kasık damarın? yumurtalık rahım? gobek.. doktorlar ondan cahıllık demıs. doktor bakınca senın damarında problem oldugunu goremıyor mu ebe bılmem kac harflı yardımıyla mı goruyor.. allah verecegı zamanı ayarlar senın cocugunu da bı zamana yerlestırmıstır olcaksa. ebeyle ılgısının oldugunu sanmıyorum. evet soracak olursan ben ınanmam ebenın elıyle ıkıcık elleyıp amelıyat etkısı gostermesıne. :) esınde problem var mı? hormonlarına en son ne zaman bakıldı senın? hsg cektırdın mı? ofis hısteroskopı de olabılır?Arkadaşlar göbek düşmesi yüzünden hamile kalamayan var mı benim öyle bi sorunum varda acaba bi ben miyim iki çocukta ta göbeğimi düzeltip kaşık damarımı düzeltip hamile kaldım üçüncüsünü istedim oda olmuyor oda galiba yine Ebeye gitmem lazım neden öyle olduğunu bilmiyorum bi bende mi acaba bu sorundoktorlar bunu bilmiyor söylediğim de cahillik dendi ama iki yıl gitmediğim doktor kalmadı kalmadım hamile ebeye gittikten sonra kaldım neden oluyoe bu sorun
Oh ya vallah bi an kendimi kötü hissettim bi arkadaş üç harfli falan dedi yani ben biliyorum iki sene uğraştık ilac kullandım olmadı gittim masaj yaparak çeker iterek yaptı sonra ikinci çocukta korunmadık iki sene yine olmadı tekrar gittim tekrar düşmüş dedi tekrar yaptım yapmam la hemen o ay hamile kalıyorum bu rastlantı mı üçüncü çocuğu istiyorum şuan ama olmuyor ve üzülüyorum bende isterdim ilaçla olsun yada hemen olsun Allah herkesin şifasini başka şekil nasip ederBende evlenince büyüklerimden duydum böyle bişeyi aşağıda oluyormuş galiba bebek olmuyormuş çekme dedikleri şeyde karın masajı gibi bişeyler yapıyorlarmış galiba hatta kv dem dedi benim 3 yıl olmadı o zaman göbek çeken biri vardı ona gittik oldu diye
Neyin vesile olacağı bilinmez şimdi doktor hastane imkan çok olduğu için bide günümüz insanına güven olmadığı için böyle şeylere tepki gösteriyor insanlar haklılar da aslında çok tanıdık bilindik biri değilse bende güvenemem ama üç harfli beş harfli alakası yok bu konuyla ben farklı bişey anlatacam ablamında ayağı burkuldu merdivenden inerken ordaki dokular ezildi şişti morardı acile gittiler kırık çıkık yok bişey yapamayız biz dediler jel verdiler bide ağrı kesici kendi kendine geçmesini bekleyeceksiniz dediler ağrıdan duramadı ertesi gün ortopedi doktoruna gittik röntgen felan oda bişey yapamayız geçmesini bekleyeceksiniz dedi en son ağrıya dayanamadı tanıdığımız bi teyze vardı 80 yaşında felan ona gittik ılık suyla sabunla masaj yaptı sonra uzun kalın tahta bi sopayla çekti ordaki dokuyu sonrada bal sürdü ben tabi inanmıyorum diyorum daha kötü olacak ayağın felan dedim ertesi gün sargıyı çıkarttık şiş inmiş morluk kalmış biraz hemen üstüne bastı 2 gün sonrada benim düğünüm vardı topuklu ayakkabı giydi çok uzun oldu ama ben seni yadırgamadım bilindik güvenilir biri olursa denenebilirOh ya vallah bi an kendimi kötü hissettim bi arkadaş üç harfli falan dedi yani ben biliyorum iki sene uğraştık ilac kullandım olmadı gittim masaj yaparak çeker iterek yaptı sonra ikinci çocukta korunmadık iki sene yine olmadı tekrar gittim tekrar düşmüş dedi tekrar yaptım yapmam la hemen o ay hamile kalıyorum bu rastlantı mı üçüncü çocuğu istiyorum şuan ama olmuyor ve üzülüyorum bende isterdim ilaçla olsun yada hemen olsun Allah herkesin şifasini başka şekil nasip eder
