tikka bu olay öyle basit mi kızlık zarı dediğin yer baya derinde birşeyin delmesi lazım çarpma ile olması saçmaÖnceden bişi yaşadıysa ve bunu bahane ediyorsa zaten raporda anlaşılır yırtığın yeni olup olmadığı, bence o da bunu biliyordur. Ayrıca bir şey batmasına da gerek yok ki, çarpmanın şiddeti ile yırtılabilir.
Bakire olmak sütten çikmis ak kasik olmak degildir benim için. Evlenmeden önce seks'e karsi degilim. Kimi yasamak ister, kimi degil. Herkes bu konuda özgür olmali fakat önce seks yasayip sonrada magdur duruma kendini sokmalarini anlamiyorum. Ki kendini bakire olarak göstermek istersen niye bir go kart zarini bozdugunu medyaya yansitiyorsun? Zar bu kadar önemli ise, niye saçma sapan bir hikaye ile geliyorsun?
Önceden bişi yaşadıysa ve bunu bahane ediyorsa zaten raporda anlaşılır yırtığın yeni olup olmadığı, bence o da bunu biliyordur. Ayrıca bir şey batmasına da gerek yok ki, çarpmanın şiddeti ile yırtılabilir.
tikka bu olay öyle basit mi kızlık zarı dediğin yer baya derinde birşeyin delmesi lazım çarpma ile olması saçma
ilginç bana bazıları şehir efsanesi geliyor bunların açıkcası :) düşünsene ne kadar derinde .tabi olanda vardır kim bilir . ama bunla bir insan ahlaksız namussuz ilan edilecekse bu çok aşağılıkçaDaha önce de duymuştum ben ya çarpma ile, düşme ile de bozulabiliyormuş, tabi şiddetli olacak. Mesela bisikletçilerde ve at binicisi bayanlarda da böyle bir durum olabiliyormuş, orda şiddet de yok.
Ya halen bilinmiyor, hakikatten zar felan yok. Yani yirtilan zar felan yok. Zar dedikleri sey vajinanin girisinde bir sisliktir, hymen olarak bilinir.
Ama su konuda haklisin, bir doktor en fazla bir kadinin daha yeni cinsel iliski yasadigini görür, yani daha önce birsey yasanilmis ise göremez. Bir doktor kisacasi bir kizin bakire olup olmadigini göremez.
Disi go karta binseymis o da... Simdi bu go kartla evlenmek zorunda, bu isin baska kacari yok, namus meselesi bu..
link verir misin canım merak ettimEkşi'deki yorumlara çok güldüm bu konuyla ilgili
Çok belden aşağı yorumalr yapasım var da forumdaki salon kadını çizgimden çıkmak istemiyorum
https://eksisozluk.com/go-kart-kazasinda-kizlik-zarinin-zarar-gormesi--4649193?p=1link verir misin canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?