Benimde göbeğim düşmüş ben cok sonra farkettim hamile kalamıyordum ama göbek düşüklüğünden de olabilir çektirdim gobegimi 2 yıl geçti tüp bebekle hamile kaldım.Gerçekten yaşadığım bi olay göbeğim düşmüş başına gelmeyen her insan cahillik diyebilir ama var ve sadece paylaşmak istedim bunu kimse çahillik demesin insan başına geleni bilir değil mi evet başıma gelmeseydi bende böyle görürdüm belki nasıl oluyoe diye ama oluyor göbek düşmesi bazen başka şeyleri engelliyor kadınlar kulübünde buna benzer çok konu açılmıştır hatta
Benimde göbeğim düşmüş ben cok sonra farkettim hamile kalamıyordum ama göbek düşüklüğünden de olabilir çektirdim gobegimi 2 yıl geçti tüp bebekle hamile kaldım.
Tabikide nasip herşey rabbim verdimi veriyo ister tedavisiz ister tedaviyle nasibin öylede böylede geliyo şükürler olsun rabbimeAllah bağışlasın evet öyle olan arkadaşlarımda oldu bi arkadaşım vardı düşmüştü göbeği yaptırdı ama gene de tüp bebekle doğum yaptı sonra üç dört yıl geçti ikinci çocuğu hiç bi tedavi görmeden hamile kaldı nasipten öte yol yok
Hamd olsun Allah çocuk isteyen hep dua eden bütün kadınların kucağını doldursun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin yol bazen yokuşlu olur ama sabrın sonu selametTabikide nasip herşey rabbim verdimi veriyo ister tedavisiz ister tedaviyle nasibin öylede böylede geliyo şükürler olsun rabbime
Allah razı olsun öyle konu açıp benim gibi olanlar varsa dertleşmek istedim Allah’a şükür sizin gibi ince düşünceli çok kişi çıktıda cahillik olarak gören olabilir Başına gelmeyen bilemez zaten amin Allah razı olsun Allah sizinde kalbinizin duasını hayra çevirip kabul etsinherkesin dogrusu kendine. ben cok duydugum icin dogruluk payinin olabilecegini dusunuyorum. hakeza kendiniz -iki sefer hem de- tecrube etmissiniz zaten. neden burada konu acip da sizi yermelerine izin veriyorsunuz. ucuncuye de gidin cektirin insallah hamile kalirsiniz.
Bide şöyle bi düşüncem var hani bunu dediğimiz gibi çok bilinmez duyulsa da inanılmaz belki bu konuyu okuyan biri gidip bi gösterecek kendini belki uzun zamandır böyle bi sorunu vardı sa kimseden duymadıgi için inamıyprdu ilham olurum birine sebep olurum nasip nerden geleceği belli olmazAllah razı olsun öyle konu açıp benim gibi olanlar varsa dertleşmek istedim Allah’a şükür sizin gibi ince düşünceli çok kişi çıktıda cahillik olarak gören olabilir Başına gelmeyen bilemez zaten amin Allah razı olsun Allah sizinde kalbinizin duasını hayra çevirip kabul etsin
niyetinizin halis oldugu belli de biri bir sey yazsa da ezsek kendimizi yuceltsek diye bekleyen cok insan var burada. ben de iki seneden fazla gebe kalamadim. annem derdi gobegine bakitalim bir de yerinde mi diye. aslinda cok da basit muayenesi. sirt ustu yatip parmagini gobek deligine bastiriyorsun. kalp atisi hissedersen yerinde hissetmezsen kaymis demek. kucukken hep derlerdi agir kaldirma gobegin duser diye. var boyle bir sey. ama cektirince gebe kalinir kalinmaz tecrube etmedim. her yolu deneyip de gebe kalamayanlar bir de bu yolu dusunsun dediginiz gibi. bir insanin bile gebe kalmasina vesile olsa onun sevinci her seye deger. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Bide şöyle bi düşüncem var hani bunu dediğimiz gibi çok bilinmez duyulsa da inanılmaz belki bu konuyu okuyan biri gidip bi gösterecek kendini belki uzun zamandır böyle bi sorunu vardı sa kimseden duymadıgi için inamıyprdu ilham olurum birine sebep olurum nasip nerden geleceği belli olmaz
Duaya inananı güzel Allahm yolda bırakmaz benim kızım da dualarla geldi bize rabbimin güzel emaneti bize herkesin evladını rabbim korusun kimsenin kucağı boş kalmasın beklemenin zor olduğunu o kdar cok ıyi biliyorum ki evliliğimizin 5.yılında geldi bir geldi iyiki geldiHamd olsun Allah çocuk isteyen hep dua eden bütün kadınların kucağını doldursun sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin yol bazen yokuşlu olur ama sabrın sonu selamet
