Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10 cu gün kan deerim 0.166 benim negatıi her ne kadar doktorlar perşembe günü bidaha yaptır desede ben umudu kaybettim hayırlısı olsun

hayırlısı böyleymiş canım üzülme demek boş tabi ki üzülüyor insan ama pes etme nolur... daha zamanı varmış demek ki... ben her negatif denemeden sonra yeni bir güç ve umutla başladım yenisine. En hayırlı zamanlarda sağlıkla sıhhatle kuzucuklara kavuşalım inşallah...

10 cu gün kan deerim 0.166 benim negatıi her ne kadar doktorlar perşembe günü bidaha yaptır desede ben umudu kaybettim hayırlısı olsun
Canım Allah kaldırma kuvveti versin çok zor biliyorum yaşadıklarımdan ama kesin olan bir şey var ki bir gün mutlaka rabbim hepimizi güldürecek yeter ki biz sabrederek yola devam edelim. sabır ve ümit bu da geçecek...

Kızlar merhaba, bir arkadaş bana özelden yazmış. bizi takip etmesine rağmen yazmamış şimdiye kadar. Mesajını olduğu gibi alıntılıyorum. Bir mucizeye daha tanık oluyoruz. Herkese umut olsun... Allah herkese bu mutluluğu tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

"Canım merhaba
Ben uzun süredir bu siteye üyeyim ismim ve fotoğraflarım olduğu için senin açmış Olduğun erkek in. Başlığındaki globozospermıa ya yorum yapmadım ama sen benim adımı vermeden bu mucızeyı paylaşırmısın..

evlenmeden önce ogrendım PKo olduğumu ona rağmen evlenince bir ihtimal olursa diye ilk 1 yıl korunduk 2011 Kasım'da evlendık..
2013 E girerken istiyorduk o yıl öyle geçti 2014 de ıstedık çabaladık kontroller Dr lar pko m olmadığını bıle söyleyen Dr lar vardı bi kaç ilaç tedavısı falan olmadı yine..
2014 un sonunda artık bi tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik emsey hospitala gittik muhteşem bir insanla tanıştık Nesrin hanım..

Nesrin hanım bize çok acele ettiğimizi öncelik olarak kilo vermemiz gerektiğini sakin bir şekilde moral bozmadan umutla ilk 3 ay yumurta takibi yapıp ondan sonra gerekirse rahim filmi çekilir ve tüp bebeğe baslayabilecegimizi söyledi benim için İnofolik femara isimli ilaçlar verdi ek olarak insülin direncim için ilaç kilo vermeye yardımcı hem ..

Bu arada eşimden sperm testi istediler..ondan nedense o kadar emindik ki..
Sonuç tahmin edeceğiniz üzere globozospermıa ...koyu harflerle Tanı dıyordu ..
Araştırdıkca hüsran üzüntü ınanamamadık mümkün olabılırmıydı bızım basımıza gelmıstı sonra sizi buldum okudum umut doldum ...ınancımı yıtırmedım ..özellikle eşim en basından beri hep inandı sabır dedi..

Dr gittiğimizde halimizi görüp dediki..Allah'ın izniyle olur inşallah umutsuzluğa kapılmak yok moral bozmak yok..sakin olun bi takım hesaplamalar yaptı sayımız iyi dedi içinden iyi olanlar işimizi Görecektir dedi..3 aylık sürece devam bir ilaç yazdı eşim için almadık onu ilk ay ..
almaya gittiğimde o ilacı en az 6 ay kullanmak gerektiği deniliyordu maliyeti çok yüksek olunca almadan çıktım belki bu ay olur gerek kalmaz dedik doğal yöntemler deneyelim dedik fırsat olmadı onu da yapmadık ben memlekete gıttım döndüm Dr adetimin 12. Gün görmek istemişti gittik yumurtam çok güzel gelişmişti stres olmadan deneyin deneyin dedi..ilk ay aşırı stresten Boşa geçmişti tüm önemli günler..

Sonra ne mi oldu 5 haftalık hamile olduğumu ogrendım..kesemizi daha dün gördük..haftaya nasipse kalp atışları..

Mucıze gerçekleşti ...

3 aylık surecın 2. Ayında hamile kaldım..hepimizin istedigi gibi doğal yoldan olması inanılmaz bir mucıze...
Hem ben pko luyum hem eşim globozospermıa ...
Önce Rabbim ..canım eşim..mükemmel insan Nesrin hanım..aılelerımız..ne üzüntüler ağlamalar geride kaldı..dualarımız kabul oldu..

