Go-Kart, bekaretimi bozdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
darbeyle kızlık zarı bozuluyosa bütün kızların bozuktur
düşünsenize çocukken o kadar düşmeye kalkmaya, ikinci kattan bile atlamışlığım var yani benim
Ben tekne turuna her çıktığımızda teknenin ikinci katından atlar(d)ım

Birazda ciddi olalim, galiba eksilerde bizi bayaaa takip ediyorlar

geçen ay bir başlıkta kadınlar kulübünden bir başlık paylaşılmıştı, orada bir anne, hatırladığım kadarıyla birkaç gün önce bebeğini yanlış şekilde tuttuğunu çocuğun ağladığını ve bekaretinin bozulmuş olmasından korktuğunu anlatmaktaydı. bir annenin aklına bebeği ağladığında sağlığı değil bekareti geliyor. bir genç kız, go kart kazası yapıyor ve hayatı riske atıldığı için değil, bekareti bozulduğu için dava açıyor. yaşasın üçüncü dünya ülkesi olmak, yaşasın kızlık zarına tapmak, yaşasın kadınların mal olduğuna canı gönülden inanmak. küçücük bebeğine bile zar gözüyle bakan kafa yapısına neyi nasıl anlatabilirsin.

Genç kızlar arasında bu moda olmasa bari zarı bozulan go kart yaptı ben birşey yapmadım diye dolanabilir

kaç kişi öldü bu go kart yüzünden nasıl cesaret edipte kemersiz binebilmiş

ben kızı yalancı bulmuyorum açıkçası. şöyle düşünüyorum, madem bekareti önemli, kız olmadığını cümle aleme neden dillendirsin. böyle bir yalanı nereden uydursun falan ne bileyim. aklım almadı.
gerçi güvenli binemediği için omzu sırtı boynu neresiyse orası hasar gördüğü için değil de sadece kızlık zarı için dava açması ayrı trajedi de.

düşünsenize çocukken o kadar düşmeye kalkmaya, ikinci kattan bile atlamışlığım var yani benim

hahahaha hakikaten sağlamı yoktur bence

Çok saçma
Öyle şey mi olurmuş
Go-kartla bekaret bozulması
Vajinasında yırtıklar oluşmuş demiş zarında dememiş ki

Çünkü sevgilisiyle yaşadığı bir şeyler sonucu zarar görmüş veya bozulmuştur; kız da bunu ailesine ve müstakbel kocasına açıklayamayacaktır. Böyle bir şey olunca hazır, onu da aradan çıkarayım demiştir. Ben forumda bekaret başlığı açan çoğu kızda o potansiyeli görüyorum ne yalan söyleyeyim.

Hoplamayla ziplamayla carpmayla bozulacaksa benim ikinci kattan kumun ustune cok atlamisligim vardir.Benimki kale duvariydi zaar

Hakkin var valla soyle bi dusununce

Bu konuyu okuduğumda ilk aklıma bu gelmişti ne yalan söyleyeyim

Hoplamayla ziplamayla carpmayla bozulacaksa benim ikinci kattan kumun ustune cok atlamisligim vardir.Benimki kale duvariydi zaar

daha neler neler, iyiki çocukken kızlık zarı diye bişeyden haberimiz yokmuş, şimdi bazı anneler kız çocukları bebekken bile zar peşinde

İyide tıbbi olarak böyle bir şey mümkünmüş.
....
Daha kötü sonuçlanabilirdi, omuzdaki eziklikle atlatması bile şukur gerektiriyor.

la havle;
her şeyin bir standartı var, boyun kısa ise binme kardeşim, zorlama
da
bana biraz tuhaf geldi, ne bileyim, tövbe estağfurullah, kimesin vajinası için kafa yormamayım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…