Gebeliğe Hazırlık Göbek düşmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duygusal olarak çok mu hassassın. Çok mu takıntı yapıyorsun bunlar var mı sende. Bir yorumunda tebrik ettim seni helal olsun sabrından güzel ahlakınsan dolayı

Ahhh yok canım yok kadının düşmanı yine kadın.

Duygusal olarak çok mu hassassın. Çok mu takıntı yapıyorsun bunlar var mı sende. Bir yorumunda tebrik ettim seni helal olsun sabrından güzel ahlakınsan dolayı
Duygusalım evet çünkü bu aralar korunmadan çocuk bekledim hani olur mu dedim olmadı yine düştüğünü öğrendim üzüldüm buraya gelip dertleşmek istedim bi arkadaş belki kötü niyetli değildi ama cin min dedi biraz üzüldüm ama dediğim gibi buraya kırmak için gelmedim o yüzden bide benim açtığım bi konu her cevap yazan benim misafirim olur gelen misafir ne derse desin ben onla tartışmam kırmam alttan alırım burası açık alan bizden yaşça küçük olanlarda olabilir örnek olmak lazım anlayışlı olmak lazım biri alttan almalı ki konu uzamasın düşüncem bu benim hakkımda böyle düşündüğünüz için çok sağolun

Genelde çok stres yapan duygusal olan ve bsyleri fazlasıyla takıntı yapan insanlarda göbek düşmesi daha fazla oluyor ondan sordum

Genelde çok stres yapan duygusal olan ve bsyleri fazlasıyla takıntı yapan insanlarda göbek düşmesi daha fazla oluyor ondan sordum
Takıntılıyım hemde çok hani olmadığın biliyorum ya daha düşünürüm düşünürüm kendimi yerim sebebini bilsem bile ama düşme sebebi eskiden bi darbe yedim o gün düştü göbeğim hiç baktırmadım sonrasını çektim

Takmamak mümkün mü bazen olmayacak şeyleri bile stres yapıyoruz o yüzden erkenden yaşlanacağız valla
Ahahahh amaaaan ciddi şeyler olmadığı sürece takmaya değmez bence. Biz kadınlar biraz daha takıntılıyız erkeklere göre ondan kadın erken yaslanıyır Allah dert vermesin

Hımm Rabbim bir daha yaşatmasın insaAllah

Ahahahh amaaaan ciddi şeyler olmadığı sürece takmaya değmez bence. Biz kadınlar biraz daha takıntılıyız erkeklere göre ondan kadın erken yaslanıyır Allah dert vermesin
Vallahi ya dışarda adam top oynuyor araba geçecek oynama diyorum korkuyorum bişi olacak hemen içeri giriyorum bu kadar takarım panik atakta var bende Biz kadınlar herşeyi düşünürüz Allah büyük dert vermesin

Rabbim herkesi muhafaza etsin çok da evhamlanma. Amin insaAllah

Aaaa kızlar bana da yardımcı okun bende bı göbek düşmesini çok duyuyorum annemde de çok oluyor çektiriyor. Şimdi benimde 11 aydır çocuğum olmuyor ve göbek deliğime bastırınca atmıyor. Ama bana dediler ki göbek kaysa miden bulanır başın döner hasta gibi olursun sende bişe yok dediler o yüzden anlayan birine baktırmadım. Bunları yaşadınız mı?

Çok geçmiş olsun. Peki bu göbek düşmesinde belirtisi var mı ? Mide bulantısı baş ağrısı kusma felan nasıl anladınız

Ya bunu anlaman için birini bul ve git göster çünkü miğden bulanmıyor diye düşmemiş demek yanlış olur belki kasıgın kaymıştır sadece bilemeyiz dediğim gibi bul birini göster Allah Şafi ismi ile şifanı versin

Hangi sehirdesiniz gittiginiz kadini bulabildiniz mi ? Bulduysaniz bana da iletir misiniz
Canim merhaba, ben de bu konuyu cok merak ediyorum baya duydum ben de gitmek istiyorum hangi sehirdesin? Istanbul ise bulursan bana da iletir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…