Göbek bölgemdeki kiloları vermek için diyet arıyorum

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Kızlar merhaba önceden kilo almak isterdim evlendim bu seferde göbek yaptım evde otura otura. Kilolu değilim sorun sadece göbeğim. Boyum 1.60 kilom 52 fakat göbek bölgemde aşırı bir yağlanma var. Ekmek yemiyorum akşamları bu göbeği nasıl veririm lütfen yardım edin :50:

aynı sorun bendede var ama diyet yapıca sanki diğer yerlerde gidio göbek için bence tek çözüm spor yapmak karın ağırlıklı. mekik çekmek vs..

Mekik çektim onun haricinde bir sürü egezersiz yaptım sabah akşam 1 ay boyunca ama hiçbir işe yaramadı. Biberiye yağı etki edermi acaba?

şeker ve karbonhidrat yeme ..protein ağırlıklı beslenmeyi dene göbeğinden kurtulursun...

şeker ve karbonhidrat yeme ..protein ağırlıklı beslenmeyi dene göbeğinden kurtulursun...

Protein derken et,süt yumurta vs gibi. Hmm Zaten şekerli şeyler tüketmiyoum. Hareketsiz bir yaşamım var. Bunun da etkisi oluyor galiba.

Konu içeriği nedeniyle taşınmıştır.
İyi forumlar...

Teşekkürler...

Kızlar merhaba önceden kilo almak isterdim evlendim bu seferde göbek yaptım evde otura otura. Kilolu değilim sorun sadece göbeğim. Boyum 1.60 kilom 52 fakat göbek bölgemde aşırı bir yağlanma var. Ekmek yemiyorum akşamları bu göbeği nasıl veririm lütfen yardım edin :50:

kesinlikle şekeri keseceksin..vücudumuzun ihtiyacı yokmuş beyin de şeker salgılatırmış..karbonhidratı azalt ama kesme..kesinlikle ara öğnlerde yoğurt yemelisin yaklaşık 1 su bardağı kadar..meyveyide çok yeme şeker alırsın..hergün abartmadan mekik ve başka karın hareketleri yapmalısın...bırakırsan geri dönüyo

kesinlikle şekeri keseceksin..vücudumuzun ihtiyacı yokmuş beyin de şeker salgılatırmış..karbonhidratı azalt ama kesme..kesinlikle ara öğnlerde yoğurt yemelisin yaklaşık 1 su bardağı kadar..meyveyide çok yeme şeker alırsın..hergün abartmadan mekik ve başka karın hareketleri yapmalısın...bırakırsan geri dönüyo

Hiç şeker kullanmayacak mıyım? arada kendimi şımartmak için tatlı yiyemez miyim? Çok aram yok zaten şekerle ama arada lazım.

canım yapması zor biliyorum ama mekik iyi gelıyor sonucları güzel oluyor dıyorlar

Akşam 10 tane çeksem yetermi?

Egzersiz yapmadan olmuyomu ki bu ya? Ben egzersiz yapamıyorum. İşim pc başında yerimden kımıldayamıyorum :50:

Arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar. İşinizin masa başı olduğunuz yazmışsınız fakat kardiyo egzersizi yapmadan göbek çevresindeki yağlanma maalesef giderilemiyor. Zaman ayırıp haftada 3-4 kez düzenli bir şekilde kardiyo yaparsanız göbek çevresi incelebilir... Kolay gelsin :16:

Back
X