• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Sabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm:110:
Bir lahmacundan bi şeycik olmaz bence, diyetisyenler bile öğün olarak veriyor bazen mis gibi proteinli afiyet olsun 😋

Helloo,
Kahvaltı: yapmadım
Öğle: kısır, yarım patatesli poğaça, kalburabastı ve 1 top profiterol
Akşam: fırın patates ve tandır et, azıcık kepekli ekmek
Ara: 2 dilim karpuz

Helloo,
Allahıııımmm okurken gözümün önünden geçiyorlardıııığğğğ :KK72:

Kahvaltı :2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, çeyrekten az avokado
Ara:sütlü kahve, kuru meyveli bar, 1 sb kefir
Akşam: tavuk çorbası, dünkü sarmacıklar, salata

Selam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
Çok geçmiş olsun canım yaa Rabbim beterinden korusun inşallah 🙏

Selam kizlar. Gece oglum dusup kasini yardi. Acildeydik 3 e kadar. 6 dikis atildi. Cok sukur gozune bir sey olmadi ve tomografi temiz cikti. Ama ben hala atlatamadim o travmayi gercekten sifir enerji sifir motivasyon. Sabah kiymali domatesli yumurta yedim. Arada 1 tane meyve suyu ictim yani bir bardak. Aksamda et sote yaninda 1 dilim ekmek. Gunu kapattim.
Çok geçmiş olsun 🤲🏻

Günaydın. Bu ara yoğunum yine ama devam ediyorum merak etmeyin. 😋

Eklentiler

• IMG_9934.webp
    IMG_9934.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 16
Selamlarrrr
Kahvaltı: domates zeytin 2 adet wasa birinin üzerine fıstık ezmesi diğerine acılı ezme ve hindi füme, yeşil çay
Ara: fesleğenli kraker ve muz ( bu kombinasyon ne alaka bilmiyorum sshjssjs)
Akşam: yeşil mercimek yemeği ve tavuk 🥳

Sabah 3 yk yulaf lapası
1 küçük muz
1tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen 1 lahmacun ayran(dışarıdaydım zorunda kaldım:/ nasıl bir zorunluluksa
akşam yemem daha az meyve kemiririm:110:

Selaaam herkese,
Sabah 2 yumurta, 1 küçük haşlanmış patates, 7-8 zeytin, minik dilim peynirle kocaman bi yeşil salata
Arada, sade sek quark , 1 armut, üstüne kabak çekirdeği serptim tarçınla
Akşam 2 tane tavuk but airfry usulü, 5-6 kaşık sultani bezelye yemeği ve salatayla kapanış

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: ton balıklı salata.

Ben akşam yemeyecektim ama eşim kabaklı tavuklu şöyle bişey yapmış bundan yicem🫠

Helloo,

Kahvaltı :2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, tahin pekmez, 1 dilim ekmek, çeyrekten az avokado
Ara:sütlü kahve, kuru meyveli bar, 1 sb kefir
Akşam: tavuk çorbası, dünkü sarmacıklar, salata
dünü eklediiim Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi KendineRenkli KendineRenkli O oslem_ Y Yagmurkan Hawky Hawky immzaben immzaben

Hofff bugün kötü geçiyor benim diyet 😭
Sabah kahve+ kuru incir ve sirkeli su
Kahvaltı: domates salatalık hindi füme patates kızartması (biraz abarttım yerken) ekmek falan yemedim bu yüzden
Ara: çörekotlu yulaflı kraker ve 1 elmalı kurabiye gömdüm🥲🥲🥲
Akşam: çorba salata yiyeceğim sadece

Hofff bugün kötü geçiyor benim diyet 😭
Sabah kahve+ kuru incir ve sirkeli su
Kahvaltı: domates salatalık hindi füme patates kızartması (biraz abarttım yerken) ekmek falan yemedim bu yüzden
Ara: çörekotlu yulaflı kraker ve 1 elmalı kurabiye gömdüm🥲🥲🥲
Akşam: çorba salata yiyeceğim sadece
Akşam ile dengeliyorsun işte sorun yok bence🙃

Emzirdiğim için bazen çok açlık vuruyor bir de evdeyken daha kolay diyet yapılıyor diye düşünüyorum anneme gelince ipin ucu kaçtı 🥹 inşallah daha yemem 😂
Bence sen emzirdiğin için her şeyi yiyebilirsin jdkdjdjdj boşver dengelemissin afiyet olsun 😘

sabah 2 sosis yedim 1 bardakta meyve suyu ictim. 2 lokma peynir. 1 dilim ekmek. Oglen 1 tane noodle yedim. Aksamda dunden kalan kavurmadan 3-4 kasik. Kahveler rutin zaten. (Evet bugun berbat beslendim.) 😑

Back
X