Göbek göbeğe verip eritelim

merhaba kızlar akşam yediğimi sayayım
akşam
18.30
3 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
3 dilim beyaz peynir
yağsız salata

kızlar bu tartılma işi ne ne zaman tartılmam gerek bir de aç karınla mı tartılayım sabah kalkar kalkmaz

evet abla en doğru kilo sabah çıplakken tartılanoluyormuş tam kendi kilon oymuş

kızlaaarrr ablamız olduuu :1: biz genelde 17 18 19 uz ben 18 adım rabia bu arada :42:

evet yaşlanıyorum :1: memnun oldum rabiacım ayrıca türkçe öğretmeniyim ders konusunda da tüyolar verebilirim size ama keşke biraz yaşıtlarım olaydı :1: siz şimdi daha rahat verirsiniz neyse siz bana gençlik aşısı yerine geçersiniz :16: sizleri seviyorum kuzularım...

Tamamdır çarşamba olsuuuun :9: Bu arada kalori takibi de çok işe yarıyor arkadaşlar tavsiye ederim. Kendinizi bilirsiniz en azından. Vücut kütle indeksine göre almanız gereken kaloriyi, kaç kalori alırsanız ne kadar kilo vereceğinizi yazıyor. Üstelik her yiyeceğin kalori değeri de mavcut, günlük kaç kalori aldınız ne akdar yaktınız hepsini takip edebiliyorsunuuuz

öyle bir site var arkadaşlar ihtiyacı olan varsa atayım linkini kalori takibiyle ilgili. Ben geçen haftalarda girdim ama her gün yazmadım yediklerimi o yüzden bir işe yaramadı tabi

Ben akşam yemeğimi yedim
1 kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık fasulye
3 kaşık salata

Kızlar kendimi tutamadım birazcık tiramisu tırtıkladım yaa :(
Hemen spor yapıyorum hemen :thumbup:

Kızlar tartı gününe çarşamba demiştik sizin içinde uygun mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemen spora hemeeenn koş koş koş :8::8::8:

evet yaşlanıyorum :1: memnun oldum rabiacım ayrıca türkçe öğretmeniyim ders konusunda da tüyolar verebilirim size ama keşke biraz yaşıtlarım olaydı :1: siz şimdi daha rahat verirsiniz neyse siz bana gençlik aşısı yerine geçersiniz :16: sizleri seviyorum kuzularım...

valla ders konusunda geç kaldık abla pazar sınav var malumun sonra türkçeyle alakam kalmıyor dilciyim ben :1:

merhaba kızlaaarr sanırım hasta oluyorum boğaz ağrısı halsizlik eklem ağrısı falan var :43:
hemen yediklerimi yazayım
annem sandviç yapmış beyaz ekmeğe öğle yemeği olaraktan ama ben onu ikiye ayırıp sabah ve öğlen yedim yanında tek şekerli çayla
sabah kahvaltısından sonra sıcak çikolata içtim öğle yemeğinden sonra da kantinci bozuk yok çikolatalrdan al diyince onun yüzünde az bişey çikolata yedim itiraf ediyorum :17:
şimdi de ara öğün olarak bir yeşil elma yedim

spor namına sadece sabah uzaktaki durağa yürüdüm 15 dk falan hastayım spor yapamıyorum maruz görün kuzular :14:

kızlar şimdi de akşam yemeği olarak 5 kaşık sulu köfte ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim ekmeği de bugün aldı tuhaf tuhaf şeyler var içinde :1::1:
ay bugün biraz abarttım sanki ne dersinizz :26:

Tamamdır çarşamba olsuuuun :9: Bu arada kalori takibi de çok işe yarıyor arkadaşlar tavsiye ederim. Kendinizi bilirsiniz en azından. Vücut kütle indeksine göre almanız gereken kaloriyi, kaç kalori alırsanız ne kadar kilo vereceğinizi yazıyor. Üstelik her yiyeceğin kalori değeri de mavcut, günlük kaç kalori aldınız ne akdar yaktınız hepsini takip edebiliyorsunuuuz
bende dün başladım kalori takibine bende tavsiye ediyorum :thumbup:

akşam yemeğin harikaymış canım ama tatlı bozdu ben akşam spor yapamıyorum ya zaten sporla aram çok olmuyor okulda öğrencilerle fazla koşuşturuyorum zaten :1:
tatlıyı görünce gözüm dönüyor resmen boğazımıza sahip çıkmak lazım :(

ayrıca cuma günü mü tartılsak hani haftanın son günü nasıl olur kızlar
O zaman çarşambaları ve cumaları tartılıp kilolarımızı yazalım bayanlar :))

17 yaşındayım bende ilayda bu arada en küçük benim herhalde :D
Bizde seviyoruz ablacım :))

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Bayanlar eğer adınızı, yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız konuyu açtığım ilk gönderiye eklemek istiyorum :))

↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

bende dün başladım kalori takibine bende tavsiye ediyorum :thumbup:

tatlıyı görünce gözüm dönüyor resmen boğazımıza sahip çıkmak lazım :(

O zaman çarşambaları ve cumaları tartılıp kilolarımızı yazalım bayanlar :))

17 yaşındayım bende ilayda bu arada en küçük benim herhalde :D
Bizde seviyoruz ablacım :))

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Bayanlar eğer adınızı, yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız konuyu açtığım ilk gönderiye eklemek istiyorum :))

canım çarşamba ve cuma iki gün olmasın sadece biri olsun bu arada bilgileri yazanlar da tekrar yazsın mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

merhaba canım adım didem yaşım 30 şuan kilom :65
hedef kilom :55 inş.
ekle bitanem takibe al:16::16::16::16:

Back
X