• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Globozosperm sorunu olan varmı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba biz pcos olduğu için tüp bebeğe başlamıştık, ama yumurta toplama işlemi sonrasında eşimin %100 glebozosperm olduğunu öğrendik buna rağmen 7 adet 5. gün embriyosu elde edildi lütfen umutlu olun ve bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşün bu konuda iyiler ve ilgililer
Hangi Bahçeciye gittiniz acaba kalsiyum iyonofordan başka bir şey uygulandı mı

Allah yardimciniz olsun Rabbim tez zamanda saglikli hayirli bir evlat daha nasip eder insallah.
Bizim de iki kere deneme sansimiz oldu ve olumsuz oldu maalesef. Transfer asamasina da gelmistik fakat olmadi.
28 yasindayim, bir yanim vardir bir hayir diyerek kabullenip, hayatina devam et diyor, diger yanim cocukluktan beri hayalim olan saglikli bir evlat ozlemi ile dolup taşıyor, aklima geldikce gozlerim doluyor. Kismet bu dunyada degilmis deyip durumu kabullenmeye calisiyorum.
Esim tedavi olmaya maalesef sicak bakamiyor, bu durum onun icin cok yıpratıcı oldugu icin dusunmemeyi tercih edince ona daha kolay geliyor. Bense belki sadece ic gudulerden belki fazla dramatize ettigimden, ruyalarimda bile bazen kizim bazen oglum oldugunu goruyorum. Belki denemedigimiz icin ileride pisman olacagiz belki surekli denemekten ruhsal olarak cokecegiz, hic bilmiyorum. Bildigim sey ise hayat, sahip olamadiklarimiz icin surekli uzulup kederlenerek yasamak icin cok kisa.
Benim durumumda olanlar icin de Rabbimden hayatlari icin ferahlik ve kolaylik diliyorum.
Guzel haberlerinjz icin takipte kaliyor olacagim.
Sevgiler
Merhaba biz de 2 olumsuzdan sonra yeni öğrendik bu rahatsızlığı. Yaşadıklarımız öyle benzer ki hergün gözlerim dolu dolu yaşıyorum. Kimseye tahammülüm kalmadı. Siz şimdi Ne durumdasınız Memnun kaldığınız doktor olursa yazabilir misiniz, bir de eşim tedavi olmak istemiyor demişsiniz tedavisi var mı bu hastalığın

merhaba biz pcos olduğu için tüp bebeğe başlamıştık, ama yumurta toplama işlemi sonrasında eşimin %100 glebozosperm olduğunu öğrendik buna rağmen 7 adet 5. gün embriyosu elde edildi lütfen umutlu olun ve bahçeci tüp bebek merkezi ile görüşün bu konuda iyiler ve ilgililer
Merhaba. Sonuç alabildiniz mi acaba? Ben de tekrar denemek için merkez ve doktor arıyorum. Ama globozoo konusunda tecrübeli olması önemli tabi

Back
X