Göbek göbeğe verip eritelim

bilgisayarı bir saat anneme verdim kimse kalmamıışş kızlar dünkü halimizden eser yok şimdi yarına unutmayın bu topiğii

Unutur muyuuuz her gün girip yazıcaz ki motive olalım yoksa mümkün değil vallaaa! Ay bu saatte karnım kazınıyo ya, ama azimli olucam ve yemiycem :45:

Unutur muyuuuz her gün girip yazıcaz ki motive olalım yoksa mümkün değil vallaaa! Ay bu saatte karnım kazınıyo ya, ama azimli olucam ve yemiycem :45:

bebeğim ara öğünler yesene yoğurt ye mesela yağ yakıyormuş bir de burada birinden kumuştum her yediği şeyin üstüne yoğurt yiyormuş yaksın diye ama ne olursa olsun ilginç gelmişti bana ama deneyebiliriz

bebeğim ara öğünler yesene yoğurt ye mesela yağ yakıyormuş bir de burada birinden kumuştum her yediği şeyin üstüne yoğurt yiyormuş yaksın diye ama ne olursa olsun ilginç gelmişti bana ama deneyebiliriz

Evet ara öğün konusunda çok haklısın ben 3 öğün yiyorum ama öğün aralarında çok acıkıyorum. Yarın öğüm araları koyayım kendime. Ve de yoğurdu da dikkate alacağımm

Evet ara öğün konusunda çok haklısın ben 3 öğün yiyorum ama öğün aralarında çok acıkıyorum. Yarın öğüm araları koyayım kendime. Ve de yoğurdu da dikkate alacağımm

bak yoğurt ye elma ye ben ara öğün elma yiyorum genellikle bugün kepekli grissini de aldım kendime 3-5 ceviz ye ya da kuru kayısı falan ye ama kuru üzüm yeme hmm bakalım şimdilik aklıma gelenler bunlar haa muz da yiyebilirsin meyve olarak kefir ve ayran içbilirsin

bak yoğurt ye elma ye ben ara öğün elma yiyorum genellikle bugün kepekli grissini de aldım kendime 3-5 ceviz ye ya da kuru kayısı falan ye ama kuru üzüm yeme hmm bakalım şimdilik aklıma gelenler bunlar haa muz da yiyebilirsin meyve olarak kefir ve ayran içbilirsin

AQyyyy muz çok kaloriliymiiiş, bence yarım muz ye yersen nolur nolmaz hihi:16:

Ve kefir konusunda haklısın çok iyiymiş o. Ama ben içemiyorum ya midem bulanıyo

ayy gerçekten mi sen ne kadar gittin annem dört aylığa yazdıracak da fazla geldi bana sıkılırım diye korkuyorum :18:

ben yıllık üye oldum hiç de sıkılmıyosun
3 tur yapıyosun 9 tane alet var 9 tane de hareket yaptırıyolar toplamda 28 dakka falan sürüyo ben nerdeyse her gün gitmiştim tabi ilk 3 ay o zaman 55 kiloya kadar düşmüştüm bi de çok incelmiştim.. ben biraz rahatladım kilo verince sonra çok saldım evlilik de bahanem oldu evdi yemekti derken :) ama aksatmazsan ve hayatının bir parçası olmaya devam ederse spor çok güzel bir başlangıç ama uzun vadede önermem ilk başlangıç için çok çok iyi canımm

ben yıllık üye oldum hiç de sıkılmıyosun
3 tur yapıyosun 9 tane alet var 9 tane de hareket yaptırıyolar toplamda 28 dakka falan sürüyo ben nerdeyse her gün gitmiştim tabi ilk 3 ay o zaman 55 kiloya kadar düşmüştüm bi de çok incelmiştim.. ben biraz rahatladım kilo verince sonra çok saldım evlilik de bahanem oldu evdi yemekti derken :) ama aksatmazsan ve hayatının bir parçası olmaya devam ederse spor çok güzel bir başlangıç ama uzun vadede önermem ilk başlangıç için çok çok iyi canımm

vakşt ve spor salonu sıkıntısı çekiyorum o yüzden gidicem bir de sıkılaştırıyor diye ama herkes kilo verdirmiyor yazmış ona takıldım :26:

