göbek yağları

drnsl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1
0
1
Bursa
Bursa'da yaşıyorum. 1,5 ay sonra düğünüm var.Önerebileceğiniz bir yöntem ya da diyetisyen var mı?

Pilates. Hemen bugün başla. Haftada 3 gün yap.

Kesinlikle pilates sadece tek seansta bile farkı göreceksin. Yürüyüşten çok daha etkili

Plates falan vız geldi bana...
3. Haftam jillian micheals six week six pack yapalı, göbeğim kalmadı

Haftada kaç kez yapıosun bunu.. Bayaa uzun sürüyor

6 gün yapılması gerekiyor sanırım ama ben 4 gün yapabiliyorum. Aslında oldukça kısa diğer videolara falan bakarsak, 35 dk civarı srüyor ve gereksiz uzatmalar falan yok. Ebru şallıyla platesi denemiştim bir ara anlatımı, hareketleri çok irrite etmişti beni...

O zaman sen 4 gün yapıp 3 gün molamı veriyorsun.. 3 üncü haftam yazmışsın ya .. Türkçe olsaydı yaaa hep ingilizce çıkıyor :)

Haftada kaç kez yapıosun bunu.. Bayaa uzun sürüyor

Jillian'ın 3 x 10 serisi var. 3 video ve her biri 10'ar gün yapılıyor. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını araştırırsanız cidden işe yaradığını görürsünüz. Ben ilk videoyu yaptım 10 gün ciddi toparlanma olmuştu sonra youtube kapanınca kalmıştı öyle. Şimdi yeniden baştan aldım birkaç gün önce.

O zaman sen 4 gün yapıp 3 gün molamı veriyorsun.. 3 üncü haftam yazmışsın ya .. Türkçe olsaydı yaaa hep ingilizce çıkıyor :)
Hayır 1 gün yapıp bir gün moa veriyorum. Pazartesi,çarşamba,cuma, pazar spor günlerim. Öyle 3 gün peşpeşe dinlenmek yok

O tüm vücut çalıştırıyor ben onda sırt kısmında ciddi fayda gördüm,o kenarlardaki sarkmalar falan kalmadı ama 2 hafta yapıp bırakmıştım. Daha bölgesel çalışmaya ihtiyacım olduğunu düşünüp 2 haftadır hem göbek hem basen yapıyorum

spora git süper motivasyon keşke önce baslasaymışım
Okadar yorulunca zaten direk yemekden kısıyosun vicdanın el vermiyo

http://www.youtube.com/results?search_query=pop+pilates+abs

Her video 10 dk civari suruyor. Yaptiran hatun Cassie bence cok sempatik, zamanin nasil gectigini fark etmiyorsun kuzum. Her gun 3 video yap bence.

Sadece egzersizle de olmaz, ekmek , makarna vs azalt, karbonhidrati minimuma indir.

Kosmaya cikabilir misin? Sabah ac karnina yapilan kosu kadar zayiflatani yok, kosamasan bile tempolu, hizli yurusen bence farki goreceksin.

Dugunun cok guzel gider insallah, mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
kızlar sizce Jillian'ın 6 week 6 pack mi etkili yoksa 30 days shred programı mı?

Ben de bıktım gobegimden off disari cikacagim giyecek bir sey bulamiyorum kendime guvenim kalmadi resmen depresyona girdim yaa ( bir seyler yapmam lazim artik

Plates yap sende. Asit ve tuzlu tüketme. Yoksa kilo versen bile kilo vermemiş gibi durur. Ve sakız sakın çiğnemeyin. Karında şişkinlik yapıup

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…