• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek eritme

malesef ben gece yemek yemek zorundaym ndn bilmiyorum ama cok ac kalamıyorum basım donuyor 1 haftadır lipton form plus iciyorum ama sanırım bana dokunuyor :(

gece yemek yememek için yoğurdun içine yarım elma rendele ve tarçın ekle ye. çok tok tutucu dene bence. :)

Yürüyüşle erir mi bu göbek ya :(( off gitmiyor bir türlü bacaklarım inceldi ama göbek kötü duruyor.

bende göbegimden müzdaribim, bi ara iyi gitmisti ama kisin kilo aldim simdi vermem lazim da arkadasim bi caya alti kasik seker ne demek :53::53::53:sirf o caylarla günlük kac kalori aliyorsun yani yemek haric farkinda misin ? hem o kadar seker aclik sekerini deliye döndürür iste gece vakti acikir kalkar yersin, ama yinede iyi kilon varmis cok kilolu degilsin ama dikkat et sekeri en azindan azaltmaya bak. kuru kaysi tüket veya findik fistik hem tok tutar. diger yandan en iyi spor günde tempolu bir saat yürüyüs ben havalar isindigindan beri yapiyorum baya farketti birde aksam karbonhidrat tüketmemek lazim, yani aksam maratona cikmayacaksan makarna pilav yeme. kolay gelsin

bende bi sene öncesine cayi sekerle iciyordum artik hayatimdam cikardim, cola da tüketmiyorum cok sükür.

beslenmenin yanında aynı zamanda da mekik çekmelisin bence, ben de göbekliydim ama günde 5 mekikle başladım bikaç gün sonra 10a çıkardım bikaç gün sonra 20ye çıkardım kesinlikle faydası oluyor çok fazla da yapma kaslı kaslı olursun sadece yagı yakacak kadar :)

Göbek iki türlü oluyor birincisi mide genişliği ikincisi yağ tabakası. Bende yağ ve mide genişliği vardır. Mide genişliğini az ve sık yiyerek giderebilirsiniz. Buda biraz küçülmeye sebep olur kısa zamanda. Ama yağ tabakasını ancak rejimle yakabilirsiniz.

ya ben cayı cok seven biriyim gunde 10 bardak cay iciyorum ve sekeride seven biriyim 1 bardaga 6 kasık atıyordum artık gobekten kurtulmak istiyorum o yuzden sekersiz cayda icemeyeceğim icin lipton form icmeye basladım 3 gundur.ekmekte kepekli yiyecem gunde 1.5 saat yuruyus yapıyorum umarım faydası olur.bu arada korse fikrinde güzel ama zararı olmaz mı acaba?

canım bence hemen şekeri bırak. çünkü bu kadar şeker gerçekten zararlı. birden kes şekeri. ben öyle yaptım başta acı geliyor ama sonra alışıyorsun. ben 2 senedir kullanmıyorum. göbek gitti mi dersen gitmedi ama yine de bi nebze de olsa şekeri keserek daha sağlıklı oldum :) bi de canım form çayı sürekli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapıyor. o yüzden sürekli içmemeye çalış. ben de ekmeği, hamur işlerini azaltarak göbeğimi eritmeye çalışıyorum. ama spor da şart.

benimde göbeğim var
yağ karısımını kullanıyorum yatmadan önce sürüyorum masaj yapıp üzerine strec film sarıp yatıyorum
ölcmedim ama baya bi sıkılaşma hissediyorum

benimde göbeğim var
yağ karısımını kullanıyorum yatmadan önce sürüyorum masaj yapıp üzerine strec film sarıp yatıyorum
ölcmedim ama baya bi sıkılaşma hissediyorum

fayda görürsen lütfen söyle bende başlıcam .benimde bir göbeğim var olanca kilom orda valla çok kötü görünüyor.kayınvalidem ikinciyi yap geçer diyor kimisinde öyle oluyomuş .30 dan önce yok ben almayayım geçen rüyamda gördüm hastedeydim doğuma hazırlıyolardı bir bunaldım hiç sorma kabus gibiydi.doktorda hayrettindi :)))))))))

fayda görürsen lütfen söyle bende başlıcam .benimde bir göbeğim var olanca kilom orda valla çok kötü görünüyor.kayınvalidem ikinciyi yap geçer diyor kimisinde öyle oluyomuş .30 dan önce yok ben almayayım geçen rüyamda gördüm hastedeydim doğuma hazırlıyolardı bir bunaldım hiç sorma kabus gibiydi.doktorda hayrettindi :)))))))))

valla bunun 2. ile alakası yok benim 2 cocuğum var
daha yeni deniyorum ama sıkılaşma var
ben bide biberiye ve zeytin yaprağı cayı içiyorum

valla bunun 2. ile alakası yok benim 2 cocuğum var
daha yeni deniyorum ama sıkılaşma var
ben bide biberiye ve zeytin yaprağı cayı içiyorum

ikiside çok faydalıymış şimdi baktımda özelliklede biberiye çayı yağları yakıyomuş en kısa zamanda alcam .tadı kötü değildir inşallah.bende yürüyüşe çıkarken sterçfolyo sarıyorum karnıma çok tertiliyorum.ama dahada artırmak için biberiye yağınıda alıp kullancam bakalım denemedik bişey kalmasın demi

ikiside çok faydalıymış şimdi baktımda özelliklede biberiye çayı yağları yakıyomuş en kısa zamanda alcam .tadı kötü değildir inşallah.bende yürüyüşe çıkarken sterçfolyo sarıyorum karnıma çok tertiliyorum.ama dahada artırmak için biberiye yağınıda alıp kullancam bakalım denemedik bişey kalmasın demi

tadı cok kötü değil bence gerci herkesin damak tadı farklı
ben gecen sadece biberiye yağı değil karısım aldım
baya sıkılastı yanlız 1 haftadır yapamıyorum yapsaydım dahada sıkılasacaktı
yeniden denemeye baslayacağım
insallah faydasını görürsün arkadasım

Merhaba ben de 1,78 boyundayim ve su siralar gobek problemim var. Normalde zayif biriyim ve gobek cok cirkin duruyor :(

Katılıyorum aynı sorun bende de var 49 kiloyum aşırı yiyorum ama sadece göbeğe gidiyor total kiloma yansımıyor. Pilates yapıyorum karın kası egzersizleri ve ip atlamak. Sadece diyet yapmak yada sadece spor yapmak hiçbir işe yaramıyor. İkisini aynı süreçte yapmak gerek.

Bende zayiflamak istiyorum 107 kiloyum napicam bilemiyorum bütün denemelerim sonuçsuz kaldı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X