İstanbuldayım ama kadını bulamıyorum başka kadınlar var ama tanımadığım için onları güvenmiyorum o kadında sır olmuş sanki arıyorum bulursam size haber veririm hangi semttesinizHangi sehirdesiniz gittiginiz kadini bulabildiniz mi ? Bulduysaniz bana da iletir misiniz
Canim merhaba, ben de bu konuyu cok merak ediyorum baya duydum ben de gitmek istiyorum hangi sehirdesin? Istanbul ise bulursan bana da iletir misin ?
Bende de var aynı problem bende gebe kalamıyorum bi türlü. Babanemden tutta ninelere kadar herkes göbek düşünce gebe kalmak zorlaşır der. Valla bende bilemiyorum bu nasıl bişey. Ama göbek kayması diye bişey var kendimden tescilledimArkadaşlar göbek düşmesi yüzünden hamile kalamayan var mı benim öyle bi sorunum varda acaba bi ben miyim iki çocukta ta göbeğimi düzeltip kaşık damarımı düzeltip hamile kaldım üçüncüsünü istedim oda olmuyor oda galiba yine Ebeye gitmem lazım neden öyle olduğunu bilmiyorum bi bende mi acaba bu sorundoktorlar bunu bilmiyor söylediğim de cahillik dendi ama iki yıl gitmediğim doktor kalmadı kalmadım hamile ebeye gittikten sonra kaldım neden oluyoe bu sorun
Göbek kayması üçünden kasılara bişi oluyoe ondan olmuyor herkeste aynı olmaz ama çoğu insanda oluyor siz bi çevrenize sorun belki vardır bilen biriBende de var aynı problem bende gebe kalamıyorum bi türlü. Babanemden tutta ninelere kadar herkes göbek düşünce gebe kalmak zorlaşır der. Valla bende bilemiyorum bu nasıl bişey. Ama göbek kayması diye bişey var kendimden tescilledim
Göbek deliğinin orda atması gereken pıt pıt kayıyor galiba öyle biliyorum el ile bastıra bastıra yerine getiriyolarArkadaşlar göbek düşmesi yüzünden hamile kalamayan var mı benim öyle bi sorunum varda acaba bi ben miyim iki çocukta ta göbeğimi düzeltip kaşık damarımı düzeltip hamile kaldım üçüncüsünü istedim oda olmuyor oda galiba yine Ebeye gitmem lazım neden öyle olduğunu bilmiyorum bi bende mi acaba bu sorundoktorlar bunu bilmiyor söylediğim de cahillik dendi ama iki yıl gitmediğim doktor kalmadı kalmadım hamile ebeye gittikten sonra kaldım neden oluyoe bu sorun
Ben doğudayım canım. Malesef buranın yabancısıyım tanıdığım kimse yok benim işim zor. Benim ilk midemin sol tarafına kaydı. Kalp gibi atıyordu. O kadar rahatsız ediyor ki. Göbeğim kaydığını araştıra araştıra öğrendim. Sonra önerilen bi kaç yöntemle indirdim aşağı ama tamamen oturtamadım. Sancı yapıyor hala.Göbek kayması üçünden kasılara bişi oluyoe ondan olmuyor herkeste aynı olmaz ama çoğu insanda oluyor siz bi çevrenize sorun belki vardır bilen biri
Evet aynen o pıt pıt başımızın tatlı belasıGöbek deliğinin orda atması gereken pıt pıt kayıyor galiba öyle biliyorum el ile bastıra bastıra yerine getiriyolar
Doğuda bu yöntem çok fazla var komşularına yakın arkadaşlarına bi çıtlatsan aslında Allah şifanı kime sebep kılmışsa tez zamanda karşına çıkarsınBen doğudayım canım. Malesef buranın yabancısıyım tanıdığım kimse yok benim işim zor. Benim ilk midemin sol tarafına kaydı. Kalp gibi atıyordu. O kadar rahatsız ediyor ki. Göbeğim kaydığını araştıra araştıra öğrendim. Sonra önerilen bi kaç yöntemle indirdim aşağı ama tamamen oturtamadım. Sancı yapıyor hala.
