- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
ÂminAmin canım. Allah isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÂminAmin canım. Allah isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Arkadasim merhaba.guzel haberlerini bekliyorumAy hadi inşallah cnm ya hayırlı haberlerini bekliyorum. Kaan hoca ve ankara grubu dnaya çok önem veriyodu zaten. Dna iyiyse dedikleri gbi aktivasyonla güzel embriyolar oluşturabilirler belki de. Biz de umut olmuş oluruz bizden sonrakilere
İnşallah bende simdi catkatma iğnesi vurdurmadan geldin koskoca ankara da 4 hastane gezduk iğneyi yaotirmak için 20 dk geç yapildi sinir krizi geçirdim resmen miralim çok bozuk bu tedavide çok yiprandim tip fakültesi hastanesi hemşirelericçok gicikti moralimizi çok bozdular esiminde benimde stresten tedaviyi dusunenedik olumsuz olursa bidahada düşünmüyorum
slmevet cnm spermiyogramda morfoloji kısmında yuvarlak başlı sperm olması. spermlerin baş kısmındaki akrozom adı denilen yumurtanın içine girmesine yardımcı kısım olmuyomuş.
20 dk sonra yaptirdim drmesrm ne olurki erken alsalar anlatmaktan sikuldim valla
Evet oldum canim 16 tane olmuş yumurtam yeni kendime geliyorum çok agrim oldu bu defa ama simdi iyiyim
globozo spermide yumurta donduralabiliyormu benim 16 tane toplanmıştı ancak döttanesi döllenmişti ama dondurmayı tavsiye etmedilerolsun olsun bende 27 tane toplanmıştı ama 19 tanesi olgundu. 19da 10u döllenmişti. Dualarım seninle...