Erkek İnfertilitesi globozoospermi sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cemreww

Her nasip vaktine esirdir 🍀
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
537
674
53
Eşimde %80 globozoospermi teşhisi konuldu. 2.tup bebek tedavimize başladık. %22 akrozom bulundu hamdolsun. Böyle bi sorun yaşayıp tup bebekle çocuk sahibi olan varmı aranizda ?

Malesef biz de böyle bie sorunla karşıkarşıyayız. Nasıl bir tedavi izliyorsunuz acaba çözüme yaklaştınız mı

%98 olarak söylediler diğerlerinde de morfoloji bozukmuş. Sanırım pek şansımız yok

%98 olarak söylediler diğerlerinde de morfoloji bozukmuş. Sanırım pek şansımız yok
Öyle dusunmeyin %100 olup çok hamile kalip doğum yapanlar var umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ama tıbben tüp bebekten başka çaremiz de yok maalesef.

Merhabalar, bizde aynı dertten müzdaribiz. Bizim de %80 globozoospermi kalan %20 de ise ileri derecede morfolojik bozukluk var ve normal morfolojide sperm yok. Yakın zamanda Şişli Memorial de bir denememiz oldu 4. gün embriyosu transfer edildi fakat olumsuz sonuçlandı. Piezzo elektrik, kalsiyum iyanofor yöntemlerinin uygulandığını söyledi laboratuvar. Ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun

Biz piezo ile çokta kötü sonuç elde etmedik. 11 tane dollendi 5.gune 2 tane transfer oldum ama negatif oldu. Simdi aynı merkezde deniyorum Allah'tan hayrlisi inşaallah

Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Yani kür ve ilaç tedavisi kullanmamızı hiçbir faydası olmaz mı? Biz yeni öğrendik böyle bir sorunumuz olduğunu doğal yolla düzelme veya normal sperm oluşma şansımız hiç yok mu

Morfolojik bozukluk düzelmiyor canim. Tib buna imkansiz gözüyle bakiyor ama Allah'ım dilerse neden olmasin. Biraz değerlerinizi düzeltin o zaman bi cok ilac var kaan aydosla görüşün ankara iseniz.

Morfolojik bozukluk düzelmiyor canim. Tib buna imkansiz gözüyle bakiyor ama Allah'ım dilerse neden olmasin. Biraz değerlerinizi düzeltin o zaman bi cok ilac var kaan aydosla görüşün ankara iseniz.
Yakın bir tarihte gitmeyi düşünüyoruz. Çok uzak ama eğer şifa bulacaksak neden olmasın

Aslında hiç bunlarla uğraşmayıp direk tüp bebeğe mi yönelsek kafam çorba oldu

Merhabalar bizde bu gloobozo yuzunden çok uğraştık 5 transfer sonrası sonunda kavuştuk bende buralarda çok takıldım sürekli araştırdım varmıdır bi umut bizimgibi olupta netice alan diye hamd olsun oldu. Hem de ilk denemede hiç döllenme bile olmamıştı bizim. Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba, bizde %30 globozoospermi var. Morfoloji ise %1. Sizce doğal yolla veya aşılamayla olur mu bu sonuçlarla? Yoksa direkt tüp bebek mi gerekiyor? Okuduklarınıza, duyduklarınıza göre cevap verirseniz çok sevinirim. Doktorlar çok üstünde durmayıp beklemeye ve süreci uzatmaya yatkın oluyor çünkü.

Bebeğini sağlıkla büyüt inşaallah canım

%30 yüksek bir değer değil. Beklemek istemiyorsaniz tüp bebeğe geçebilirsiniz direk.

Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin % kaç globozoo ydu sizin birde hangi merkezde gebe kaldınız merkezi de yazarsanız bizde iyi bir tüp bebek merkezi arayışındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…