Amin canım aynı duan seni de bulsun inşallahDoğuda bu yöntem çok fazla var komşularına yakın arkadaşlarına bi çıtlatsan aslında Allah şifanı kime sebep kılmışsa tez zamanda karşına çıkarsın
Doğru böyle zaten içine sinmesi lazım yada seni götürecek kişi. Güvenecek o kişiye biri birine vesile olur nasip Allah Doktoru ayağına göndersin hiç ummadığın bi anda AminnnAmin canım aynı duan seni de bulsun inşallaheşim ordu mensubu o yüzden kimseye güvenemem güvenipte gidemem
Deneye deneye oturtturum belki :)Doğru böyle zaten içine sinmesi lazım yada seni götürecek kişi. Güvenecek o kişiye biri birine vesile olur nasip Allah Doktoru ayağına göndersin hiç ummadığın bi anda Aminnn
Tabikide aç karınla dene ve zeytin yağı ile masaj yaparak dene kasıgınıda yukarı doğru masaj yaparak dene Allah yardımcın olsunDeneye deneye oturtturum belki :)
doktorlar yokken, veya doktor imkani olmayan kucuk yerlesim yerlerinde ebeler tedavi etmis, otlarla coplerle.. onlar vesile olmus gebe kalmaya dogurmaya.. simdi agzini acan bu yontemlere cahillik diyor.. tabiki imkanimiz var ilk once tip bilimi ama onun yetmedigi yerde de baska gercekler var. sigil mesela dr lar dondurur geri gelir dondurur geri gelir gecmez bir turlu. ocagi olan biri okur ve kurur gider. inancla ilgili..Duygusalım evet çünkü bu aralar korunmadan çocuk bekledim hani olur mu dedim olmadı yine düştüğünü öğrendim üzüldüm buraya gelip dertleşmek istedim bi arkadaş belki kötü niyetli değildi ama cin min dedi biraz üzüldüm ama dediğim gibi buraya kırmak için gelmedim o yüzden bide benim açtığım bi konu her cevap yazan benim misafirim olur gelen misafir ne derse desin ben onla tartışmam kırmam alttan alırım burası açık alan bizden yaşça küçük olanlarda olabilir örnek olmak lazım anlayışlı olmak lazım biri alttan almalı ki konu uzamasın düşüncem bu benim hakkımda böyle düşündüğünüz için çok sağolun
Bu ona bağlı bir belirti mi hiç bilgim yok ama adetlerim bulantılı kusmalı ve aşırı ağrılı bir şekilde geçiyordu (kistim yok buna eminim kontrole gitmiştim) çektirdikten sonra üstüne tekrar adet görmediğim için bilemiyorum geçti mi geçmedi miÇok geçmiş olsun. Peki bu göbek düşmesinde belirtisi var mı ? Mide bulantısı baş ağrısı kusma felan nasıl anladınız
Canım ben hataydayım gittiğim kadın komşumuz zaten yıllardır kırık çıkığa baktığını biliyordum annem otururken denediğimizi anlatmış temizlenir temizlenmez ilişkiden önce bana gelsin dedi dediği gibi yaptım ve göbeğim düşmüş çektiHangi sehirdesiniz gittiginiz kadini bulabildiniz mi ? Bulduysaniz bana da iletir misiniz
Canim merhaba, ben de bu konuyu cok merak ediyorum baya duydum ben de gitmek istiyorum hangi sehirdesin? Istanbul ise bulursan bana da iletir misin ?
Çok doğrudoktorlar yokken, veya doktor imkani olmayan kucuk yerlesim yerlerinde ebeler tedavi etmis, otlarla coplerle.. onlar vesile olmus gebe kalmaya dogurmaya.. simdi agzini acan bu yontemlere cahillik diyor.. tabiki imkanimiz var ilk once tip bilimi ama onun yetmedigi yerde de baska gercekler var. sigil mesela dr lar dondurur geri gelir dondurur geri gelir gecmez bir turlu. ocagi olan biri okur ve kurur gider. inancla ilgili..
Arkadaşlar bugün gittim bi ebenin yanına göbek düşmesi ve kasık damarı için sonuç ne olur Allah bilir bu gittiğim başka biri asıl gittiğimi kişiyi bulamadım inşallah olmustur dua edinArkadaşlar göbek düşmesi yüzünden hamile kalamayan var mı benim öyle bi sorunum varda acaba bi ben miyim iki çocukta ta göbeğimi düzeltip kaşık damarımı düzeltip hamile kaldım üçüncüsünü istedim oda olmuyor oda galiba yine Ebeye gitmem lazım neden öyle olduğunu bilmiyorum bi bende mi acaba bu sorundoktorlar bunu bilmiyor söylediğim de cahillik dendi ama iki yıl gitmediğim doktor kalmadı kalmadım hamile ebeye gittikten sonra kaldım neden oluyoe bu sorun
Aminn bende öyle hamile kalıyorum benim şansızlığım şu ki her doğumdan sonra tekrar düşmesi bu üçüncü çocuğum ve yine düşmüş geçen gittim ebenin yanına sabunla onayalım karnımı düzelti rahim sol taraf benim de düzeltti göbeğim hemen tekrar düşmesin diye yaku bandı da yapıştırdı ama bu iki çocuğumda gittiğim ebe değildi inşallah olmustu adete gittim adetim hala bitmedi bi ay sonra sonucum belli olur nasip kısmet Allah şifa bekleyen herkese şifasını göstersin sizin adınıza çok sevindimÖnceden bende duyunca cahillik ebe nerden bilecek derdim ama ,Rabbimin izniyle sebep olan teyze sayesinde hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim :) 1.5 yıldır denemediğimiz yol kalmadı doktor sürekli birşey yok deyip gönderiyordu eşimde çok ciddi olmayacak şekilde varikosel vardı ve kendini suçluyordu
en son klomen +çatlatma iğnesi kullandım oda bişeye yaramadı ve uzun bir süre doktora gitmeyecem biraz kafamı toparlayacam diye söz verdim kendime
Sonra bi arkadaşıma belim çok ağırıyor bir türlü geçmiyor dediğimde bir ebeden bahsetti ve göbeğimin düşmüş olabileceğini söyledi
Ebenin yanına adetliyken gittim göbeğimin düştüğünü ve rahmimin sağ tarafa kaydığını söyledi
Bamya+punk+yeşil sabun+süt ve unla bi hamur yapıp karnıma koymam gerektiğini ve bunun karnımı yumuşatacağını söyledi birde Nane ve maydanoz buharında oturdum.Bu tedaviyi 4 gün uyguladım ve tekrar ebenin yanına gittim.Allah razı olsun düzeltti rahmimi ve göbeğimi.O ay bir daha adet olmadım çok şükür.Şuan 8 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinAminn bende öyle hamile kalıyorum benim şansızlığım şu ki her doğumdan sonra tekrar düşmesi bu üçüncü çocuğum ve yine düşmüş geçen gittim ebenin yanına sabunla onayalım karnımı düzelti rahim sol taraf benim de düzeltti göbeğim hemen tekrar düşmesin diye yaku bandı da yapıştırdı ama bu iki çocuğumda gittiğim ebe değildi inşallah olmustu adete gittim adetim hala bitmedi bi ay sonra sonucum belli olur nasip kısmet Allah şifa bekleyen herkese şifasını göstersin sizin adınıza çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?