- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Hem cnm ben seni hatirliyorum onceden idrar testini ilk idrarla ypmamistin :)Ben en iyisi test yapiyim hic istemesemde :)
Kizlar daha once boyle bi konu acmistim gobegimde cizgi belirmesinden dolayi... hamilemiyim diye suphelenmistim ama adet oldum hamile degilim.. ama gobegimdeki cizgi daha da belirginlesmeye basladi..hamile olmayan birinde sonradan neden boyle bi cizgi cikar fikri olan var mi kizlar... test yapmadim adet gordugum icin... bu yuzden hamile oldugumu dusunmuyorum zaten bi belirtimde yok... neden cikar bu cizgi???
Hem cnm ben seni hatirliyorum onceden idrar testini ilk idrarla ypmamistin :)
Hamilelikte üstüne görme (hamileyken adet görmek) olabilir canim, sen yine de test yapmalisin bence...
Canim istemesemde yapicam galiba test...ama belirtim yok benim hic..sadece gobegimde cizgi var o kadar bide normal adet olunca hamilelik ihtimalini ortadan kaldirdim... sadece gobegimdeki cizgiyi merak ediyorum neden cikar diye
Canim istemesemde yapicam galiba test...ama belirtim yok benim hic..sadece gobegimde cizgi var o kadar bide normal adet olunca hamilelik ihtimalini ortadan kaldirdim... sadece gobegimdeki cizgiyi merak ediyorum neden cikar diye
Hcg idrara daha gec gectigi icin teti sabah ilk idrarlar yaparsan daha iyi sonuc alirsin :)Evet canim aksam yapmistim cok su icmistim gelsin diye :) herkes ilk idrar sart degil diyince yapmistim aksam :)
Neden istemiyorsun ama, hamile olmak o kadar kötü degil ki ya, "anne" olmak kadar güzel bir sey va mi bu hayatta.
Hcg idrara daha gec gectigi icin teti sabah ilk idrarlar yaparsan daha iyi sonuc alirsin :)
Aslinda ben o cizginin hamilelik haricinde cikip cikmadigini ogrenmek istiyorum canim... normalde gec cikarmis hamilelerde ama tek tuk de olsa erken cikanlar varmis ama ben olmadigimi dusunuyorum...o yuzden hamile olmayan birinde cikarmi diye merak ediyorum...
Canim anne olmak benim su hayatta en cok istedigim sey...hala daha istiyorum anne olmayi ama esim bosanmak istiyor...ben bosanmayi hic istemesemde mecburen bosanmak zorunda kalicam... hamileysemde eger bosanma olsada bebegi aldirmam tek basima da olsa bebegimi kendim buyuturum... bosanmayi evliligimin bitmesini hic istemiyorum anne olmayi cok istiyorum ama istemeye istemeye bosanicam malesef...hamile oldugumu dusunmuyorum sadece cizgiyi merak ediyorum canim
Canim cok özür dilerim, insallah o esin olacakk herifin de allah belasini verir. Ne istiyor ki senden yazik günah degil mi yaa ??? Ayyy deme kiz öyle, ben dayanamam ki yaaaa
Aslinda ben o cizginin hamilelik haricinde cikip cikmadigini ogrenmek istiyorum canim... normalde gec cikarmis hamilelerde ama tek tuk de olsa erken cikanlar varmis ama ben olmadigimi dusunuyorum...o yuzden hamile olmayan birinde cikarmi diye merak ediyorum...
Canim anne olmak benim su hayatta en cok istedigim sey...hala daha istiyorum anne olmayi ama esim bosanmak istiyor...ben bosanmayi hic istemesemde mecburen bosanmak zorunda kalicam... hamileysemde eger bosanma olsada bebegi aldirmam tek basima da olsa bebegimi kendim buyuturum... bosanmayi evliligimin bitmesini hic istemiyorum anne olmayi cok istiyorum ama istemeye istemeye bosanicam malesef...hamile oldugumu dusunmuyorum sadece cizgiyi merak ediyorum canim
Canim daha 6 aylik evliyim inatlasmalar yuzunden buraya geldi sevmiyorum istemiyorum diyor... dua ediyorum devamli bitmesin yuvam yikilmasin diye elimden baska bisey gelmiyor... gunlerdir kotu durumdayim ne yapicagimi bilmiyorum bekliyorum oyle... anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam
Canim daha 6 aylik evliyim inatlasmalar yuzunden buraya geldi sevmiyorum istemiyorum diyor... dua ediyorum devamli bitmesin yuvam yikilmasin diye elimden baska bisey gelmiyor... gunlerdir kotu durumdayim ne yapicagimi bilmiyorum bekliyorum oyle... anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam
Allah Allah severk mi evlendiniz
Mesela ne gibi inatlasmalar. Bana gore aldatma siddet yoksa bi evlilik bitmemeli.
Bana gore de oyle canim ama bitiyor iste... aldatma siddet yok inatlasmalar herseyi birbirimizden beklemeler surat asmalar yabanci gibi olmalar... ben onun butun huylarina ragmen ne ondan vazgectim ne evliligimden ama o herseyden vazgecti bitirdi
Bana gore de oyle canim ama bitiyor iste... aldatma siddet yok inatlasmalar herseyi birbirimizden beklemeler surat asmalar yabanci gibi olmalar... ben onun butun huylarina ragmen ne ondan vazgectim ne evliligimden ama o herseyden vazgecti bitirdi
Allah yardimcin olsun
Amin canim sagol...
Bisey sorcam kasigimin tam ortasinda batma desem batma degil bi hareketlilik gibi bisey var sanki kalbim orda atiyor gibi bi dolgunluk hissi var... bugun aksam ustu basladi bu ne olabilir ki...kafayi yiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?