sna hocaya buyucuye gıttın mı dedım ben?? yazdıklarım da acıktı . doktorun alet edevatla bılımle bakıp gormedıgını elıyle muayeneyle ebe mı gorecek goruyorsa nasıl gorecek dedım ... nasıl anldıysan oyle olsun. ben de sana saygı duydum .Evet eşim baktırdı sıkıntı çıkmadı bana bakıldı çıkıntı çıkmadı doktorum en son yani hiç bişi yok demişti ben üç harftiler bakıyor demiyorum. haşa büyücüye gitmedim Allah korusun şuan öyle bi cümle söylemeye çalıştınız göbek düşmesi var bunun tıpta adı başladı ben bilmiyorum ama asla bi büyücüye gitmedimsağolun düşünceniz içimde saygı duyarım
Tıpta bazı şeyler kabul görülmüyor. Evet göbek düşmesi çok var. Benim kızkardesimin hep düşer. Ne kadar hastaneye gitsede hiçbir şekilde bir sonuç alamadı. Yılda 2 3 defa düşer her kadının yanına gidip masajmıs damar masajı falan bsyler yapıyor onun üzerine kardesim toparlanıyor.Gerçekten yaşadığım bi olay göbeğim düşmüş başına gelmeyen her insan cahillik diyebilir ama var ve sadece paylaşmak istedim bunu kimse çahillik demesin insan başına geleni bilir değil mi evet başıma gelmeseydi bende böyle görürdüm belki nasıl oluyoe diye ama oluyor göbek düşmesi bazen başka şeyleri engelliyor kadınlar kulübünde buna benzer çok konu açılmıştır hatta
Evet aynen güvenilir biri oda zaten taşınmış gitmiş bilmiyoruz nerdeNeyin vesile olacağı bilinmez şimdi doktor hastane imkan çok olduğu için bide günümüz insanına güven olmadığı için böyle şeylere tepki gösteriyor insanlar haklılar da aslında çok tanıdık bilindik biri değilse bende güvenemem ama üç harfli beş harfli alakası yok bu konuyla ben farklı bişey anlatacam ablamında ayağı burkuldu merdivenden inerken ordaki dokular ezildi şişti morardı acile gittiler kırık çıkık yok bişey yapamayız biz dediler jel verdiler bide ağrı kesici kendi kendine geçmesini bekleyeceksiniz dediler ağrıdan duramadı ertesi gün ortopedi doktoruna gittik röntgen felan oda bişey yapamayız geçmesini bekleyeceksiniz dedi en son ağrıya dayanamadı tanıdığımız bi teyze vardı 80 yaşında felan ona gittik ılık suyla sabunla masaj yaptı sonra uzun kalın tahta bi sopayla çekti ordaki dokuyu sonrada bal sürdü ben tabi inanmıyorum diyorum daha kötü olacak ayağın felan dedim ertesi gün sargıyı çıkarttık şiş inmiş morluk kalmış biraz hemen üstüne bastı 2 gün sonrada benim düğünüm vardı topuklu ayakkabı giydi çok uzun oldu ama ben seni yadırgamadım bilindik güvenilir biri olursa denenebilir
Evet evet kadın da bana öyle demişti her doğumda düşürürsün çünkü yerini bulmuş o demiştiTıpta bazı şeyler kabul görülmüyor. Evet göbek düşmesi çok var. Benim kızkardesimin hep düşer. Ne kadar hastaneye gitsede hiçbir şekilde bir sonuç alamadı. Yılda 2 3 defa düşer her kadının yanına gidip masajmıs damar masajı falan bsyler yapıyor onun üzerine kardesim toparlanıyor.
