Bebek Beslenmesi Gobek bagi iltihabi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayni canim bizim de icinde minicik bi sivilce kadar parca kaldi bayramdan once yakmisti doktor akinti devam ederse gelin bidaha yakalim dedi .akinti yok kontrolde onu da gostercem insallah yakmazlar bidaha ufacik bisey zaten ya.geçen sefer o gumus nitrati karnina degdirmis hemsiresi mosmor oldu cocugun karni

Çok geçmişler olsun. Canım bu yazını önceden okumadığım için öylesine üzüldüm ki tarif edemem 26 temmuzda 2.çocuğumu kucağıma aldım. Her şey normaldi taaaki 5.günün akşamı göbeğinden kötü bi koku duyana kadar. Hemen ertesi gün (pazar günüydü) acilde nöb çocuk Dr götürdük. Bize iltihap dedi ve 7 gün yatmalı ve antibiyotik tedavisi görmeli dedi. İştahı gayet yerinde olduğu için antibiyotikli bir pomad ve oksijen fıs fıs verdi takipte kalalım dedi yolladı. Ciddi bir şey mi diye sordum 'çok ciddi ölümle sonuçlanabilir' deyince saçlarımın önüne o akşam aklar doluştu hemen ilaçları kullanmaya başladım. Salı günü büyük oğlanın Dr götürdüm baktı inceledi 'bu iltihap değil. Bazı bebelerin göbek kordonunda et parçası oluyor(polip) o da akıntıya kokuya sebep veriyor ve iltihapmış gibi zannettiriyor. Korkulacak hiç bir şey yok. Verilen ilaçlara devam et orası düzelmezse gümüş nitrat kalemiyle yakılır,orda sinir yok cani yanmaz merak etme' dedi. Yaklaşık 25 gün göbek bakımına devam ettim. (Merhem 10 gün kullanılıyordu) Çok şükür düzeldi
Şayet bebe az emiyor deseydim ve başka bir Dr götürmeseydim çocuk yanlış tedaviden antibiyotik tedavisi olacaktı
Göbeğinde duyduğum koku içime işlemiş ve hayatım boyunca o kokuyu unutabileceğimi sanmıyorum

Son düzenleme:
Cook gecmis olsun canim cok sevindim duzelmesine.durumumuz ayni desene doktor tekrarlayacağinı sanmiyorum dedi akıntıda polip dustugu gunden beri yok cok sukur

Cok gecmis olsun sizede benimde ucuncu cocugum hic boyle bisey yasamamistim iltihap olmadigini aile hekimi soylemisti ama onlarda cok bilmiyorlar pansuman yap gececek dedi gecmedi kaptım bebegi cocuk cerrahına goturdum polipmis hayatimda ilk kez gorup duyuyorum neyse atlattik sizde atlatmışsınız cok sükür doktorun kapısında ayni sorunla bekleyen bir sürü bebek vardı cok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…