Göbek Altindaki çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Slm kızlar ya bişey sorucam ben tam 20+5 in içindeyim bu sabah ayna karsısında giyinirken göbeğimin altında çizginin oluşmaya başladığını farkettim belli belirsiz ama başlamış sizdede varmı yoksa benmki erkenmi başladı:uhm:

Slm kızlar ya bişey sorucam ben tam 20+5 in içindeyim bu sabah ayna karsısında giyinirken göbeğimin altında çizginin oluşmaya başladığını farkettim belli belirsiz ama başlamış sizdede varmı yoksa benmki erkenmi başladı:uhm:

evet canım bende gördüm dün giyinirken bence normal artık başlaması gerekiyor zaten :)

ya bende birşey var çıldırcam he. Bende 20 haftalığım ama hiçte o çizgiden yok iz bile yok. ten renginden falan kaynaklanabilirmi? mesela ben fazlasıyla beyaz tenliyim.

ya bende birşey var çıldırcam he. Bende 20 haftalığım ama hiçte o çizgiden yok iz bile yok. ten renginden falan kaynaklanabilirmi? mesela ben fazlasıyla beyaz tenliyim.

canım bende fazlasıyla beyaz tenliyim ondan farkettim zaten ama bozma boralini olmaması daha iyi daha ne istiyosun ne kadar gec olursa o kadar iyi

Bende 20+1 Oldum Göbek Altinda Hafif Fazla Belli Olmayan Kahverengi Bi çizfi Var.ve Ben De çokk Beyaz Tenliyim Ama Oluyooo Işte

bende 20 haftalığım benim hem altında hem üstünde cizgim var.benim çokmu erken :(

Benim belli belirsiz bir çizgim var göbek altında..Yalnız göbek deliğim büyüdü. Sizinde öylemi. Gerildide gerildi göbek...

bende de var cizgiden ama cok fazla belirgin degil yani kahverengileşmedi daha

bendede yokkkk ama 17haftalığım çıkar galiba ben çok istiyorum

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

bende hamile kalmadan öncede cizgi vardi :) göbek deliginin büyümesi normal sonradan yani son ay'da dümdüz oluyo göbekdeligi.. nasil bi anlatmaysa benimkide anladiniz ins :D

bende 20 haftalığım ama bende de yok daha çizgi çıkmadı daha göbek dliğim biraz gerildi ama çizgim yok herhlade çıkar yakında...

bende cok var fazla belli olmuyor yakindan bakinca cok az belli oluyorfisfisfis

ya kişiye göre değişiyo sanırım derinin esnekligiyle ilgili göbek deliginin gerilmesi... bendede o cizgi cok hafif belli belirsiz ..

Back
X