Go-Kart, bekaretimi bozdu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kızın yalan söylediğini düşünmüyorum.Zaten doktorda raporda belirtmiş zedelenme var diye.Yalan söylemiş olsa ya ilişki sonrası hemen kaza geçirmesi gerekir ki bu büyük bi tesadüf olur,yada zedelenen zara kılıf bulmuş olmak için kazayı bilerek yapmış olması gerekir ki buda fazlasıyla saçma olur.

Şikayetçi olmasıda gayet doğal bence.

Zaten yazılmış ama çarpmayla kızlık zarının yırtılma ihtimali kafamıza meteor düşme ihtimaliyle eş neredeyse.

gercekten bakire bi kız doktora gidip bacaklarını rahat rahat açıp baktırmaz. hadi korkuyla baktırdı diyelim rapor alıp savcılığa basvurmak falan plan işi bunlar. savcılığa basvurup onaylatmak için tekrar orasını burasını inceletmez utanır ya hu. bazı seyleri aşmış olmak gerekir bu kadar rahat olmak için kanımca.
ayrıca o kadar go-karta bindik darbeyle bacaklarımız omzumuz morardı ama baska yerlerimiz sapa sağlam kaldı.

bende go kartta kaza yapmış biri olarak kızın yalan söylediğini düşünmüyorum çinkü tam bir ay kasıklarım mor gezdim bende go kart kazası gerçekten bacak ve genital bölgeye ağır tahribat veriyor benim kızlık zarımda sorunum yok ama kasıklarımdan ağır darbe almıştım olabiliyor arkadaşlar yalan olduğunu düşünmüyorum

Zaten yazılmış ama çarpmayla kızlık zarının yırtılma ihtimali kafamıza meteor düşme ihtimaliyle eş neredeyse.
yok tatlım o öyle değil işte bende go kartta kaza yaptım direk o bölgeye geliyor hasar cidden çok yaralıyor insanı olabilitesi yüksek o yüzden

yok tatlım o öyle değil işte bende go kartta kaza yaptım direk o bölgeye geliyor hasar cidden çok yaralıyor insanı olabilitesi yüksek o yüzden

Ben zaten genital bölge ezilmez, morarmaz, ağrımaz demiyorum. Kızlık zarının zarar görebilmesi için içeri bir cisim girmesi/batması gerekir çarpmayla vurmayla bir şey olmaz. Kulak zarı mı canım bu çarpmayla, darbeyle yırtılsın?

işte bazı go kartların sandalye kısmı bisiklet selesi gibi ucu oluyor bacağın iç kısmına doğru hem kızlık zarı çok şiddetli darbe aldığında da bozulabiliyor tabiki doktor değilim ama bu tarz klinik vakaların da olduğunu biliyorum doktor arkadaşlarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…