Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba gpys bugün gittim kontrole herşey yolunda ilerliyor doktora sordum bizke ayni durumda hastaniz varmuydi kalsiyum iyonofor mu yapilacak dedim yokmuş daha öncevbu durumda hastasi kalsiyum iyonofirada yani evet solüsyon yapicaz dedi doktoru zorla konusturuyoruz dnasi onemli diyor biz zaten spermin yapamadigini yapuyiruz dedi içeriği iyiyse olur dedi

Ay hadi inşallah cnm ya hayırlı haberlerini bekliyorum. Kaan hoca ve ankara grubu dnaya çok önem veriyodu zaten. Dna iyiyse dedikleri gbi aktivasyonla güzel embriyolar oluşturabilirler belki de. Biz de umut olmuş oluruz bizden sonrakilere

Ay hadi inşallah cnm ya hayırlı haberlerini bekliyorum. Kaan hoca ve ankara grubu dnaya çok önem veriyodu zaten. Dna iyiyse dedikleri gbi aktivasyonla güzel embriyolar oluşturabilirler belki de. Biz de umut olmuş oluruz bizden sonrakilere
Arkadasim merhaba.guzel haberlerini bekliyorum

Bişi kalmamış cnm inşallah bol bol toplanıp bol bol döllenirler. Bnm test tarihi 8 aralık ama o kdr dayanamıcam cumartesi sabah yapıcam sanırım. Bu sefer daha ağır geldi bna. Progestan iğne kalçamı kalbura çevirdi. Oturamıyorum ağrısından. Umarım bu çilelerimiz meyvesini alırız

İnşallah bende simdi catkatma iğnesi vurdurmadan geldin koskoca ankara da 4 hastane gezduk iğneyi yaotirmak için 20 dk geç yapildi sinir krizi geçirdim resmen miralim çok bozuk bu tedavide çok yiprandim tip fakültesi hastanesi hemşirelericçok gicikti moralimizi çok bozdular esiminde benimde stresten tedaviyi dusunenedik olumsuz olursa bidahada düşünmüyorum

İnşallah bende simdi catkatma iğnesi vurdurmadan geldin koskoca ankara da 4 hastane gezduk iğneyi yaotirmak için 20 dk geç yapildi sinir krizi geçirdim resmen miralim çok bozuk bu tedavide çok yiprandim tip fakültesi hastanesi hemşirelericçok gicikti moralimizi çok bozdular esiminde benimde stresten tedaviyi dusunenedik olumsuz olursa bidahada düşünmüyorum

öyle deme cnm bnm Allah yardım edecek inşallah. 20 dk geç yaptığını söyle doktoruna bişi olmaz 20 dk geç alırlar opuya. Hey allahım ankara büyük şehir diyosun... bi de devlet hastaneleri tabi... kimse kimsenin derdini anlayamıyo ki.. sen rahat ol. transferden sonra dönücek misniz adıyamana

evet cnm spermiyogramda morfoloji kısmında yuvarlak başlı sperm olması. spermlerin baş kısmındaki akrozom adı denilen yumurtanın içine girmesine yardımcı kısım olmuyomuş.
slm
benim eşimdede golobozos sprmia var sorunumuz aynı eğer iletişime gecebilirsek konşalım
bizde cok araştırdık ben iki defa tüp bebek denedim birinde döllenme oldu ama hamileliğim devam etmedi birinde hic düllenmme olmadı ben cok araştıurdımn şimdi yeniden deneyecegim hamilekalanlar ve anne olanlar varmış

Buraya yazdığını görmemişim özelden baya detaylı yazdım ama. Aramıza hoşgeldin anne olAnlar var. Biz de olucaz inşallah

Evet oldum canim 16 tane olmuş yumurtam yeni kendime geliyorum çok agrim oldu bu defa ama simdi iyiyim

Evet oldum canim 16 tane olmuş yumurtam yeni kendime geliyorum çok agrim oldu bu defa ama simdi iyiyim

ahh cnm çok sevindim sayı çok güzel. inşallah bol bol döllenirler. Sana da geçmiş olsun. çok yumurta toplanınca daha çok etkiliyor insanı. kendine dikkat et. döllenmeleri konusunda yazmayı unutma. ben de cumartesiyi iple çekiyrum

İnşallah Canim simdi embriyo olusacakmi stresi basladi daha öncekilerde 24 ve 29 yumurta olmuştu Canim bu onlara gore az ama olsun embriyo olussunda

olsun olsun bende 27 tane toplanmıştı ama 19 tanesi olgundu. 19da 10u döllenmişti. Dualarım seninle...

Back
X