Selamlar öncelikle. ben diyetisyen kontrolunde zayıflıyorum. başlangıç kilom 83. şuan 70 falan oldu. boyum 170. 3 yıldır düzenli spor yapıyorum. kilolarımı üst bedenime alıyorum. dolayısıyla göbek oluyo. Son kontrolumde yağ oranım normal ölçüye inmiş öyle dedi diyetisyen, zaten fazla değildi spordan dolayı. fakat bende şu anda göbek var çok değil yani kilo verdikçe o da gitti ama yine de var. Benim anlamadığım yağ oranı normal değerde olan bi insanda nasıl göbek oluyor. Son kontrolde fat mass 25.9 çıktı ve diyetisyen normal dedi. daha kilon var verince göbekte gider dedi. Sporda düzenli yapıyorum diyette öyle. 3 aydır şekeri ve tatlıyı tamamen bıraktım. Tatlı olarak sadece meyve yiyorum. açıkçası zayıflayıp ideal kiloma inmeme rağmen göbek kalacak diye korkuyorum. Aslında göbeğimdeki yağ mı tam bilemiyorum çok gevşek değil ama çok sıkıda değil yumuşak. Acaba yumuşak olduğundan mı yağlı gözüküyor? spor ve diyetle zayıfladıktan sonra gider mi? Zaten sporu hayat boyu bırakmam. kardiyo çalışıyorum spor olarak şimdilik. Eğer gitmezse karnımı mı gerdirsem acaba gider mi o zaman?