5.tup bebek tedavimdeyim. Sizin % kaç globo ?Malesef biz de böyle bie sorunla karşıkarşıyayız. Nasıl bir tedavi izliyorsunuz acaba çözüme yaklaştınız mı
Öyle dusunmeyin %100 olup çok hamile kalip doğum yapanlar var umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ama tıbben tüp bebekten başka çaremiz de yok maalesef.%98 olarak söylediler diğerlerinde de morfoloji bozukmuş. Sanırım pek şansımız yok
Morfolojik bozukluk düzelmiyor canim. Tib buna imkansiz gözüyle bakiyor ama Allah'ım dilerse neden olmasin. Biraz değerlerinizi düzeltin o zaman bi cok ilac var kaan aydosla görüşün ankara iseniz.Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Yani kür ve ilaç tedavisi kullanmamızı hiçbir faydası olmaz mı? Biz yeni öğrendik böyle bir sorunumuz olduğunu doğal yolla düzelme veya normal sperm oluşma şansımız hiç yok mu
Yakın bir tarihte gitmeyi düşünüyoruz. Çok uzak ama eğer şifa bulacaksak neden olmasınMorfolojik bozukluk düzelmiyor canim. Tib buna imkansiz gözüyle bakiyor ama Allah'ım dilerse neden olmasin. Biraz değerlerinizi düzeltin o zaman bi cok ilac var kaan aydosla görüşün ankara iseniz.
Aslında hiç bunlarla uğraşmayıp direk tüp bebeğe mi yönelsek kafam çorba olduMorfolojik bozukluk düzelmiyor canim. Tib buna imkansiz gözüyle bakiyor ama Allah'ım dilerse neden olmasin. Biraz değerlerinizi düzeltin o zaman bi cok ilac var kaan aydosla görüşün ankara iseniz.
Yine de belki duzeltilecek biseyler olur. Öncesinde gitmek faydanıza olacaktır. Ama tüp bebek gibi yine de bizim sonumuzAslında hiç bunlarla uğraşmayıp direk tüp bebeğe mi yönelsek kafam çorba oldu
Var mı bir sonuçYine de belki duzeltilecek biseyler olur. Öncesinde gitmek faydanıza olacaktır. Ama tüp bebek gibi yine de bizim sonumuz
Maalesef.Var mı bir sonuç
Bebeğini sağlıkla büyüt inşaallah canımMerhabalar bizde bu gloobozo yuzunden çok uğraştık 5 transfer sonrası sonunda kavuştuk bende buralarda çok takıldım sürekli araştırdım varmıdır bi umut bizimgibi olupta netice alan diye hamd olsun oldu. Hem de ilk denemede hiç döllenme bile olmamıştı bizim. Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah
%30 yüksek bir değer değil. Beklemek istemiyorsaniz tüp bebeğe geçebilirsiniz direk.Merhaba, bizde %30 globozoospermi var. Morfoloji ise %1. Sizce doğal yolla veya aşılamayla olur mu bu sonuçlarla? Yoksa direkt tüp bebek mi gerekiyor? Okuduklarınıza, duyduklarınıza göre cevap verirseniz çok sevinirim. Doktorlar çok üstünde durmayıp beklemeye ve süreci uzatmaya yatkın oluyor çünkü.
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar bizde bu gloobozo yuzunden çok uğraştık 5 transfer sonrası sonunda kavuştuk bende buralarda çok takıldım sürekli araştırdım varmıdır bi umut bizimgibi olupta netice alan diye hamd olsun oldu. Hem de ilk denemede hiç döllenme bile olmamıştı bizim. Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?