Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm ben tedavmi yaptım arkadaşimin tedavisi yarım kaldı cnm kullanmadı hiç bana verdi kullan diye ama.ben aşılama yapmaktan vazgeçtim tüp bebege geçeceğim işime yaramiyo cnm. Doktor Alper kurtsahin. Siz nerede oturuyorsunuzgonalf pahalı bir ilaç tedaviniz yarım mı kaldı doktorunuz kim
Yok cnm ben tedavmi yaptım arkadaşimin tedavisi yarım kaldı cnm kullanmadı hiç bana verdi kullan diye ama.ben aşılama yapmaktan vazgeçtim tüp bebege geçeceğim işime yaramiyo cnm. Doktor Alper kurtsahin. Siz nerede oturuyorsunuz
Yok cnm ben tedavmi yaptım arkadaşimin tedavisi yarım kaldı cnm kullanmadı hiç bana verdi kullan diye ama.ben aşılama yapmaktan vazgeçtim tüp bebege geçeceğim işime yaramiyo cnm. Doktor Alper kurtsahin. Siz nerede oturuyorsunuz
Cnm tüp Bebek te başka ilaçlar veriyor benim arkadaşlarım a hep başka ilaçlar vermiş o yüzden ihtiyaç i olanavernek istedim. Acaba sorsam miTüp bebektede gonal f verebiliyorlar yumurta büyürken.
Bilmiyorum ki cnm. Sadece aşılama için bunu verdiğini biliyorum arkadaşlarim.var Alper bey de tüp bebek tedavisi gören onlara baksa ilaç vermiş gonalf vermemiş hiç.alper bey hangi ilaçları veriyor ki
mimar sinandayım ben
Cnm tüp Bebek te başka ilaçlar veriyor benim arkadaşlarım a hep başka ilaçlar vermiş o yüzden ihtiyaç i olanavernek istedim. Acaba sorsam mi
Gonalf 900 mü cnm yoksa 450 mi? Bunların arasında ki fark ne onu da bilmiyorum. Acaba miktarindan dozundan dolayı mı öyle diyorlar yoksa farklı içerikli iğne miBende tüp bebekle hamileyim.
Bana yumurta büyütürken gonal f verdiler kullandım yani baya. İstersen yinede bir sor.
Gonalf 900 mü cnm yoksa 450 mi? Bunların arasında ki fark ne onu da bilmiyorum. Acaba miktarindan dozundan dolayı mı öyle diyorlar yoksa farklı içerikli iğne mi
Anladım cnm o zaman bekleyeyim doktor verirse kullanayim900 veya 450 fark etmiyor canım.
İlaç aynı sadece birinde daha fazla ilaç var.
Hatta daha ucuza geliyor diye doktorum bize 900 aldırmıştı. O kalem gibi dozunu kendin ayarlıyorsun.
Yumurta büyütürken doktor diyor mesela 3 gün 200 vur. Sen onu o kalemle ayarlıyorsun.
3 gün sonra diyorki 275 yap mesela.
Öyle öyle sen o ilacı bitirene kadar ayarlayıp vuruyorsun. Bazen mesela doktor 200 vur diyor birinde 50 kalıyor Sen o 50yi ondan vurup yeni kalemden 150 vuruyosun felan.
Hayırlısı olsun bu arada cnm.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Kaç aylık hamilesinBende tüp bebekle hamileyim.
Bana yumurta büyütürken gonal f verdiler kullandım yani baya. İstersen yinede bir sor.
Hayırlısı olsun bu arada cnm.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Kaç aylık hamilesin
Daha yeni inşallah sağ sağllim kucağına alırsın cnm. Tüp Bebek süreci zorr değil mi? Dondurulmuş mu yapildi kaçıncı gün embriyo su.Amin canım cümlemizin
11 hafta olduk bugün.
Daha yeni inşallah sağ sağllim kucağına alırsın cnm. Tüp Bebek süreci zorr değil mi? Dondurulmuş mu yapildi kaçıncı gün embriyo su.
Pgtli ne demek cnm .ben biraz tedirgin im açıkçası yarın 2. Aşılamam var daha şimdiden tüp bebeği araştırmaya başladım pek umudum yok çünkü. 1. Aşılamam zoe geçti olacak sandım olmadı hayal kırıklığına uğradım oyuzden 2. Den de Opel umudum yokYani aslında zor değil ama heyecanlı bi süreç.
Dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu pgtli.
Şükür ilkte pozitifi gördüm.
İlaçları verdiniz mi.Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış gnolf 900 aşılama iğneleri mevcut son kullanma tarihi temmuz sonu aydın tarafında oturan varsa verebilirim ücretsiz hayır olsun. Dua etsin yeter.
Evet çok oldu 1 ay önceki tarihİlaçları verdiniz mi.