- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Buyuklerde araya girdilermi kesin kararli mi esin??
Buyukler araya girmedi hic canim...onun ailesi beni bi kere bile aramadi... annem daha once annesini aramisti gelin konusalim neden boyle yapiyolar diye..ben karisamam ki neler yasiyolar bilememki demisti...sonra esimle kendimiz barismistik... esim evi terketti bi kac hafta once annesini aradim suan konusamiyorum musait degilim dedi yarim saat sonra tekrar aradim disardayim sonra konusalim dedi aramadi hic...annesiyle aram cok iyidi birbirimizi seviyoduk anne kiz gibiydik...
Bence sorun annesinde seni seviyormus gibi davranmis ama esini doldurmus bnce. Madem seni cok seviyor barismanizida ister basindan savuyor seni resmen.
Annesi devamli sen bizim ilk gelinimizsin ilk goz agrimizsin diyodu..herkese gelinimi cok seviyorum diyodu... bosanmanizi istemiyorum siz daha yeni evlisiniz huyunuzu suyunuzu daha yeni ogreniyosunuz bosanmakta neymis diyodu hep... esim aratmamis olabilir belki... istemiyor sevmiyor beni artik nede olsa
VAllaha ne dicemi bilemedim biye hemen vazgecmis esin cok tuaf
Evet herseyden vazgecti gitti... konuscaktik bisey degismicek konussakta diyince vazgectimdua ediyorum hep hersey duzelsin diye elimden baska hicbisey gelmiyor
Zaten suan tek manevi destekcin dua. Sükür ki Rabbim var . hakkinda herseyin hayirlisini versin...
Canim daha 6 aylik evliyim inatlasmalar yuzunden buraya geldi sevmiyorum istemiyorum diyor... dua ediyorum devamli bitmesin yuvam yikilmasin diye elimden baska bisey gelmiyor... gunlerdir kotu durumdayim ne yapicagimi bilmiyorum bekliyorum oyle... anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam
Yaaa bak deme öyle... Test yap sen bence, belki hamile kalsan esin de bosanmaz senden gibi geliyor bana
İnş. öncelikle eşinle olan problemi olumlu yönde çözersiniz canımO çizginin bayanlarda gebelik dışında bi sebepten dolayı cıkabileceği hiç bi yerde yazmıyor. Kaç gün geçti peki?
Evet herseyden vazgecti gitti... konuscaktik bisey degismicek konussakta diyince vazgectimdua ediyorum hep hersey duzelsin diye elimden baska hicbisey gelmiyor
Ben dogum yapmadim ama 3 dusuk yasadim bendede cizgi var.O çizgi bende de var. İlk hamileliğimden 7 sene geçti, hala duruyr . Daha önce hamile kaldın mı canım?
O çizgi bende de var. İlk hamileliğimden 7 sene geçti, hala duruyr . Daha önce hamile kaldın mı canım?
Yani işte sonuçta hamilelikle alakalı diBen dogum yapmadim ama 3 dusuk yasadim bendede cizgi var.
Yani işte hamilelikle alakalı. Çizginin başka bi sebepten cıkma ihtimali yoktur di mi?Insomnia da farkında olmadan düşük mü yasadı acaba daha önceden?Ben dogum yapmadim ama 3 dusuk yasadim bendede cizgi var.
Farkında olmadan düşük mü yaptın yoksa?Daha once hamile kalmistim canim ama bos gebelikti... o zamanlar oyle bi cizgi yoktu hic... 4 haftadir var canim... hamile olmayanlarda cikar mi oyle bi cizgi??
Farkında olmadan düşük mü yaptın yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?