Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
As
oyy inşallah canım dicem ama tek embriyo koyuldu:) ikiz olmaz heralde:KK66:
Aslında benim altime 2006da 4 tane konulmuş ikisi tutmuş ben de çok konulsun isterim şans daha çok yükseliyor o zaman ama Çoğul gebelik istenmediği için devlet tarağından yasal olarak 2 embriyoya düşürmüşler.

Kısmet bu işler bakarsın bölünür tek yumurta ikizi olur:))) canım hep 2 tane koyuyorlar niçin tek koydular bilgin var mı?
Cnm yasal olarak ancak 35 yaşın üstündeysen 2 adet koyuluyo ya da en az 3. Tüp denemen olması lazım. Onun dışında tek embriyo. Ama sanırım özel merkezlerin bazıları sen istersen yasal olmasa da 2 tane koyuyo

Cnm yasal olarak ancak 35 yaşın üstündeysen 2 adet koyuluyo ya da en az 3. Tüp denemen olması lazım. Onun dışında tek embriyo. Ama sanırım özel merkezlerin bazıları sen istersen yasal olmasa da 2 tane koyuyo
durumunuza biraz göz attımda allah yardımcınız olsun.tekrar tüp denediniz sanırım.inşaallah olumlu sonuç alırsınız

kızlar bugün son gün.. yarın sabah inşallah test yaptırıcaz ama zaman durdu sanki. heyecandan ölmek üzereyim. umarım size güzel haberler vermek nasip olur...

Kızlar dayanamayıp akşam yaptırdık testi. Maalesef 0,255 ile negatifi sonuç aldık. Hayırlısı böyleymiş. Çok umutlanmıştık, İlk defa bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı.. Hayırlısı artık. Dondurulmuşlarla devam edicez sanırım. Doktordan haber bekliyoruz. Sizi de haberdar ederim zaten.. Size de hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm:( Umarım hepimiz en kısa zamanda denemenin anlamı yok diyen doktorlara inat mucizelerle buluşuruz...

Kızlar dayanamayıp akşam yaptırdık testi. Maalesef 0,255 ile negatifi sonuç aldık. Hayırlısı böyleymiş. Çok umutlanmıştık, İlk defa bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı.. Hayırlısı artık. Dondurulmuşlarla devam edicez sanırım. Doktordan haber bekliyoruz. Sizi de haberdar ederim zaten.. Size de hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm:KK43: Umarım hepimiz en kısa zamanda denemenin anlamı yok diyen doktorlara inat mucizelerle buluşuruz...
canım ya gerçekten çok üzüldüm, ama Allah büyük diyelim ümidimizi kırmayalım neyse ki embriyo oluşacak mı kısmını düşünmeyeceksin bu kez. Bu hepimiz için kötü oldu, hepimizin morali bozuldu ama ben yine de inanıyorum bilmiyorum ne zaman ama biliyorum bir gün olacak...

canım ya gerçekten çok üzüldüm, ama Allah büyük diyelim ümidimizi kırmayalım neyse ki embriyo oluşacak mı kısmını düşünmeyeceksin bu kez. Bu hepimiz için kötü oldu, hepimizin morali bozuldu ama ben yine de inanıyorum bilmiyorum ne zaman ama biliyorum bir gün olacak...

İnşallah canım Allah büyük. Yumurtaya can veren Allahım eminim kucağımızı bebişlerle dolduracak. Döllenme olduktan sonra gerisi sabır... Sabrın sonu selamet inşallah. Sizden de güzel haberler bekliyorum. Tedaviye başlarken mutlaka haberdar edin. Birbirimizden kopmayalım. Dualarımdasınız...

Kızlar dayanamayıp akşam yaptırdık testi. Maalesef 0,255 ile negatifi sonuç aldık. Hayırlısı böyleymiş. Çok umutlanmıştık, İlk defa bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı.. Hayırlısı artık. Dondurulmuşlarla devam edicez sanırım. Doktordan haber bekliyoruz. Sizi de haberdar ederim zaten.. Size de hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm:KK43: Umarım hepimiz en kısa zamanda denemenin anlamı yok diyen doktorlara inat mucizelerle buluşuruz...
offf canım çok üzüldüm :KK61: ama bu defa bir adım daha yaklaştın. bu da çok önemli bence. bu siteden birisinin yazdıklarını okumuştum, onun problemi başkaydı fakat doktorlar ona da imkansız demiş. 5 defa denemiş olmamış sonra başka bir hastane de yaptırmış ilk denemesinde tutmuş. umudumuzu kaybetmemeleyiz. canım lütfen üzülmemeye çalış. kaderden öte yol yok :KK43:

İnşallah canım Allah büyük. Yumurtaya can veren Allahım eminim kucağımızı bebişlerle dolduracak. Döllenme olduktan sonra gerisi sabır... Sabrın sonu selamet inşallah. Sizden de güzel haberler bekliyorum. Tedaviye başlarken mutlaka haberdar edin. Birbirimizden kopmayalım. Dualarımdasınız...
evet ben de başlayınca mutlaka yazarım birimizden birimizin gittiği merkez daha iyi olur belki belli mi olur bir de orda deneriz, allah büyük bir kapı açar. henüz belli değil benim ama imkan olursa ekim de başlayacağım, yoksa da kasım sen o zamana kadar hamile olursun belki inşallah. ya bizim durumumuz özel 2 embriyo transfer etseler bari sana keşke şans yüzdesi artmış olur ne güzel olur.

