Önceden bende duyunca cahillik ebe nerden bilecek derdim ama ,Rabbimin izniyle sebep olan teyze sayesinde hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim :) 1.5 yıldır denemediğimiz yol kalmadı doktor sürekli birşey yok deyip gönderiyordu eşimde çok ciddi olmayacak şekilde varikosel vardı ve kendini suçluyordu
en son klomen +çatlatma iğnesi kullandım oda bişeye yaramadı ve uzun bir süre doktora gitmeyecem biraz kafamı toparlayacam diye söz verdim kendime
Sonra bi arkadaşıma belim çok ağırıyor bir türlü geçmiyor dediğimde bir ebeden bahsetti ve göbeğimin düşmüş olabileceğini söyledi
Ebenin yanına adetliyken gittim göbeğimin düştüğünü ve rahmimin sağ tarafa kaydığını söyledi
Bamya+punk+yeşil sabun+süt ve unla bi hamur yapıp karnıma koymam gerektiğini ve bunun karnımı yumuşatacağını söyledi birde Nane ve maydanoz buharında oturdum.Bu tedaviyi 4 gün uyguladım ve tekrar ebenin yanına gittim.Allah razı olsun düzeltti rahmimi ve göbeğimi.O ay bir daha adet olmadım çok şükür.Şuan 8 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin