• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek bağını bana vereceksin kimselere veremezsin diyen kaynana

Uyarmazmi ama kayinvalide hep aynı hep aynı bazende ağlıyormus aman oğlum yanlış anladiniz diye onun için acaba abarttiyomuyum diye Görüşünüzü almak istedim.
Hep duygu somüsürü zaten başka ne anlarlar ki uyma sen ona takmamaya çalış dymazdan gel bebeğime yazık aynisından bendede var kendine ve bebegine acı ve o kadini duymamaya çalış her dedigine gülümse kaale almadığını anlasin elinde sonunda susacak

Hep duygu somüsürü zaten başka ne anlarlar ki uyma sen ona takmamaya çalış dymazdan gel bebeğine yazık aynisından bendede var kendine ve bebegine acı ve o kadini duymamaya çalış her dedigine gülümse kaale almadığını anlasin elinde sonunda susacak

Uyarmazmi ama kayinvalide hep aynı hep aynı bazende ağlıyormus aman oğlum yanlış anladiniz diye onun için acaba abarttiyomuyum diye Görüşünüzü almak istedim.

Yok canım abartmiyorsun. Gezersin gezmesin sen ona karışıyor musun burnunu dışarı çıkarmıyorsun ne kadar asosyalsin diye.

Benimki annem hep evde saklamış. Hatta dolapta. Ben senelerce ne olduğunu bilmedim. Neyse evlendim gelmiş bana veriyor göbek bağını 20 yaşındayım. 20 yıldır saklıyor. Git dedim at şunu çöpe iğrençmisiniz siz. Gidip bahçeye gömer insan.. Bak ben evde kalmadım. 19 yaşında evlendim. Neymiş yalanmış :)

Daha çok gez bundan sonra birsey dersede hic susma çatır çatır ver cevabıni
Bol bol yürüyüş yap hem sana hem bebege iyi gelir.
Hayirli dogumlar diliyorum

Benim kv bebeğimi göbek bağı düşmeden yıkamıcam, orayı göbek bağı için dezenfektanlar var onunla siliyorum vucudunuda pamukla ılık suyla siliyorum dememe rağmen görümceyle ikisi gelip bebeğimi ters çevirip totosuna vurmalar yıkarken boynundan asılıp yukarı çekmeler , yavrum öyle bir ağladı ki o an göbek bağı düştü nereye gömdüğünü bile söylemedi.Sana tavsiyem Allah'tan yavruma birşey olmadı ama olabilirdi uzak durman ama altlı üstlü oturuyorsan işin zor.Başka mah. Taşın derim.sağlıklı doğumlar.

hiç umursama, duymazdan görmezden gel. tabiki gezeceksin.he he, de geç uğraşılmaz.hamileliğinin keyfini çıkar üzüldüğüne değmez.göbek bağıyla ilgili: ben böyle batıl inançlara pek inanmam oraya gömersen şöyle olur buraya gömersen şöyle olur palavra bana göre.ister kaynana ver ister sen bir yere at.bence önemi yok.

Bugün hastane dönüşü bana mutlaka haber ver dediği için zilini çaldığım kaynanam yanımda esim de varken onun yanında da kayinpeder varken pat diye arkadan konuşuyorum yüzünede söyleyeyim senin annen senin göbek bağını sallamis sallamis sokağa atmış sen çok geziyorsun dedi ki ben hiç gezen biri değilim heryere eşimle gideriz benim torunumun göbek bağını bana vereceksin bahçeye Gömecem evcimen olsun diye dedi 3 erkek çocugu var 3 de a sosyal ve kendisi hiç güneş ışığı almadığı için sürekli tedavi görüyor kızlar benmi abartıyorum hamilelikten dolayi yazık karnımdakine ben stres oldukça oda strese giriyor hiç yoktan ağlatti beni kafayı gezmeme takmış gitmiş annemede demiş senin kızın geziyor diye ne alıp veremedigi var anlamiyorum isin ilginç yani buraya evlenip geldim ne ailem ne bi arkadaşım var bu kadının bu düşüncesini nasıl yıkıcam yada gerçekten benmi hamilelikten dolayı duygusal davraniyorum söylenecek lafmi düşün düşün delirecem hamileligim bu kadın yüzünden iğrenç geçiyor allah sorsun diyorum başkada bişey demiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum gerçekten duygusal mi davranıyorum:KK43:
cocuk senin cocugun ister göbek bagını sokaga atarsın ister dama.
ama sana tek diyegim hiç birinie haber vermeden bir üniversitenin bahcesine gömmen. bu inaşa göre bol bol okur.
aldırma kv nin her deidigne he he deme. cok istiyorsa kendi bir daha dogursun.

Ya batıl inanç yok öyle bi şey. Verin gitsin.
Eşiniz ne diyo sizinle böyle konuşmasına. Eşiniz gezmenizi sorun etmiyosa çok da kafaya takmayın ama sizinle o şekilde konuşmasına da izin vermeyin

Kimsemin olmadığı bir yerde nereye geziyorum acaba deseydin ya. Attığım adımın yaptığım yürüyüşün de mi hesabını vercem ben size de. Oğluna göz boyamak için ağlıyor numarası çekiyordur canım o. Kendin gibi saf düşünme.

"aman sen atma göbek bağını anne seninkilere bakarsak sen de pek bilmiyorsun bu işi " deyip koyver bi kötü adam kahkahası gitsin,bak böyle kadınlar içten içe kendini ciddiye almayan dalga geçen gelinleri severler,sen de ne dese şakaya vur,gül ;boz sinirini onun

Kayinvalidenin D vitamini eksikliginden beyni sulanmis ne dedigini bilmiyor. Yerinizde olsa dogumdan sonra falan da cocugu olabildigince gostermemeye calisirim. Cunku ne kadar hurafe varsa cocugun uzerinde denemeye kalkar bu manyak.

kendi çocuğumun göbek bağına napacağıma ben karar veririm onun annesi benim diyeceksin. hatta eşinide yanına almak için babası ve ben birlikte karar vericez dersen ona laf düşmez eşinde karısı ve çocugunun arkasında durmayı öğrenir.

Terbiyesiz kv.
Nasıl bir beyin bu! Şakayla karışık söyleyin lafınızı. İçinizde kalmasın. Vermeyin göbek bağını. "Ben bahçeye gömebilirim, ben gömmeyi biliyorum anne" derdim :)

Back
X