Gnolf 900 ihtiyacı olan

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.585
724
43
41
Merhaba arkadaşlar elimde hiç açılmamış gnolf 900 aşılama iğneleri mevcut son kullanma tarihi temmuz sonu aydın tarafında oturan varsa verebilirim ücretsiz hayır olsun. Dua etsin yeter.

Son düzenleme:
gonalf pahalı bir ilaç tedaviniz yarım mı kaldı doktorunuz kim
Yok cnm ben tedavmi yaptım arkadaşimin tedavisi yarım kaldı cnm kullanmadı hiç bana verdi kullan diye ama.ben aşılama yapmaktan vazgeçtim tüp bebege geçeceğim işime yaramiyo cnm. Doktor Alper kurtsahin. Siz nerede oturuyorsunuz

alper bey hangi ilaçları veriyor ki

mimar sinandayım ben

Tüp bebektede gonal f verebiliyorlar yumurta büyürken.

Cnm tüp Bebek te başka ilaçlar veriyor benim arkadaşlarım a hep başka ilaçlar vermiş o yüzden ihtiyaç i olanavernek istedim. Acaba sorsam mi

Bende tüp bebekle hamileyim.
Bana yumurta büyütürken gonal f verdiler kullandım yani baya. İstersen yinede bir sor.

Bende tüp bebekle hamileyim.
Bana yumurta büyütürken gonal f verdiler kullandım yani baya. İstersen yinede bir sor.
Gonalf 900 mü cnm yoksa 450 mi? Bunların arasında ki fark ne onu da bilmiyorum. Acaba miktarindan dozundan dolayı mı öyle diyorlar yoksa farklı içerikli iğne mi

Gonalf 900 mü cnm yoksa 450 mi? Bunların arasında ki fark ne onu da bilmiyorum. Acaba miktarindan dozundan dolayı mı öyle diyorlar yoksa farklı içerikli iğne mi

900 veya 450 fark etmiyor canım.
İlaç aynı sadece birinde daha fazla ilaç var.
Hatta daha ucuza geliyor diye doktorum bize 900 aldırmıştı. O kalem gibi dozunu kendin ayarlıyorsun.
Yumurta büyütürken doktor diyor mesela 3 gün 200 vur. Sen onu o kalemle ayarlıyorsun.
3 gün sonra diyorki 275 yap mesela.
Öyle öyle sen o ilacı bitirene kadar ayarlayıp vuruyorsun. Bazen mesela doktor 200 vur diyor birinde 50 kalıyor Sen o 50yi ondan vurup yeni kalemden 150 vuruyosun felan.

Anladım cnm o zaman bekleyeyim doktor verirse kullanayim

Daha yeni inşallah sağ sağllim kucağına alırsın cnm. Tüp Bebek süreci zorr değil mi? Dondurulmuş mu yapildi kaçıncı gün embriyo su.

Yani aslında zor değil ama heyecanlı bi süreç.
Dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu pgtli.
Şükür ilkte pozitifi gördüm.

Yani aslında zor değil ama heyecanlı bi süreç.
Dondurulmuş beşinci gün embriyosuydu pgtli.
Şükür ilkte pozitifi gördüm.
Pgtli ne demek cnm .ben biraz tedirgin im açıkçası yarın 2. Aşılamam var daha şimdiden tüp bebeği araştırmaya başladım pek umudum yok çünkü. 1. Aşılamam zoe geçti olacak sandım olmadı hayal kırıklığına uğradım oyuzden 2. Den de Opel umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…