Göbek Diyeti

selam tatlımm istersen katılabilirsin tabiki
kendindne bahset biraz istersen hedefin nedir şuan ne durumdassın bebişin var mı çalışıyor musun ?
ismim tuğba evliyim 9 bucuk aylık oglum var 1,63 boyum 81,5 kılodayım hedrım 70 ılk etapta .bir ay once 77 dım ama mıde problemlerı ılaçlar vs gerı aldım hepsını.30 yasındayım .çalışıyorum benden boyle:)

benimde göbek problemim var şuan düzenli spor yapıyorum evde faydasını gördüğümde başlık açıp anlatıcam inşallah

ne yapşıyosun pekı tatlım anlatırmısın bıraz
2 akşamda bir bir de haftasonunun 1 günü plates topum var bi tane onu şişiriyorum sonra sırt üstü yere uzanıp
1. üst bacaklar için topu iki ayak ucuma alıp havada 3 saniye tutup indiriiyorum aşağı doğru ama top hiç düşmiycek düşerse saymıyorum bu üst bacakları ve birazda iç o yumoş bacakları çalıştırıyo ebru şallıda izlemiştim
2. topu tekrar ayaklarıma alıyorum üste kadar çıkarıyorum hafifçe sırtımdan doğrulup elime dik bi şekilde paralel topu alıp aynı şekilde uzanıyorum burada kollarımda bacaklarımda açık uzanıyorum
3. topa oturur gibi yapıp kalkıyorum bu da basenleri çalıştıran bir squat
4. en son topsuz squat yapıyorum bu şu şekilde bacaklarımı omuz genişliğinde açıp oturup kalkıyorum bu çok klasik
karın için özellikle topun üzerine oturup yerdeymiş gibi mekik ve şınav çekiyorum bu hem daha kolay yapmamı sağlıyo hemde göbeğimi çalıştırıyo özellikle gitmeyen alt karnı baya hareketlendiriyo (yaparken tüm hepsinde karnı ve göbeği içine çekiyosun)
5. yerde uzanıyorum sırtüstü popomdan destekle hafif doğruyorum ve her doğrulduğumda bir sana bir sola doğru kalkıyorum bu yan bölgedeki o simit gibi olan yağları eritiyor

2 akşamda bir bir de haftasonunun 1 günü plates topum var bi tane onu şişiriyorum sonra sırt üstü yere uzanıp
1. üst bacaklar için topu iki ayak ucuma alıp havada 3 saniye tutup indiriiyorum aşağı doğru ama top hiç düşmiycek düşerse saymıyorum bu üst bacakları ve birazda iç o yumoş bacakları çalıştırıyo ebru şallıda izlemiştim
2. topu tekrar ayaklarıma alıyorum üste kadar çıkarıyorum hafifçe sırtımdan doğrulup elime dik bi şekilde paralel topu alıp aynı şekilde uzanıyorum burada kollarımda bacaklarımda açık uzanıyorum
3. topa oturur gibi yapıp kalkıyorum bu da basenleri çalıştıran bir squat
4. en son topsuz squat yapıyorum bu şu şekilde bacaklarımı omuz genişliğinde açıp oturup kalkıyorum bu çok klasik
karın için özellikle topun üzerine oturup yerdeymiş gibi mekik ve şınav çekiyorum bu hem daha kolay yapmamı sağlıyo hemde göbeğimi çalıştırıyo özellikle gitmeyen alt karnı baya hareketlendiriyo (yaparken tüm hepsinde karnı ve göbeği içine çekiyosun)
5. yerde uzanıyorum sırtüstü popomdan destekle hafif doğruyorum ve her doğrulduğumda bir sana bir sola doğru kalkıyorum bu yan bölgedeki o simit gibi olan yağları eritiyor
super denıycem ınsallah cnm bunu yarından ıtıbaren

super denıycem ınsallah cnm bunu yarından ıtıbaren
dene canım bacak squatlarını da yap gerçekten artık daha güçlü bir bacağım var ben 2 aydır yapıyorum ama köpek gitmedi bir türlü araştırdım göbek yağları daha zor yağlarmış

arkadaş çok güzel şeyler yazmış. özellikle ben teşekkür ederim.

