• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Selam Orenda Orenda ben hedef kiloma ulaşıp 64,74 olmuştum en son. Şimdi ki hedefim 60 kg olmak.
Bugün işe başladım süreç nasıl olacak bilmiyorum o yüzden bu hafta değilde bayramdan sonraki hafta bi tartı veririm diye düşünüyorum yani buraya devam edeceğim inşallah çünkü motivasyon oluyor benim için diyet sürecimde ❤️

Aynı boyda sayılırız ya o yüzden dedim 🥹 57 olsam daha diyet yapmam 🤩
Benden 3 kilo fazla olan aynı boylarda olduğum arkadaş 34 beden giyiyor ben 36 dolduruyorum 56-57 ile 🥲 bak bununla ilgili bir foto var
IMG_7545.webp

Böyle bir liste yaptım kızlar bu pazar tartı alıp başlangıç kilosuna ekleriz, tabi vermek isteyenler için. Bir sonraki hafta başlamak isteyen olursa da sorun yok. hedefine ulaşanların hedef kilosuna bişey yazmadım siz ne isterseniz onu yazayım. Hedefini değiştirmek isteyen varsa değiştirelim. Son 2 haftadır tartı vermeyenleri eklemedim. Devam etmek isteyen olursa ekleriz. Bir de yeni katılmak isteyen olursa en az 2 ay daha buradayız :KK49:
Ben bu pazar evde olmayacağım salı günü verebilirim. Olur mu

Sabah bir protein bar
Öğlen 4 yemek kaşığı yulaf lapası yarım muz +6 7 adet blueberry 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 150 gram köfte 1 tambuğday lavaşı

Sabah bir protein bar
Öğlen 4 yemek kaşığı yulaf lapası yarım muz +6 7 adet blueberry 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 150 gram köfte 1 tambuğday lavaşı
Bunlar kalori olarak çok az değil mi ya sanki 1000 kalori bile yapmaz gibi

selam guzel kadinlar bayadir yoktum. Harika ilerlemissiniz hepinizi tebrik ederim. Geri dondum artik darisi bana da olsun. Su an 82.40 kg ciktim. Ama 4 gun sonra gelecek reglnin odemi var ve uzun zamandir dikkat etmeyi birakmistim. Sanirim bugunden itibaren sert bir donus yaparsam emeksiz giden bi 2-3 kilo olur. (Amin, inşallah). Bende rutin olarak buradayim artik eskisi gibi. Listeye ekler misin Orenda Orenda cigim kilomu. 💕💕💕💕😘

Bunlar kalori olarak çok az değil mi ya sanki 1000 kalori bile yapmaz gibi
Evet ama bundan önce ki 2-3 gün fenaydı dengelemeye çalışıyorum
selam guzel kadinlar bayadir yoktum. Harika ilerlemissiniz hepinizi tebrik ederim. Geri dondum artik darisi bana da olsun. Su an 82.40 kg ciktim. Ama 4 gun sonra gelecek reglnin odemi var ve uzun zamandir dikkat etmeyi birakmistim. Sanirim bugunden itibaren sert bir donus yaparsam emeksiz giden bi 2-3 kilo olur. (Amin, inşallah). Bende rutin olarak buradayim artik eskisi gibi. Listeye ekler misin Orenda Orenda cigim kilomu. 💕💕💕💕😘
selam canım hoşgeldin bu kilonu eski listeye ekliyorum, yeni liste için pazar günü alalım tartıyı olur mu

Back
X