Göbeği şişkoluktan patlayanlar:(

sofiaa35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
46
23
3
hadi göbeği anladım da yandaki simitler nerdeyse birbirine kavuşacak insan misafirlikte de rahat oturup kalmam iyi bu ne yaaaa

okadar sevımlı soylemıssın kı gevrek gevrek sırıtmama neden oldunun

yok etmek için bir çaba gösterdin mi?
ciddi bir çaba?

Bu benim. Şişkinlik de geldi mi, karnım acıyor cidden. Patladım patlayacağım diye bekliyorum.

Benim biraz var da, her gün hareket yaparak küçültmeye uğraşıyorum, bir de bugün korse aldım. Düzenli takınca inceltiyormuş diye duydum.

Denemez olurmuyum doğumdan sonra coştu yağlar tabi anlattığım kadar değil 67 kiloyumda çok rahatsız oluyorum.bide zayıf insanalr kilo vermem lazim deyince ağzına vurasım gelio

Evet şu doğumdan sonrasına tıbbın bir çare bulması gerek. Isviçreli bilim adamları bide bu konuya el atsa aah ah. Göbek bir yerde kalça başka yerde ayrı eyalet olmuşlar. Diyete başlamak farz oldu

Hangisini aldin ?
Bende dogumdan sonra bir sure kullanmayi dusunuyorum...
Bir iç çamaşırcıdan aldım canım 20 tllik bir şey. Şortlu falan değil, sadece mide ve ayva göbek kısmını alır içine. Popo ve basen de var bende biraz, ama genetik yani, onu kabullendim artık, seviyorum bile Aldığım korse bej rengi, dikişsiz, uç kısımları kaymayı önleyici silikonlu ve üzerinde doktor tavsiyeli tedavide kullanılabilir yazıyor.

Popo basen iydir iyi :)
Gobusu kucult, onlar kalsin....
kivrimli hatlar candir

Ben doğumdan sonra bi süre korse kullandım senin aldığın 20tl liklerden. Bi işe yaradığını düşünmüyorum. Ama kullanırken güzel duruyo toparlıyo. Bnmde göbekle başım dertte. Sanki 5 aylık hamile gibi duruyo göbeğimm Hamileyken göbeğim belli olsun isterdim şimdide belli olmamadı için bin takla atıyom.

Beyaz un ve şeker göbek yapar bunları bırakın göbeğiniz yavaş yavaş gider:)Şeker ihtiyacınızı meyveden karbonhidrat ihtiyacınızıda işlenmemiş takıllı unlardan karşılarsanız kolayca eritirsiniz göbeğinizi:)Ne kadar spor yaparsanız yapın beyaz un ve işlenmiş şekeri hayatınızdan çıkarmadığınız sürece erimez o göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…