2 akşamda bir bir de haftasonunun 1 günü plates topum var bi tane onu şişiriyorum sonra sırt üstü yere uzanıp
1. üst bacaklar için topu iki ayak ucuma alıp havada 3 saniye tutup indiriiyorum aşağı doğru ama top hiç düşmiycek düşerse saymıyorum bu üst bacakları ve birazda iç o yumoş bacakları çalıştırıyo ebru şallıda izlemiştim
2. topu tekrar ayaklarıma alıyorum üste kadar çıkarıyorum hafifçe sırtımdan doğrulup elime dik bi şekilde paralel topu alıp aynı şekilde uzanıyorum burada kollarımda bacaklarımda açık uzanıyorum
3. topa oturur gibi yapıp kalkıyorum bu da basenleri çalıştıran bir squat
4. en son topsuz squat yapıyorum bu şu şekilde bacaklarımı omuz genişliğinde açıp oturup kalkıyorum bu çok klasik
karın için özellikle topun üzerine oturup yerdeymiş gibi mekik ve şınav çekiyorum bu hem daha kolay yapmamı sağlıyo hemde göbeğimi çalıştırıyo özellikle gitmeyen alt karnı baya hareketlendiriyo (yaparken tüm hepsinde karnı ve göbeği içine çekiyosun)
5. yerde uzanıyorum sırtüstü popomdan destekle hafif doğruyorum ve her doğrulduğumda bir sana bir sola doğru kalkıyorum bu yan bölgedeki o simit gibi olan yağları eritiyor