Sık sık olmasının sebebiyse artık ö göbek düşmesi bir defa olunca hep alışkanlık kazanıyormus
Yok haklısınız eliyle sadece sıkıntının yerini biliyorlar oda bi yetenek eskiden doktora gidemeyen kadınları doğurtan ebeler olurmuş duyardık ellediklerinde karnına göbeğinin atış yerinin değiştiğini söylerler göbek atışı tam göbek deliğinin orda olması lazım düşünce sağa sola kayar yada aşagı bi yere kayar oda eliyle atan şeyi bulup bitkisel yağlarla masaj yaparak yerine koyarlar ben olayı size tam anlatamadım belki tam olarak ondan anlayamadınız Soru sordunuz ben alınganlık yaptım kusura bakma canım herkesin bildiği çok bildiği bişi olmadı için duymamışsınız dır bi sabah aç karınla uzanın ve karnınızın delik bölümüne elinizi koyun tam orda damar gibi bişi atar işte benim orda değil sol tarafıma kaymıştıryazdıgımda anlasılmayan ne var arkadaslar?? ebe de bı ayrı yetenek olması lazım kı gorsun damarını rontgen mr mı takılı gozunde .. hay yarabbı.. olayı ıne cıne bagladınız pess..
Al benden de o kadar kadın ortada yol bi kadın daha var ama o gittiğim kadın gibi yapmıyor güvenemedim duşta görebiliyorum zaten kasıgımda bi taraf şiş bi taraf boş boş olan taraf sıkıntılı ve kadın dediğin gibi eliyle koyduğu gibi buluyor nasip diyelim yine de şükür derdimizin dermanını biliyoruz benim şuan bile ağrım çok adette ölü gibiyim ve sabahları hep migdem bulanır bulantının sebebide göbek düşmesi sevindim senin adına da Allah bidaha yaşatmasınCanım bende 5 ay doğal yolla ovulasyon testi vs denedim olmadı 5.ayın sonunda gidip çektirdim ayrıca çektirmeden önce sağ yumurtalığımda ağrı ve sancı oluyordu hangisi olduğunu söylemedim ve kadın eliyle koymuş gibi ağrıyan yerimi bulup masaj yapıp çektirdi ve o ay kaldım sonra ağrım olmadı çok şükür umarım benimde sürekli düşmez yoksa nerden bulacağım sürekli aynı insanı
Bidaha yaptır canım alıskanlık kazanıyor. Her ikisinde de yaptırdıktan sonra hamile kalmıssın zatenEvet evet kadın da bana öyle demişti her doğumda düşürürsün çünkü yerini bulmuş o demişti
Mide bulantısı, iştahsızlık sürekli uyku, halsizlik çok fena gittikçe zayıflıyoe insan. Bende düşmüştü aldırmaya cesaret edemedim alıskanlık kazanmasın diye.Al benden de o kadar kadın ortada yol bi kadın daha var ama o gittiğim kadın gibi yapmıyor güvenemedim duşta görebiliyorum zaten kasıgımda bi taraf şiş bi taraf boş boş olan taraf sıkıntılı ve kadın dediğin gibi eliyle koyduğu gibi buluyor nasip diyelim yine de şükür derdimizin dermanını biliyoruz benim şuan bile ağrım çok adette ölü gibiyim ve sabahları hep migdem bulanır bulantının sebebide göbek düşmesi sevindim senin adına da Allah bidaha yaşatmasın
Evet öyle oluyor kadına gittim baktı düşmüş dedi aç karınla gel dedi gitmedim bilmiyorum böyle biraz moralim bozuldu niye düşüyor diye üzüldüm biraz moralim düzelsin öyle gidim dedim çocukken düşmüş ondan yerini buluyor hemen şuan bide koşturmalı biraz hayatım var onu yaptığımda en az bi hafta çok hareket yapmamam lazım hemen düşerBidaha yaptır canım alıskanlık kazanıyor. Her ikisinde de yaptırdıktan sonra hamile kalmıssın zaten
Benim ki nasıl bişi bilmiyorum acayip hızda düşüyor doğumdan hemen sonra düşüyor Yeni düşenler yerine girdimi kalıyor benim eskiden düşmüş ondan hep düşüşlerdeMide bulantısı, iştahsızlık sürekli uyku, halsizlik çok fena gittikçe zayıflıyoe insan. Bende düşmüştü aldırmaya cesaret edemedim alıskanlık kazanmasın diye.
Eğer aldırmazsanız kapı pervazı gibi bir yere tutunup çok az bsy sallanıp atın kendinizi yere denirdi ben inanmazdım gerçekten tabi çok yüksek olmayacak bir karış gibi yaptım düzeldi mucize gibiydi ondan sonra da yasamadım bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?