Küçükken bisikletten düşmüşüm hikayesi out go-kart'ta kaza yaptım in...
Bundan 1-2 sene önce gazetede okumustum. Kiz tatilden sonra eve dönüyor ve hamile cikiyor. Kizda annesine otelin havuzunda yüzdügünü ve orada erkeklerde var oldugu icin, sperm su ile beraber öyle iceri girmistir diye iddia etmisti. Yanilmiyorsam annesi otele dava acmisti
Hayir yani seks yasadiysan acikca söyle. Go kart nasil sen bekretini alsin kizim? Go kartta neyin üzerine oturdun sen kiz?
Bundan 1-2 sene önce gazetede okumustum. Kiz tatilden sonra eve dönüyor ve hamile cikiyor. Kizda annesine otelin havuzunda yüzdügünü ve orada erkeklerde var oldugu icin, sperm su ile beraber öyle iceri girmistir diye iddia etmisti. Yanilmiyorsam annesi otele dava acmisti
Hayir yani seks yasadiysan acikca söyle. Go kart nasil sen bekretini alsin kizim? Go kartta neyin üzerine oturdun sen kiz?
kafası, boynu için açmadığı davayı zarı için açan komik insan.. Dua etsin kafası kopmamış, ne de olsa yaşanmamış olay değil bu ülkede..
aynenguvenlik kemerini takmamasini soylemesi ve oyle bindirmesi ceza sebebi bence. Boyu yetmiyorsa bindirmeyeceksin. Kemersiz surmesi buyuk risk ki kaza yapmis. Yalniz kizlik zari olayina cok guldum ya
kendini zardan ibaret gören bir hatun
yeni mi diktirdin kız peşine düştüğüne göre. sen namus diye gördüğün bu şeye inanıyorsan isterse demir saplansın kendini ispatlarsın.ya Allah korusun ki kafan kopmadı
kadınlığından tiksindiriyorlar insanı ya !
Yani hakikatten, kiz hayatini kaybedebilirdi, omuzunda felan sorun çikmis, kiz zar pesinde.
Bu nasil bir ülke, nasil kadinlar var anlamis deglim. Zar artik hayatta kalmaktanda önemli olmus. Yemin ile bir yasima daha girdim
yalnız iyi bahane bulmuş da,raporda farklı yollardan bozulma çıkarsa ne yapacakya kendilerini akıllı mı sanıyor bunlar amaç ne acaba gerçekten sütten çıkma ak kaşıklar mı
Aynen yaa go-kart'tan bekaret bozulması nedir... Bir de bir şey batmış falan da yazmıyor haberde omzu ve kasığı ezilmiş.
yalnız iyi bahane bulmuş da,raporda farklı yollardan bozulma çıkarsa ne yapacak
ya kendilerini akıllı mı sanıyor bunlar amaç ne acaba gerçekten sütten çıkma ak kaşıklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?