Göbek Diyeti

valla hamur işi, ekmek ve türevleri direk göbek yapıyo bende zerre faydası olmadığı gibi bolca zararı var uzak durmak lazım bu meretten :KK14:
valla öyle
öğlen pirinç pilavı vardı mecbur kuru fasulyeyle biraz yedim yanında yağsız salata elma sirkesiyle yiyorum.
Akşam evde mercimek çorbam var belki salatayla onu yerim.

Iyi aksamlar
Aksam yemegim
1 buyuk tavuk but haslanmis
Cacik
3 parca kavun

Veeee seytanin bacagini kirip 40 dk tempolu yuruyus yaptim
Haftada en az 3 gun yurusem super olacak

iyi geceler gunlukcummm
Ara
Taze findik
Gun kurusu

Aksam yemegim
Karisik izgara
Salata

Spor a gelince yuzdum 1 saat kadar haftada en az 1 kez hedeflliyorum yuzmeyi ve spor icinde yuruyus yapabilirim. Hadi bakalimm mavi kedicim :KK49:

valla öyle
öğlen pirinç pilavı vardı mecbur kuru fasulyeyle biraz yedim yanında yağsız salata elma sirkesiyle yiyorum.
Akşam evde mercimek çorbam var belki salatayla onu yerim.

Elma sirkesi cok faydali tatlim iyi yapmissin salatanda kullanarak kuru fasulye glisemik indeksi dusuk gidalardan afiyet olsun :kk77:

Iyi aksamlar
Aksam yemegim
1 buyuk tavuk but haslanmis
Cacik
3 parca kavun

Veeee seytanin bacagini kirip 40 dk tempolu yuruyus yaptim
Haftada en az 3 gun yurusem super olacak

Mavi kedi tatlim pazartesileri tartilsak mi yine

Aynen tatlimmm p.tesileri tartilalimm eskisi gibi

Cok iyi tatlimm spor yapmana cok sevindim :KK15:

Sorma bana da kilo almissin diyenler var almam mi ya paltolonlarin beli skmaya basladi gobek yaptim gobek o_O:eek:

kahvaltım

domatesli yumurta bir yumurtadan
yeşil zeytin
ayran
çiğ fındık bi kaç tane

sapsağlıklı bir kahvaltı oldu darısı diğer öğünlere bakalım:kk77:

kahvaltım

domatesli yumurta bir yumurtadan
yeşil zeytin
ayran
çiğ fındık bi kaç tane

sapsağlıklı bir kahvaltı oldu darısı diğer öğünlere bakalım:kk77:
yeşil zeytinle siyah zeytinin çok bir farkı var mı?

yeşil zeytinle siyah zeytinin çok bir farkı var mı?

biri yeşil biri siyah :KK53::KK53:

zeytin en faydalı meyve imiş karatay teyzeme göre bir de el yapımı olunca daha bi faydalanıyor ben yeşil seviyorum siyahla nasıl bir farkı var fayda açısından bilemiyorum ama o_O

Merhaba bende zayıflamak istiyorum boyum 160 kilom 55 hedefim 50 olmak sizden tavsiye bekliyorum

biri yeşil biri siyah :KK53::KK53:

zeytin en faydalı meyve imiş karatay teyzeme göre bir de el yapımı olunca daha bi faydalanıyor ben yeşil seviyorum siyahla nasıl bir farkı var fayda açısından bilemiyorum ama o_O
Ben ikisinide seviyorumda yeşil ekşi geliyo midemi çok yakıyo siyahında tuzsuzunu yiyebiliyorum :oops:

Ben ikisinide seviyorumda yeşil ekşi geliyo midemi çok yakıyo siyahında tuzsuzunu yiyebiliyorum :oops:

markette satılanlar turşu gibi oluyo ben de sevmiyorum:KK12:

el kırması tüketiyorum ben tatlım sağ olsun kayınvalidem mersinden alıyo tadınıklarından o kadar lezzetliki tadına bakan herkes de bayılıyo :kk77:
zeytin reklamcısı gibi oldum :KK55:

ara

1 salatalık
2 mürdüm eriği

öğlen yemeğim

tavuk sote
2 kaşık çorba
2 kaşık bulgur pilavı
ve yoğurt

bol su içmeye çalışıyorum bitki çayımı içemedim işlerden vakit bulursam onu da içicem :KK50:

sabah maydanoz çayı içtim yazmayı unuttum ödem için maydanoz birebirmiş dün maydanoz ayıklarken güzel olan sapları ayırdım 1 bardak suyla 3 dk kadar kaynattım ve ılık içtim, limon damlatınca daha iyi oluyordu ama limonum yoktu sade içtim :KK53:

Ben geldiiimmm
Seminere gittim bugun ordan avm alisveris derken bu saat oldu
Kahvaltim 8 gibi
2 dilim tam bugday ekmegine domates peynirli tost
Cay

Ogle az once yedim
1 koca kase sehriye corbasi
1 kase yogurt

Mate cayi ictim bugun
Aksama yigenlerimin dogum gunu
O nedenle aksam yemegi yemeyip Ikramlarin tadina az az bakicam

Bu arada eve doner ken 30 dk yuruyus yaptim

ara

1 salatalık
2 mürdüm eriği

öğlen yemeğim

tavuk sote
2 kaşık çorba
2 kaşık bulgur pilavı
ve yoğurt

bol su içmeye çalışıyorum bitki çayımı içemedim işlerden vakit bulursam onu da içicem :KK50:

sabah maydanoz çayı içtim yazmayı unuttum ödem için maydanoz birebirmiş dün maydanoz ayıklarken güzel olan sapları ayırdım 1 bardak suyla 3 dk kadar kaynattım ve ılık içtim, limon damlatınca daha iyi oluyordu ama limonum yoktu sade içtim :KK53:
Tatlim menun harika
Ayrica maydonoz sapini aksam deniycem

markette satılanlar turşu gibi oluyo ben de sevmiyorum:KK12:

el kırması tüketiyorum ben tatlım sağ olsun kayınvalidem mersinden alıyo tadınıklarından o kadar lezzetliki tadına bakan herkes de bayılıyo :kk77:
zeytin reklamcısı gibi oldum :KK55:
vallaöyle bi anlattınki olsada yesek :) ımmhhhh afiyet olsun yarasın

Back
X