Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama öylee :)okadar sevımlı soylemıssın kı gevrek gevrek sırıtmama neden oldunun
Benim biraz var da, her gün hareket yaparak küçültmeye uğraşıyorum, bir de bugün korse aldım. Düzenli takınca inceltiyormuş diye duydum.
Bir iç çamaşırcıdan aldım canım 20 tllik bir şey. Şortlu falan değil, sadece mide ve ayva göbek kısmını alır içine. Popo ve basen de var bende biraz, ama genetik yani, onu kabullendim artık, seviyorum bileHangisini aldin ?
Bende dogumdan sonra bir sure kullanmayi dusunuyorum...
Popo basen iydir iyi :)Bir iç çamaşırcıdan aldım canım 20 tllik bir şey. Şortlu falan değil, sadece mide ve ayva göbek kısmını alır içine. Popo ve basen de var bende biraz, ama genetik yani, onu kabullendim artık, seviyorum bileAldığım korse bej rengi, dikişsiz, uç kısımları kaymayı önleyici silikonlu ve üzerinde doktor tavsiyeli tedavide kullanılabilir yazıyor.
Aynen bel ince olunca hoş bile duruyor. Kim kardashian akımı sağ olsun, bizim gibiler de moda olabildiPopo basen iydir iyi :)
Gobusu kucult, onlar kalsin....
kivrimli hatlar candir![]()
Onun gibi olmak icin 10 popoyu bi araya getirsen ancaAynen bel ince olunca hoş bile duruyor. Kim kardashian akımı sağ olsun, bizim gibiler de moda olabildi![]()
Benim popom onunkinin eline su bile dökemez canımOnun gibi olmak icin 10 popoyu bi araya getirsen anca
Onunki de hos degil ya orantisi yok....ama eski hali iyidi