Gebeliğe Hazırlık Göbek düşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin benim gittiğimde sabun ve zeytinyağıyla oynadı.En son da yakı bandı yapıştırdı.
Aynen öyle yapılıyor Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın amin Sizde hayırlı bi şekilde elinize almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

Bazı arkadaşlar değişik şeyler söylemiş ama kesinlikle böyle birşey var şimdi doktorlar bilimler her şeyin tedavisi teknoloji diyiyim hatta yeni gelişti eskiden hastanemi varmış doktormu varmış varsa bir iki doktor gitme imkanı mı varmış yok o zamanlar herkez ilacımı şifasını doktor gibi bu ebelere gidermiş en basit kuyruk sokumu düne kadar hastanede tıbbi bir tedavisi yoktu hatta gidip bakmalarını rağmen gorulemiyor du ama bu ebeler eski zamanında onlara el vermiş insanlardan öğrendikleriyle çoğu insana yardımcı olmuşlar artık kuyruk sokumu rahatsızlığı çoğalınca da tıpta gelişmeye başladı ve direk değişik bir isimle tedavi yeri olusturuldu göbek düşmesi de bunun gibi çekseler de baksalar da bulamıyorlar eski zaman göre şimdi anlayan yine bir iki doktor var ama geneli anlamıyor hasta anlatmaya çalışsa da emin olun çoğu doktor üstünde durmayıp o ne saçmalık diyip ilgilenmiyo bile ben sizi çok iyi anlıyorum benim babaannem yapardı bu göbek düşmesini şimdi bana el verdi gidip kimseye yapmadım ama en ufak adet zamanı bile ağrının çok olması gobegin biraz düşmesinden oluyor kendi göbeğimi kendi beş dakika sararak ağrısını dindiriyorum babaanne çok öyle akrabamız geldi adamın karnında ağrı var doktorlar bulamiyo artık sonunda ameliyat demişler açıp bakmak lazım demişler o sıra adamın annesi babaanneme getiriyo babaanneme göbeğini sariyo adamın ağrısı geçiyor gobeg düşmesi karın şişkinliği var karın ağrısı aşırı derece yapıyor ve bebeğin tutunmasını zorlaştiriyor biliyorum unutmayın ki her şifa tabiki Rabbimden ilk önce şifayı Rabbimden istemek lazım sonra doktor doktor çözüm bulamadiysa öyle birşey yok dediyse güvenilir bir teyze bulup baktirmaniz da vay da var çünkü ben bu duruma çok inanıyorum insaAllah 3 çocuğunuzu da kucağınıza almak nasip olur ama üzülmeyin Rabbim sonuçta evlat vermiş yine size Rabbim tüm olmayanlara evlat sahibi olmayı nasip etsin

Amin Allah razı olsun iyi birini bulmak o kadar zor ki gittiğim bi ebe vardı iki çocuğumda da oraya gitmiştim şimdi bi kadın daha var gityim yaptı ama içimden bi his olmadığını düşünüyor bakalım bu ayın sonu hamile kalmazsam yerine gelmemiş demektir iyi birini bulmak çok zor insanlar karslasmadıgı için inanmıyorlar bizim mahallede Allah rahmet eylesin bi teyze vardı kadın anne karnında ters olan bebeği ovalaya ovayalaya düzeltiyordu yengem hamile iken ağrısı çok olmustu doktora gitti bebek ters demişti kadını tanıyorduk götürdük yanına ovaladı düzeltti akşamı yine gittik doktora doktor bile şaşırdı nasıl 24 saat sürmeden düzeldi bu bebek diye ama iyi biri olması şart herkese güvenemiyor insan işte

Evet kesinlikle iyi birini bulmak şart ama onun dışında böyle birşey yok doktor anlamiyorsa o nasıl anladım cümleleri bana saçma geliyor önceden doktor mu varmış insanlar sadece Aspirin le tüm ağrılarına çözüm bulmuşlar şimdi bı yok ilaç var iyileşmek yerine daha kötü oluyoruz yani eskiler de herşey tabiki şimdiki doktorlara kötü demiyorum çoğu doktor çoğu alanda çok iyi ama bilmedikleri şeyleri genelde eski insanlar biliyor kuyruk sokumu ve göbek düşmeside içinde benim karşı komşum var çocuğu olmuyor 3 senedir evli geçen gün dedim ona göbeğin düşük olmasın. Çünkü her yolu denedi tüp bebek tedavisi gördü olmadı biz göbek düşmeyi gibege parmağımizi koyup sararak duzeltiyoruz o teyze nasıl yapıyordu bilmiyorum ama bi gidip yapicaz insaAllah iyi gelir insaAllah ondandır da çocuğu olur çok istiyor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insaAllah

Nasıl bulacaz bu teyzeleri benim hiç öyle tanıdığım yok çevremde annem felanda hiç bilmez

Nasıl bulacaz bu teyzeleri benim hiç öyle tanıdığım yok çevremde annem felanda hiç bilmez
Çevrenizde bı sordurun yoksa burda biri derse ben bu teyzeye gidiyorum ona gidersiniz ama çevrenize iyice sordurun illaki tanıdıkları yaşlı bir teyze oluyor

Çevrenizde bı sordurun yoksa burda biri derse ben bu teyzeye gidiyorum ona gidersiniz ama çevrenize iyice sordurun illaki tanıdıkları yaşlı bir teyze oluyor
Valla sordum canım kv dem eskilerden vardı şimdi yok dedi yardımcı olmaz o zaten hiç birşeye benim annemde hiç bilmez neyse artık Allah isterse bulunur bi yol teşekkür ederim

Valla sordum canım kv dem eskilerden vardı şimdi yok dedi yardımcı olmaz o zaten hiç birşeye benim annemde hiç bilmez neyse artık Allah isterse bulunur bi yol teşekkür ederim
İnsaAllah herşey gönlünce olur canım

Merhaba bende ebe arıyorum ama bulamadım nerde bulabilirim yardımcı olurmusunuz banada Ankarada bilen biri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…