Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz kilonda ne var senin??? Keşke 57 olsammmMerhabalar, ben de katılmak isterim. 1 Martta başlamıştım hala devam ediyorum. boyum 1.59, kilom şu am 57.20 hedefim 52 kilo
Merhaba tabi güncel kilonuzu pazar günü tartı verdiğinizde ekleyelimMerhabalar, ben de katılmak isterim. 1 Martta başlamıştım hala devam ediyorum. boyum 1.59, kilom şu am 57.20 hedefim 52 kilo
Herkesin kilosu başka duruyor ya bedenden bedene fark oluyorKızzz kilonda ne var senin??? Keşke 57 olsammm
Aynı boyda sayılırız ya o yüzden dedimHerkesin kilosu başka duruyor ya bedenden bedene fark oluyor![]()
Benden 3 kilo fazla olan aynı boylarda olduğum arkadaş 34 beden giyiyor ben 36 dolduruyorum 56-57 ileAynı boyda sayılırız ya o yüzden dedim57 olsam daha diyet yapmam
![]()
Ben 68 küsur kiloyum 3. Gibi duruyorumBenden 3 kilo fazla olan aynı boylarda olduğum arkadaş 34 beden giyiyor ben 36 dolduruyorum 56-57 ilebak bununla ilgili bir foto varEki Görüntüle 3600023
Ben bu pazar evde olmayacağım salı günü verebilirim. Olur muBöyle bir liste yaptım kızlar bu pazar tartı alıp başlangıç kilosuna ekleriz, tabi vermek isteyenler için. Bir sonraki hafta başlamak isteyen olursa da sorun yok. hedefine ulaşanların hedef kilosuna bişey yazmadım siz ne isterseniz onu yazayım. Hedefini değiştirmek isteyen varsa değiştirelim. Son 2 haftadır tartı vermeyenleri eklemedim. Devam etmek isteyen olursa ekleriz. Bir de yeni katılmak isteyen olursa en az 2 ay daha buradayız![]()
olur tabiBen bu pazar evde olmayacağım salı günü verebilirim. Olur mu
olursun olursun :) benim de hedef 52Kızzz kilonda ne var senin??? Keşke 57 olsammm
Ben başladığımdan beri hep cumartesi günleri tartılıyorum olur muMerhaba tabi güncel kilonuzu pazar günü tartı verdiğinizde ekleyelim
Olur tabi pazar ekleriz listeyeBen başladığımdan beri hep cumartesi günleri tartılıyorum olur mu
Ben edicem inşallah, bu sefer hedefi daha yakın koyuyorum ve 60 diyorumListeyi yenileyelim yeni devam edeceklerle kimler devam edecek![]()
Yağ oranını hesaba katmadım tabi konuşurkenBenden 3 kilo fazla olan aynı boylarda olduğum arkadaş 34 beden giyiyor ben 36 dolduruyorum 56-57 ilebak bununla ilgili bir foto varEki Görüntüle 3600023
Bunlar kalori olarak çok az değil mi ya sanki 1000 kalori bile yapmaz gibiSabah bir protein bar
Öğlen 4 yemek kaşığı yulaf lapası yarım muz +6 7 adet blueberry 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam 150 gram köfte 1 tambuğday lavaşı
Evet ama bundan önce ki 2-3 gün fenaydı dengelemeye çalışıyorumBunlar kalori olarak çok az değil mi ya sanki 1000 kalori bile yapmaz gibi
selam canım hoşgeldin bu kilonu eski listeye ekliyorum, yeni liste için pazar günü alalım tartıyı olur muselam guzel kadinlar bayadir yoktum. Harika ilerlemissiniz hepinizi tebrik ederim. Geri dondum artik darisi bana da olsun. Su an 82.40 kg ciktim. Ama 4 gun sonra gelecek reglnin odemi var ve uzun zamandir dikkat etmeyi birakmistim. Sanirim bugunden itibaren sert bir donus yaparsam emeksiz giden bi 2-3 kilo olur. (Amin, inşallah). Bende rutin olarak buradayim artik eskisi gibi. Listeye ekler misinOrenda cigim kilomu.
![]()
Super olur canimEvet ama bundan önce ki 2-3 gün fenaydı dengelemeye çalışıyorum
selam canım hoşgeldin bu kilonu eski listeye ekliyorum, yeni liste için pazar günü alalım tartıyı olur mu