İnancımızı yıtırmek yok..
Umut bızım her seyımız..
Belki arkadaslarıma bir Işık olur umut olur bizim hikayemiz..

Çok uzun ve Saçma anlatmış olabılırım lütfen heyecanıma Verín.."

Çok güzel bi haber bu doğal yolla hamile kalanbiri bizim durumda iinşallah bizede nasip olur...

Kızlar merhaba, bir arkadaş bana özelden yazmış. bizi takip etmesine rağmen yazmamış şimdiye kadar. Mesajını olduğu gibi alıntılıyorum. Bir mucizeye daha tanık oluyoruz. Herkese umut olsun... Allah herkese bu mutluluğu tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

"Canım merhaba
Ben uzun süredir bu siteye üyeyim ismim ve fotoğraflarım olduğu için senin açmış Olduğun erkek in. Başlığındaki globozospermıa ya yorum yapmadım ama sen benim adımı vermeden bu mucızeyı paylaşırmısın..

evlenmeden önce ogrendım PKo olduğumu ona rağmen evlenince bir ihtimal olursa diye ilk 1 yıl korunduk 2011 Kasım'da evlendık..
2013 E girerken istiyorduk o yıl öyle geçti 2014 de ıstedık çabaladık kontroller Dr lar pko m olmadığını bıle söyleyen Dr lar vardı bi kaç ilaç tedavısı falan olmadı yine..
2014 un sonunda artık bi tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik emsey hospitala gittik muhteşem bir insanla tanıştık Nesrin hanım..

Nesrin hanım bize çok acele ettiğimizi öncelik olarak kilo vermemiz gerektiğini sakin bir şekilde moral bozmadan umutla ilk 3 ay yumurta takibi yapıp ondan sonra gerekirse rahim filmi çekilir ve tüp bebeğe baslayabilecegimizi söyledi benim için İnofolik femara isimli ilaçlar verdi ek olarak insülin direncim için ilaç kilo vermeye yardımcı hem ..

Bu arada eşimden sperm testi istediler..ondan nedense o kadar emindik ki..
Sonuç tahmin edeceğiniz üzere globozospermıa ...koyu harflerle Tanı dıyordu ..
Araştırdıkca hüsran üzüntü ınanamamadık mümkün olabılırmıydı bızım basımıza gelmıstı sonra sizi buldum okudum umut doldum ...ınancımı yıtırmedım ..özellikle eşim en basından beri hep inandı sabır dedi..

Dr gittiğimizde halimizi görüp dediki..Allah'ın izniyle olur inşallah umutsuzluğa kapılmak yok moral bozmak yok..sakin olun bi takım hesaplamalar yaptı sayımız iyi dedi içinden iyi olanlar işimizi Görecektir dedi..3 aylık sürece devam bir ilaç yazdı eşim için almadık onu ilk ay ..
almaya gittiğimde o ilacı en az 6 ay kullanmak gerektiği deniliyordu maliyeti çok yüksek olunca almadan çıktım belki bu ay olur gerek kalmaz dedik doğal yöntemler deneyelim dedik fırsat olmadı onu da yapmadık ben memlekete gıttım döndüm Dr adetimin 12. Gün görmek istemişti gittik yumurtam çok güzel gelişmişti stres olmadan deneyin deneyin dedi..ilk ay aşırı stresten Boşa geçmişti tüm önemli günler..

Sonra ne mi oldu 5 haftalık hamile olduğumu ogrendım..kesemizi daha dün gördük..haftaya nasipse kalp atışları..

Mucıze gerçekleşti ...

3 aylık surecın 2. Ayında hamile kaldım..hepimizin istedigi gibi doğal yoldan olması inanılmaz bir mucıze...
Hem ben pko luyum hem eşim globozospermıa ...
Önce Rabbim ..canım eşim..mükemmel insan Nesrin hanım..aılelerımız..ne üzüntüler ağlamalar geride kaldı..dualarımız kabul oldu..

İnancımızı yıtırmek yok..
Umut bızım her seyımız..
Belki arkadaslarıma bir Işık olur umut olur bizim hikayemiz..

Çok uzun ve Saçma anlatmış olabılırım lütfen heyecanıma Verín.."

