Gobegimdeki cizgi nedir??

Buyuklerde araya girdilermi kesin kararli mi esin??

Buyukler araya girmedi hic canim...onun ailesi beni bi kere bile aramadi... annem daha once annesini aramisti gelin konusalim neden boyle yapiyolar diye..ben karisamam ki neler yasiyolar bilememki demisti...sonra esimle kendimiz barismistik... esim evi terketti bi kac hafta once annesini aradim suan konusamiyorum musait degilim dedi yarim saat sonra tekrar aradim disardayim sonra konusalim dedi aramadi hic...annesiyle aram cok iyidi birbirimizi seviyoduk anne kiz gibiydik...

Bence sorun annesinde seni seviyormus gibi davranmis ama esini doldurmus bnce. Madem seni cok seviyor barismanizida ister basindan savuyor seni resmen.

Bence sorun annesinde seni seviyormus gibi davranmis ama esini doldurmus bnce. Madem seni cok seviyor barismanizida ister basindan savuyor seni resmen.

Annesi devamli sen bizim ilk gelinimizsin ilk goz agrimizsin diyodu..herkese gelinimi cok seviyorum diyodu... bosanmanizi istemiyorum siz daha yeni evlisiniz huyunuzu suyunuzu daha yeni ogreniyosunuz bosanmakta neymis diyodu hep... esim aratmamis olabilir belki... istemiyor sevmiyor beni artik nede olsa

VAllaha ne dicemi bilemedim biye hemen vazgecmis esin cok tuaf

Zaten suan tek manevi destekcin dua. Sükür ki Rabbim var . hakkinda herseyin hayirlisini versin...
Evet herseyden vazgecti gitti... konuscaktik bisey degismicek konussakta diyince vazgectim dua ediyorum hep hersey duzelsin diye elimden baska hicbisey gelmiyor

Yaaa bak deme öyle... Test yap sen bence, belki hamile kalsan esin de bosanmaz senden gibi geliyor bana

Yaaa bak deme öyle... Test yap sen bence, belki hamile kalsan esin de bosanmaz senden gibi geliyor bana

Canim hamile olsamda esim aldir demisti...aldirmicaksan da dogurduktan sonra bosanariz demisti... hamile oldugumu sanmiyorum canim..hicbi belirtim yok...o cizgide hormanal bisey galiba kendi kendine olusmus herhalde...

O adamin allah belasini versin yaaa.. Offf insan nasil kiyar sana

İnş. öncelikle eşinle olan problemi olumlu yönde çözersiniz canım O çizginin bayanlarda gebelik dışında bi sebepten dolayı cıkabileceği hiç bi yerde yazmıyor. Kaç gün geçti peki?

İnş. öncelikle eşinle olan problemi olumlu yönde çözersiniz canım O çizginin bayanlarda gebelik dışında bi sebepten dolayı cıkabileceği hiç bi yerde yazmıyor. Kaç gün geçti peki?

Amin canim cok tesekkur ederim...Canim 4 haftadir falan var o cizgi ama adet oldum ben 1 gun gecikmeyle... adet oldugum icin hamile oldugumu dusunmuyorum o ihtimali bu yuzden eledim... ama o cizgi hala var ve neden cikti anlam veremiyorum hic

Evet herseyden vazgecti gitti... konuscaktik bisey degismicek konussakta diyince vazgectim dua ediyorum hep hersey duzelsin diye elimden baska hicbisey gelmiyor

Canim yarin cuma sela ile cuma arasi edilen dualar kabul olur dua et.. Allah hakkinda ne iyi olacaksa onu versin...
Bizler bilemiyoruz istedigimizde diretiyoruz ama hakkimizda kimbilir baska ne var hayirli biz bilmiyoruz...
Sen allahtan hakkinda ne iyi olacaksa onu iste...
Bir insanin baska bir dayanagi destegi guvendigi olmasa bu kdr kolay vazgecemez esinden... Bunuda unutma...

O çizgi bende de var. İlk hamileliğimden 7 sene geçti, hala duruyr . Daha önce hamile kaldın mı canım?

Farkında olmadan düşük mü yaptın yoksa?

Bilmiyorum ki canim... adet oldum normalde cok gelirdi adetim ama bu sefer 2 gunde 1 pedi doldurcak kadar adet oldum.. pedde fazla bisey olmuyodu ama afedersin tuvalete gittigimde geliyodu adetim daha cok tuvalete haricinde fazla gelmedi... anlamadim hicbisey... o cizgi daha belirgin suan... hamile degilim oyle hissetmiyorum da... adetimden 5-6 gun once erken gebelik testi yapmistim negatifti bi daha test yapmadim adet olunca.... adet olan hamile degildir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…