Göbiş gitse yeter :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
Günaydınnnn :)

çok az göbeğim var göbeğim gitse yeter bir de çok az yanlarım var :)

bunun için ekmek yok
abur cubur yok
şeker yok
:)
herşeyden yiyeceğim:) sofradan doymadan kalkmak var :) sağlıklı bir diyet bence:125:

Son düzenleme:
bugun diyetimin ilk günü :)

bugun hiç ekmek kullanmadım ve doymadan kalktım.. hatta açlk hissim olması diye çok su içtim :)

akşama mekik var
:122:

Son düzenleme:
bugun kahvaltımı guzel bır sekılde yaptım.. bırazcıkta pasta yedım

saat 16:00 da sadece ıspanaklı yumurta yedım. ekmek yemek yok
suan acıktım ama yemek yemıycem :104:

55 kiloyum şuan ve 45 olmak istiyorum :)
neden 45 belkı 2 kılo alırım en fazla 47ye cıksam yeter.
az önce biraz mekik çektim karın kaslarımın yandıgını hıssettım.
daah coookkk yancaklar :))

ben her diyet yaparak kilo verdiğimde sanki bir daha almayacakmışım gibi cokca yemege devam edıyorum.. ama bu sefer oyle olmayacak..

KENDIME SÖZ VERİYORUM Kİ ZAYIFLADIGIMDA ESKISI GIBI YEMEK YEMEYECEGIM.. EKMEK YOK,ŞEKER YOK,

BUGUN 2. GUN :)

13:00da sadece patates ve cok az kasar peynır yedım gene hıc ekmek kullanmadım..
sekersız cayımı ıctım. zaten ben genelde de çayı şekersız ıctıgım ıcın zorlanmıyorum
okuldan sonra bankaya gıtmem gerektıgı ıcın en az 1 saat yurumusumdur bugun.
ama bıraz acıktım.
bırazcık yemek yıyebılırım:125::125::125:

ayrıca karnımdakı sıskınlıgın gıttıgını farkedebılıyorum..

Son düzenleme:
birazcık doydugumu hısettım ama zaten bırazdan hastaneye gıdecegım ıcın erıtırım dıye dusunuyorum :)

BUGUN 3. GUN :)
saat 11 de kahvaltımı yaptım. 17:00da sadece bır tabak pırasa yedım ekmeksız ve gene doymadan kalktım sofradan. suan cok acıktım annem ablama dısarıdan yememk soyleyecek canım cok yemek ıstıyor ama sabredıcem yemıycem :))

bütünde yapılımısın kilo alınca sadece göbektenmi alıyosun? ne kadar göbeğin olsada benimki kadar olamaz çöp gibiyim ama gram alsam göbeğe alıyorum göğüs hiç yok sen düşün gerisini

vücudum çok iyi Allah'a şükür. göbeğim sırıtacak kadar çokta değil çok az bişey var. yedıklerım sadece göbeğime değil her tarafıma gidiyor ama fazlalık göbekte

o yönden şanslıyım evet ama üzülmeyin herşeyin bir çaresi var. cok abur cubur ya da yaglı yıyecekler mı yıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…