Şekercim dıştan bakınca çakarlar ya ondannn![]()
ERKEKLER, FLÖRT ZAMANLARINDA ÖLÇÜ ALIYORLAR...
merak etme küçük büyük önemli değil... sen gögüslerini beğeniyorsan (benim gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekercim dıştan bakınca çakarlar ya ondannn![]()
siz nerden emin oldunuz?
destekli sutyeni takar
orasını burasını da elletmez
kimse de bişe anlamaz
siz nerden emin oldunuz?
destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz
siz nerden emin oldunuz?
destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz
siz nerden emin oldunuz?
destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz
siz nerden emin oldunuz?
destekli sutyeni takar
kimse de bişe anlamaz
Olayı hemen namus davasına getirmeyin.Erkeklerin içlerine falan doğmuyor.Ben bile anlarım tahta göğüsle normal boydaki bir göğsü.Orasını burasını elletmekle nasıl bir ilgi kurdunuz? Eniştem demişti ki erkeklerin hayal güçleri öyle geniştir ki dikkatli bakmalarına izin vermeyeceksin.
Ya ben bile anlarım kız halimle tahta gibi göğüsle dolgun göğsü.Ne ilgisi var orayı burayı elletmekle hey Allah'ım! Destekli sütyenle kimi kandırıyorsun.İnsanın kendine güveni olsun.Büyük küçük farkeder mi? Erkeklerin hayal güçleri her kızı çıplak hayal edebilecek kadar gelişken iken bir göğsü mü anlayamayacaklar peh!
herkesın uzmanlık alanı vardır canım.erkekler kadınlara bakarken nelerı gordugunu tahmın bıle edemezsınız.bız nasıl bı cantanın ayakkabının cakma olup olmadıgını anlıyorsak onlar da ıcın de pamuk var,bılmem ne mı var anlarlar ellemesıne gerek yok yanı.
namus davası?
neyi nereye getirmişim?
o kısmı anlamadım daha net yazarsan tekrar değerlendiririm
erkeklerin hayal güçlerini eniştenin beyanlarına göre ölçüp değerlendirmemi benden beklemeyeceksin değil mi paslotap
ünlem kasınca çok şık durmuş yazdıkların
çakma ayakkabı vs destekli sutyen
hmm ilginç bi mukayese
ozaman kocana söle büyütsün aşkım,, Bir yede okumuştum dokunmak ve öpmekbüyütüyormuş :):):):)
Aşkım mı?
Nerde okumuştunuz bilim ve insan dergisinde mi?
Aşkım mı?
Nerde okumuştunuz bilim ve insan dergisinde mi?
ozaman kocana söle büyütsün aşkım,, Bir yede okumuştum dokunmak ve öpmekbüyütüyormuş :):):):)
aşkım konu sahibi bekar
evlenirsem sorun olur mu kabilinden soruyor