dene canım bacak squatlarını da yap gerçekten artık daha güçlü bir bacağım var ben 2 aydır yapıyorum ama köpek gitmedi bir türlü araştırdım göbek yağları daha zor yağlarmış
dogrudur cnm cok zamanım olmuyoö cocuktan ama artık fısat yaratıcm kendıme

ismim tuğba evliyim 9 bucuk aylık oglum var 1,63 boyum 81,5 kılodayım hedrım 70 ılk etapta .bir ay once 77 dım ama mıde problemlerı ılaçlar vs gerı aldım hepsını.30 yasındayım .çalışıyorum benden boyle:)

sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi inşallah :KK46::KK200:
tatlımmm iradeli istikrarlı olursan tatlım tek tek dökülür kilocukların 3 aya kadar çok fit olabilirsin :KK49:

benimde göbek problemim var şuan düzenli spor yapıyorum evde faydasını gördüğümde başlık açıp anlatıcam inşallah

göbek hepimizin derdi umarım o başlığı görürürüz hepmiz, başarılar :KK19:

sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi inşallah :KK46::KK200:
tatlımmm iradeli istikrarlı olursan tatlım tek tek dökülür kilocukların 3 aya kadar çok fit olabilirsin :KK49:

göbek hepimizin derdi umarım o başlığı görürürüz hepmiz, başarılar :KK19:
teskkur ederım cnm ya ınslalah bakalım:)

öğlen menüm

1.5 haşlama yumurta
kaşar peyniri bi kaç ince dilim
aç-bitir lerden 3 dilim
ayran

akşam da ızgara fln yerim muhtemelen ve protein günüm biter :kk77:

akşam yemeğim

karışık ızgara
ve ayran

günaydın günlükçüm

kahvaltım
elimin yarısı kadar büyüklükte karışık tost
ayran

her gün yumurtadan sıkıldım yaa :KK53:

Slmlar
Kahvaltim
1 dilim ekmek
Peynir
Bolca salata az zeytinyagli
6 zeytin

Simdi de 5 li Cayimi iciyorum

günaydın günlükçüm

kahvaltım
elimin yarısı kadar büyüklükte karışık tost
ayran

her gün yumurtadan sıkıldım yaa :KK53:
Tatlim bu kadar benzerlik olur bende sabah yumurta yaptim ama yiyemedim
Protein sonrasi bikiyor insan

slm kısceler sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)

1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek

1 lt su oglene kadar

öğlen

1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek

ara
2 tahıllı bıskuvi
1 incir:KK43:

aksam saat 6 gıbı
1 dılım balık
2 dılım ekmek

ara

su:2 lt
spor yok ama cok hareketlıydım fırsat olmadı

selamlar
öğlen yemeğimi yazayım

ton balıklı salata
ayran

ayy ben bayılıyorum tan balıklı salataya ya çok lezzetli geliyor sabah akşam yesem bıkmam ilginç yani anlamadım :KK53:

slm kısceler sabah:midem kotu oldugu ıcın sebze meyve yasak yemeklerımın ıyıce pısmesı gerekıyormus)

1 dılım peynır
2yk kıyma kavurma yagsız
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek

1 lt su oglene kadar

öğlen
1 kepçe tarhana corba
1porsıyon koftelı patates
1 dılım ekmek

ara
2 tahıllı bıskuvi

aksam saat 6 gıbı
1 dılım balık
2 dılım ekmek

ara

su:2 lt
spor yok ama cok hareketlıydım fırsat olmadı

midende nasıl bir sorun var tatlımm salata da mı yiyemiyorsun yeşillik marul maydanoz domates fln öyleyse kötüymüş cidden :KK35:

menülerin güzel tatlımm afiyet olsun incir güzel bir ara öğün bisküviyi de çok yemezsin olur biter :21:

Ogle yemegim
Disari cikmadan aceleyle hazirladim
2 kasik kavrulmus kiyma
Birkaç zeytin
Domates salatalık
2 kasik yogurt
Yarim paket altin basak su ince tatsiz kraker den

Aksama sebzeli bir sey yapmaliyim
Bakalim

Back
X