Günaydın kızlar durumlar nasıl bakalım :D
Ben daha kahvaltı yapmadım çok acıktım çok :(
Okuldayım şuan kantinden kaşarlı tost ve çay alayım diyorum ne dersiniz? :)
Bu arada topiğimizi aksatmayın sakın :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın fıstıklar,bugünkü raporumu vereyim :1:

güne 45 dak. yürüyüşle başladım.
sabah tahlil vermem gerekti hoş tahlil için yarın gel dedi doktor bey :14:
ben de lokantadan işe yetişmek için çok yağlı bir mercimek çorbası ve somon ekmek yedim üç dilim :14:
o nedenle sabahki o ekmeği ve o çooooooooooooook yağlı çorbayı bugün az yiyerek dengelemem lazım kuzucuklar :20:

bugünkü yemek menüm çoook az olmalı hadi bakayım göreyim kendimi :36:

Günaydıııın :16: Ben de bu sabah iki dilim kepek ekmeğiyle tost, üç tane zeytin ve bir adet haşlanmış yumurta yedim. Bugün bol bol su içmeye çalışacağım kızlar, öğlen de ızgara köfte falan yemeyi düşünüyorum ekmeksiz

Günaydıııın :16: Ben de bu sabah iki dilim kepek ekmeğiyle tost, üç tane zeytin ve bir adet haşlanmış yumurta yedim. Bugün bol bol su içmeye çalışacağım kızlar, öğlen de ızgara köfte falan yemeyi düşünüyorum ekmeksiz

günaydınnn kızlarr bende geldim sabah sporumu yaptımmm daha kahvaltı bile etmedim yemek programları seyredıyorum.. ve yenibir karar aldı squatı bırakyorum sadece cardıoya agırlık verecegimmm çünkü benim zaten kalçalarım çok kalkık iyice kalkmasını istemiyorum .. squatı genelde kalçası küçük olanlar yapıyormuş ben sadece sıkılaştırma yapacağım..normal fitnessie döneceğim bana bakan bi insanın sadece kocaman çıkık bir kalça görmesini istemiyorumm ... krarımı sizerle paylaşayım dedim birazdan mantarlı yumurta yeşilçay yiyeceğim ekmekksiizzzzz :53::53::43::43::37::37:

günaydın desem absürd kalır sanırım :1: fena hasta oldum kızlar kalkamadım bu saate kadar yataktan :43: az önce kakaolu süt ısıttım kendime onu içtim boğazım yumuşasın diye daha da bişey yiymem sanırım :ssz:

günaydın fıstıklar,bugünkü raporumu vereyim :1:

güne 45 dak. yürüyüşle başladım.
sabah tahlil vermem gerekti hoş tahlil için yarın gel dedi doktor bey :14:
ben de lokantadan işe yetişmek için çok yağlı bir mercimek çorbası ve somon ekmek yedim üç dilim :14:
o nedenle sabahki o ekmeği ve o çooooooooooooook yağlı çorbayı bugün az yiyerek dengelemem lazım kuzucuklar :20:

bugünkü yemek menüm çoook az olmalı hadi bakayım göreyim kendimi :36:

ahh keşke o kadar ekmeği yemeseydin be ablam ama allahtan sabah saati eritirsin akşama kadar :1:

Günaydın kızlar durumlar nasıl bakalım :D
Ben daha kahvaltı yapmadım çok acıktım çok :(
Okuldayım şuan kantinden kaşarlı tost ve çay alayım diyorum ne dersiniz? :)
Bu arada topiğimizi aksatmayın sakın :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben okula giderken hep yanımda götürüyorum kahvaltımı hatta biz sınıfça öyle yapıyoruz tüm yemekleri evden götürüyoruz o yüzden kantinin yağlı şeylerini yemek zorunda kalmıyoruz sen de evden götürsene

Back
X