offf canım çok üzüldüm :KK61: ama bu defa bir adım daha yaklaştın. bu da çok önemli bence. bu siteden birisinin yazdıklarını okumuştum, onun problemi başkaydı fakat doktorlar ona da imkansız demiş. 5 defa denemiş olmamış sonra başka bir hastane de yaptırmış ilk denemesinde tutmuş. umudumuzu kaybetmemeleyiz. canım lütfen üzülmemeye çalış. kaderden öte yol yok :KK43:
bence de canım, umut kaybetmek yok, kaybedersek kaybederiz, biteriz. güçlü ve sabırlı yolumuza devam edicez. olacak inşallah...

Canim benim cij üzgünüm bnde ne diyim bilmiyorum bu durumu 3 defa yasamis biri olarak biraz dinlenn istersen anliyorum seni ustuste denemekte isticeksin ama biraz bekle bence kendini yipratirsin ben ustuste denedim

Bunyeni çok zorlama ilaçlar basit değil dondurulmuslarda iğne kullanmiyosun ama bu defada yumurta olnamasi için ilaç kullaniyosun onun için inan çok üzgünüm ama yilmak yok denemeye devam olana kadar...

ya aslında kendimi şu an çok kötü hissetmiyorum. ondan yakın zamanda deneyeyim bir daha diye düşündüm. hazır kendimde o gücü bulabiliyorken. bir de doktorum aradı bgn. önümüzdeki günlerde adet olacağımı, adetten sonra randevu almamı, histeroskopi yapacaklarını söyledi. rahmin içine detaylı bakıp embriyonun tutunamama sebeplerini araştıracaklarmış. bir sıkıntı çıkmazsa sonraki adet döneminde yine deneyebilriz dedi. hem de vücut bir ay dinlenmiş olur dedi. ne biliyim zor işler :(

bi de sanırım bundan sonraki denemede 2 embriyo koyacaklar. çünkü ikili halde dondurdular. heralde çözülürken zarar görmezlerse ikisini birden transfer ederler.

Sen daha iyi bilirsin nazil istiyorsan bide benim tahlil gününden önce kanamam oldu her defasında sende böyle biseooldu mu kahverengi baya koyu bide benim embriyolar 7 ye bölünmüştü seninki kacca bolundu

Sen daha iyi bilirsin nazil istiyorsan bide benim tahlil gününden önce kanamam oldu her defasında sende böyle biseooldu mu kahverengi baya koyu bide benim embriyolar 7 ye bölünmüştü seninki kacca bolundu

cnm bnm hiç kanamam olmadı hala da yok. ebriyolar 8 hücreliyken transfer edildi. dondurulmuşların arasında da 9 hücreli vardı iyi kalitede hatta transfer sabahı 12 hücre olmuş demişlerdi. sanırım bi sonrakine onu transfer edicekler. off bilmiyorum yaa nasip bu işler. Allahın hikmeti işte...

cnm bnm hiç kanamam olmadı hala da yok. ebriyolar 8 hücreliyken transfer edildi. dondurulmuşların arasında da 9 hücreli vardı iyi kalitede hatta transfer sabahı 12 hücre olmuş demişlerdi. sanırım bi sonrakine onu transfer edicekler. off bilmiyorum yaa nasip bu işler. Allahın hikmeti işte...
allah büyük canım. umarım 2 transfer ederler böylece şans artar. histeroskopiyi bana en başında çekmişlerdi ilk kez mi çekecekler. şu an hala her şey yolunda çünkü bizim problemimiz gibi problemi olmayanlar ile aynı konumdasın, dondurulmuşların var çok şükür. olacak inşallah hepimizin olacak...

Anladim Canim benimkiler 7 te bölünmüştü 4 tanesi bi tanesude 12 ye 12 te bölünene ondan bi umudum yok demusti ama benim bekleme surelerin çok sikintiluydi tahlil öncesi kahverengilerde geliyordu yani olmadigini tahlil öncesi anliyodum bi lekeler için iğne veriyolardi olmaması için oda beni sisiriyodu çok kilo aldim düşününce o günleri zor allahim bu emeklerimizi görsünhhepimizin bebekleri olsun bugün kendimi iyi hissetmiyordum offf

Gerçekten beklemek çok sıkıntılı. Elden de bişey gelmiuor. Hep bi umut. Ama en azından döllenme olabildiğiNi gördük buna da şükür. Ne kadar denersek olasılığı o kadar arttırırız. Bnm de bazen Canm cok sıkılıyo. Artık bi bebeğim olsun öpüp koklayayım istiyorum. Facebookta instagramda sürekli çocuğunun bebeğimin resmini paylaşnlara bile gıcık oluyorum artık. O bile gözüme batıyo moralimi bozuyo:( ama pes etmek yok. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi allahtan

Back
X