Amin yarabbim sadece göbek düşmesine baktırmasın gittiklerinde ben çocuk sahibi olmak istiyorum dediklerinde kaşık bölümüne de bakırlar ebeler Çok basit gerçekten sadece Zeytinyağı ile ovalayıp yukarı cekiyorlar çok basit bi olay ve ben bunu rüyamda gördüm de gittim yoksa hiç duymamıştım bi gece rüyamda bi kadın bana bide bi ebeye git dedi onun üzerine araştırdım buldum gittim nasip oldu eğer birinw bile vesile olursam ne mutlu bana. Aynen ezmek hor görmek bizim yapımızda var Allah kalplerimizi temiz iyi niyetli kişiler eylesin biziniyetinizin halis oldugu belli de biri bir sey yazsa da ezsek kendimizi yuceltsek diye bekleyen cok insan var burada. ben de iki seneden fazla gebe kalamadim. annem derdi gobegine bakitalim bir de yerinde mi diye. aslinda cok da basit muayenesi. sirt ustu yatip parmagini gobek deligine bastiriyorsun. kalp atisi hissedersen yerinde hissetmezsen kaymis demek. kucukken hep derlerdi agir kaldirma gobegin duser diye. var boyle bir sey. ama cektirince gebe kalinir kalinmaz tecrube etmedim. her yolu deneyip de gebe kalamayanlar bir de bu yolu dusunsun dediginiz gibi. bir insanin bile gebe kalmasina vesile olsa onun sevinci her seye deger. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Maşallah berekatAllah Allah size bağışlasınDuaya inananı güzel Allahm yolda bırakmaz benim kızım da dualarla geldi bize rabbimin güzel emaneti bize herkesin evladını rabbim korusun kimsenin kucağı boş kalmasın beklemenin zor olduğunu o kdar cok ıyi biliyorum ki evliliğimizin 5.yılında geldi bir geldi iyiki geldi
ÖaşallahDuaya inananı güzel Allahm yolda bırakmaz benim kızım da dualarla geldi bize rabbimin güzel emaneti bize herkesin evladını rabbim korusun kimsenin kucağı boş kalmasın beklemenin zor olduğunu o kdar cok ıyi biliyorum ki evliliğimizin 5.yılında geldi bir geldi iyiki geldi
maşallah suphanAllah Allah size bağışlasın Amin yarabbimDuaya inananı güzel Allahm yolda bırakmaz benim kızım da dualarla geldi bize rabbimin güzel emaneti bize herkesin evladını rabbim korusun kimsenin kucağı boş kalmasın beklemenin zor olduğunu o kdar cok ıyi biliyorum ki evliliğimizin 5.yılında geldi bir geldi iyiki geldi
Amin amin rabbim isteyene bakabilecek olana nasip etsinÖaşallah
maşallah suphanAllah Allah size bağışlasın Amin yarabbimAllahım kalbi evlat hasreti ile yanan kadınların kalplerine su serpsin Beklemek zor Allah sabrını versin bu hayırlı günlerde birbirimize dua edelim Allah duyar kalben edelim büyüklerin duası bizimle olsun
Amin amin rabbim isteyene bakabilecek olana nasip etsin
Allah sabrını veriyor gerçekt
Amin amin rabbim isteyene bakabilecek olana nasip etsin
Allah sabrını veriyor gerçekten.
Canım tekrarlıyor hep insaAllah 3.çocuktan sonra olmaz kızkardeşimde çok fena oluyorBenim ki nasıl bişi bilmiyorum acayip hızda düşüyor doğumdan hemen sonra düşüyor Yeni düşenler yerine girdimi kalıyor benim eskiden düşmüş ondan hep düşüşlerde
Bütün yazdıklarınıza katılıyorum ama en çok siperde durupta biri bsy yazsa da saldırsak diye bekliyor. Bu konuyu ve yorum yapanları tenzih ederek söylüyorum genel olarak böyle. Bsy yazmaya sormaya çekinir oldu insanlar. Bazen okuyorum yazılanları bazıları sırf azar olsun diye yazıyor.niyetinizin halis oldugu belli de biri bir sey yazsa da ezsek kendimizi yuceltsek diye bekleyen cok insan var burada. ben de iki seneden fazla gebe kalamadim. annem derdi gobegine bakitalim bir de yerinde mi diye. aslinda cok da basit muayenesi. sirt ustu yatip parmagini gobek deligine bastiriyorsun. kalp atisi hissedersen yerinde hissetmezsen kaymis demek. kucukken hep derlerdi agir kaldirma gobegin duser diye. var boyle bir sey. ama cektirince gebe kalinir kalinmaz tecrube etmedim. her yolu deneyip de gebe kalamayanlar bir de bu yolu dusunsun dediginiz gibi. bir insanin bile gebe kalmasina vesile olsa onun sevinci her seye deger. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Evet niye öyle oluyor bilmiyorum ebenin dediğine göre çok eskiden düştüğünde böyle çocukken falan uzun süre de kalırsa tekrarlıyor her adette ayrı ölüyorum normal zamanda da ayrı zor ama çagresiz değil Allah’a şükürCanım tekrarlıyor hep insaAllah 3.çocuktan sonra olmaz kızkardeşimde çok fena oluyor
Aynen bende birine cevap yazarken çok düşünürüm o na göre yazarım kırmak istemem kırılsam da önce karşıdakini dinlemek lazım ondan sonra yorum yapmak lazım yorumunda kırmadan yapmak lazım kalp kırmak kolay olmasın ihtiyacımız iki güzel sohpet biz kadınların burayı kullanmanın sebebi dertleşmek konuşmak bildiğimiz bişi varsa paylaşmak yardımlaşmak bilgi paylaşımı yapmakBütün yazdıklarınıza katılıyorum ama en çok siperde durupta biri bsy yazsa da saldırsak diye bekliyor. Bu konuyu ve yorum yapanları tenzih ederek söylüyorum genel olarak böyle. Bsy yazmaya sormaya çekinir oldu insanlar. Bazen okuyorum yazılanları bazıları sırf azar olsun diye yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?