göbek bölgesi lipoliz mi diyetisyen mi?

hayal8101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
163
6
38
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar bugün lipoliz konusunu araştırdım bu konuda bilgisi olan yada yaptıran varmıdır diyetisyen ve lipoliz arasında kaldım ama en sonunda diyetisyene gittim ve yarın sabah aç karnına kan tahili vermeye gideceğim persembe günü de diyetisyenle ona göre ölçümler ve diyet listesi oluşturalacak 3 aylık diyet paketine yazıldım ama ayrıca desteklemek için ve sıkılaştırmak için yağ parçalama paketi varmış lipolizden farklıymış şimdilik o paketi almadım direk diyetle başladım deneyimleri olanlar bilgi verirse çok sevinirim

ben diyet ile birlikte iğneli lipoliz yaptırdım. her seansta fotoğraflarımı çektim. göbeğim neredeyse tamamen gitti. başlamadan önce benden önce göbeğim görünüyordu :) yaklaşık 3 ayda 17 kilo verdim bunda diyetten çok lipolizin etkisi vardı çünkü hep yağdan gitti kilolar 15gün sonunda ilk seansın etkisini görünce gözlerime inanamadım. neredeyse 1 yıl oldu diyeti bırakalı ama hiç kilo almadım. çünkü lipoliz yağ hücrelerini vücuttan atarak sayılarının azalmasını sağlıyor. geri gelmesi de o kadar kolay olmuyor. bence bir mucize bu iğneli lipoliz. bu aralar 2 doz daha yaptıracağım ki biraz daha kilo vereyim. Amadiğer bahsettiğiniz paket nedir onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…