Merhaba benim eşimde de globozoospermi çıktı acaba hangi üroloğa gitti hamile kalan arkadasımız birde değeri yüzde kaçtı? lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni üyeyim

burdan yazdığını görmeyip özelden yazdım. buradaki arkadaşlarda genelde %100. sanırım Z zehhra27 %98 idi. Allah yardımcınız olsun. Şu anda topikte 3 hamile olduk. İnşallah bu duyguyu yaşamayan kimse kalmayacak aramızda... Sizin de %100 mü? Tüp bebek denemeniz oldu mu?

Merhaba kızlar ben yeniyim eşimde globozospermili umut arıyorum hamile olanlar nerede yaptırdılar tedavilerini acaba??

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
ben adanadayım daha önce 1 kez tüp bebek denedik sonuç negatif ankada tüp bebek merkezinde yaptırdık
sonuç dan sonra dr bana kür ve yoğa ya git falan dedi yıkıldım zaten rabbim vicdaanlı insanlar ile karşılaştırsın inş hepimizi
sonra eşim başka yerlerde sperm testi yaptırdı ve % 100 globozospermia denildi yinede umudumuzu kaybetmedik
hep rabbim vermeyeceğinin hayalini kurdurmaz dedim kendime arkadaşlar banada yardım edin adanada
Kalsiyum İyonofor tedavisi yapan merkez varmı bilgi verirseniz sevinirim aeo rabbim cuma günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş ....aminnnnn

Bizde de aynı sorun var yeni öğrendik haziranda kaan aydosa gideceğiz..umudumuzu yıtırmeyelim inşallah..ben de istanbuldayım..burada okudum tedaviyle hamile olanlar var..rabbim dualarımızı kAbul etsin..

bende bu sayfayı okuyunca dahada umutlandım rabbim yardımcın olsun iyi haberler verirsin bizede inş...

Kızlar aramıza hoşgeldiniz. İlk sayfalarda epey faydalı bilgiler alabilir, doktorlar ve merkezler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Şahsen her türlü yardıma açığım. Bize de zamanında çok olumsuz konuştular. Nolur moralinizi bozmayın. İlaçlar, vitaminler, organik besinler, kürler, adaklar, dualar.... denemediğimiz şey kalmadı bizim. Allah için mucize diye birşey yok. Avrupada globozoospermia teşhisine tüp bebek bile yapılmıyormuş. Hollandadan buraya gelen Türk bir çift ikinci çocuğuna hamile şu an ( %100 globozoo idi)

Acaba hangi klinikte yaptırmışlar o hollandadan gelen çift?allah sizden de razi olsun yaa çok arastırıyorum ama hep aynı nettede hiç yazmıyor gebe kalan yeni birsey öğrendikçe duyuralım birbirimize malum azınlıktayız

Hollandalı çift ilk bebeğini acıbadem maslakta yaptırmışlar. ikincisi bizimle beraber istanbul tüp bebek merkezindeydi.

Benim esimde globoozos spermia bizim degelr merkezle göre deisiyor 100 de 98 de globozi çıkıyor99 da bazen yüzde beş iyi çıkıyor keçi boynuzu kuru yapıyoruz sayıyı çok yükseltiyor sayı ne kadar çok Okdar iyi bulma şansı yükseliyor genetik bizim temiz çıktı ikinci bir kan testi varmış onu bekliyoruz ben mayısta gulhanede yaptıracağım yeniden tüp bebek emriyologum profosor geçen yaptırdığım tüp bebekte yumurtalarimla ilgilenilmedigini soylei doktorum allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Gercekten rabbim iyilerle karsılastırsın biz beklemedeyiz kaan aydos 5 hazirana verdi randevu.ben ist tüp bebeği düşünüyorum en azından basarıya ulaşmış bir arkadasımız var. bakalım kaan bey ne derse

image.webp

Bizim sonuçlar böyle.. Sizinkilerde böylemi ben pek anlamıyorum sadece testi yapan kişi %13 akrozom (cok az da olsa) bulunduğunu tüp bebekte yüksek ihtimal gebelik olabileceğini söledi.sizde var mı bu durum ??

ah canim ben bu gercekle tanisali yedi sene oldu akrozom olmasi tabiki guzel bise yarin esimin test sonuclarina bakarak bir yorum yaparim ben gecen ay tup bebek denedik olnayinca kafa yi bosaltmak adina pek takilmadim esim daha iyi ankiyobu test sonuclarindan rabbim yardimcimiz olsun

Back
X