Arkadaşım bir bardak suya bir paket karıştırıp içiyordu, bende denedim ama çok zor içimi. Aşırı tuzlu bir tadı var, midem kaldırmıyor açıkcası. Bazıları bir litreye bir çay kaşığı atıyormuş. Sonuç olarak ben bir litre suya bir paket karbonat katıp içeceğim. Yaklaşık dört su bardağına denk gelir zaten, ilk bardağı sabah kahvaltıdan yarım saat önce , ikinciyi öğle yemeğinden yarım saat önce , üçüncü akşam yemeğinden yarım saat önce , dördüncüyü ise akşam yemeğinden bir saat sonra içeceğim. :)
Sanada tatlım, fazla kilolara veda edelim hep beraber
çok memnun oldum bu arada
bende aynı şeyi yapıyorum yoksa aklımıza gelse bile içmeyiz herhalde
tabiki var hoşgeldin canım
Kızlar bu arada aklıma gelmişken yazmak istediğim bir şey var. Geçen yıl spor salonuna yazılmıştım. Oradaki hocayla konuşurken su içme konusunda çok önemli bir bilgi vermişti. Çok net aktaramayacağım ama kısaca; vücudumuz yeterli su almayınca bazı organlarımız temel görevi olmayan şeyleride yapmaya çalışırmış ve tahmininiz üzere bu olumsuz sonuçlara yol açıyor. Siz gerekli suyu aldıkça organlarınızda gerektiği gibi çalışır. Buda vücudumuzda kilomuz gibi bir sürü gerekli ve hayati şeyi düzene koyar. Ayrıca bir insanın günlük ihtiyacı bir buçuk litreymiş, önemli olan kilo kaybı için bu rakamın üstüne çıkmak. Hadi bakalım kızlar su içmeyi ihmal etmeyelim :thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.