmen yazmamış şimdiye kadar. Mesajını olduğu gibi alıntılıyorum. Bir mucizeye daha tanık oluyoruz. Herkese umut olsun... Allah herkese bu mutluluğu tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
"Canım merhaba
Ben uzun süredir bu siteye üyeyim ismim ve fotoğraflarım olduğu için senin açmış Olduğun erkek in. Başlığındaki globozospermıa ya yorum yapmadım ama sen benim adımı vermeden bu mucızeyı paylaşırmısın..
evlenmeden önce ogrendım PKo olduğumu ona rağmen evlenince bir ihtimal olursa diye ilk 1 yıl korunduk 2011 Kasım'da evlendık..
2013 E girerken istiyorduk o yıl öyle geçti 2014 de ıstedık çabaladık kontroller Dr lar pko m olmadığını bıle söyleyen Dr lar vardı bi kaç ilaç tedavısı falan olmadı yine..
2014 un sonunda artık bi tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik emsey hospitala gittik muhteşem bir insanla tanıştık Nesrin hanım..
Nesrin hanım bize çok acele ettiğimizi öncelik olarak kilo vermemiz gerektiğini sakin bir şekilde moral bozmadan umutla ilk 3 ay yumurta takibi yapıp ondan sonra gerekirse rahim filmi çekilir ve tüp bebeğe baslayabilecegimizi söyledi benim için İnofolik femara isimli ilaçlar verdi ek olarak insülin direncim için ilaç kilo vermeye yardımcı hem ..
Bu arada eşimden sperm testi istediler..ondan nedense o kadar emindik ki..
Sonuç tahmin edeceğiniz üzere globozospermıa ...koyu harflerle Tanı dıyordu ..
Araştırdıkca hüsran üzüntü ınanamamadık mümkün olabılırmıydı bızım basımıza gelmıstı sonra sizi buldum okudum umut doldum ...ınancımı yıtırmedım ..özellikle eşim en basından beri hep inandı sabır dedi..
Dr gittiğimizde halimizi görüp dediki..Allah'ın izniyle olur inşallah umutsuzluğa kapılmak yok moral bozmak yok..sakin olun bi takım hesaplamalar yaptı sayımız iyi dedi içinden iyi olanlar işimizi Görecektir dedi..3 aylık sürece devam bir ilaç yazdı eşim için almadık onu ilk ay ..
almaya gittiğimde o ilacı en az 6 ay kullanmak gerektiği deniliyordu maliyeti çok yüksek olunca almadan çıktım belki bu ay olur gerek kalmaz dedik doğal yöntemler deneyelim dedik fırsat olmadı onu da yapmadık ben memlekete gıttım döndüm Dr adetimin 12. Gün görmek istemişti gittik yumurtam çok güzel gelişmişti stres olmadan deneyin deneyin dedi..ilk ay aşırı stresten Boşa geçmişti tüm önemli günler..
Sonra ne mi oldu 5 haftalık hamile olduğumu ogrendım..kesemizi daha dün gördük..haftaya nasipse kalp atışları..
Mucıze gerçekleşti ...
3 aylık surecın 2. Ayında hamile kaldım..hepimizin istedigi gibi doğal yoldan olması inanılmaz bir mucıze...
Hem ben pko luyum hem eşim globozospermıa ...
Önce Rabbim ..canım eşim..mükemmel insan Nesrin hanım..aılelerımız..ne üzüntüler ağlamalar geride kaldı..dualarımız kabul oldu..
İnancımızı yıtırmek yok..
Umut bızım her seyımız..
Belki arkadaslarıma bir Işık olur umut olur bizim hikayemiz..
Çok uzun ve Saçma anlatmış olabılırım lütfen heyecanıma Verín.."