göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır canım vogue kadın dergisinde.. :)

Genç kızlarımızın tek okuduğu şey magazin dergisi CANIM. Ya da özlü sözler kitabı, facebook a ileti yazmalık.

Bölgesel büyütme için aktarlar krem, bitkisel hap felan satıyormuş. :8:
İşe yarayacağını sanmıyorum ama umut fakirin ekmeği sonuçta diyorum:9:

Arkadaşın birine doktoru, göğüs zamanla büyümez demiş ama göğüslerin
büyük bir kısmı yağ dokusu ihtiva eder ve kişinin metobal özelliklerine
göre zamanla büyüme gösterebilir. Kilo aldığında, hormonal destek kullandığında
göğüsler büyür. Mesela evlenmeden önce muhtemelen bir doğum kontrol
yöntemi kullanacaksın ve eğer bu doğum kontrol hapı gibi hormonal
faliyetlerini etkileyen bir şey olursa o zaman farkı göreceksin tahminen :1::1::1:

Bende küçükgillerdenim :) yani sorun olmuyor önemli olan eşinin senin herhalinle mutlu olabilmesi.Evlenmeden önce bende çekinirdim acaba şöylemi olur falan diye aklıma takılırdı 9 aylık evliyim anladımki boşunaymış :)

Ben de 100 Temel Eserin yanına koyacağım, ibret olsun diye her gün bir cümle okuyacağım

100 temel eser heaa:53:
:9::9: çoluk çocuğun eline geçmesin aman erken yaştan bilgilenirler felan. Benim gibi posta gazetesi okurlar sonra:9::9:

valla benim memişlerde küçücük hatta yattığımda dümdüzler :)) eşim der hep '' ben hep balık etli koca memişli eşim olsun isterdim diye '' ama ben hem zayıfım hemde küçük memişli :)) tabi bunlar işin şakası valla benim evliliğimde hiç sorun olmuyor çümkü ben kendime sorun olarak görmüyorum allah vergisi napalım yani kocamda çok istiyorsa koca memiş taktırsın bana silikon demi :)) benim için hava hoş :)

Konu sahibi arkadasa kendinle barisik yasa, kimse icin oyuncak olma derken bir bakiyorum konu;
Benim fikrim, bilgim, tarzim senin fikirsizligini, bilgisizligini, tarzsiz tarzini dövere dönmüs:)
Kendini ispatlama dertlilerinin dertlerine derman yarabbi:)

Arkadaşın birine doktoru, göğüs zamanla büyümez demiş ama göğüslerin
büyük bir kısmı yağ dokusu ihtiva eder ve kişinin metobal özelliklerine
göre zamanla büyüme gösterebilir. Kilo aldığında, hormonal destek kullandığında
göğüsler büyür. Mesela evlenmeden önce muhtemelen bir doğum kontrol
yöntemi kullanacaksın ve eğer bu doğum kontrol hapı gibi hormonal
faliyetlerini etkileyen bir şey olursa o zaman farkı göreceksin tahminen :1::1::1:

Tatlım bu saydıklarının hepsi elbette göğsün ölçü değişimde rol oynar. Ben evlenmeden önce hormonel sorunlar nedeniyle doğum kontrol hapını 2 sene kullandım. Ama aşırı bir değişim söz konusu değildi. Çünkü bu durum %80 kalıtsal bir durum.
Ayrı göğsü 75 bile olmayan bir kadının göğsü doğum kontrol hapı vs. gibi şeylerle 85 olmaz.Buda bir gerçek.

Aktarlarda satılan krem ve hap türü şeylere de itimat etmemenizi öneririm.Göğsünüzü büyütmek adına hormon dengenizle oynarsınız.Buda ileride kısırlığa varana kadar bir çok konuda sağlık sorunu yaşamanıza neden olur.

Allahım ya küçük büyüğe, büyük küçüğe özenir :) Bende şu süt işi bitsin en küçük numero hangisiyse ondan şettireceğim. Sütyensiz yaşam kimbilir ne rahatır.

Kıymetini bil diyeyim.

ne kadar küçük?

bence göğüsten göğüse değişir...

Evet sütyensiz yaşam harika.
Protezin birde bu güzelliği var sanki her daim sütyenli gibisin. Çok özel bir kıyafet olmadıkça asla sütyen takmama gerek olmuyor,sanki sütyen varmış gibi dik oluyorlar.
Yalnız -silikon- değil, sadece protezde bu böyleymiş.Arasındaki fark, protezin içinde silikona ait bir madde yok, serum fizyolojik dedikleri bir sıvı çeşti yarı likit.Böylece göğüs kalıp gibi durmuyo daha doğal ve yer çekimine çok az meğilli.

sonucta seni o sekilde begeniyor sonradan cinsel acıdan problem olma gibi bir durumu olmaz bence silikon daha itici duruyor tamam sudyenle elbiseyle silikonlu gogus hos ama cıkardıktan sonra onunde iki tane top duruyor yatınca dimdik one oyle ufak olsunda oyle yapay olmasın bence:1:

ben de böyle şeyleri takardım, yok küçük mü? sarkar mı? öyle mi böyle mi? diye. ne zaman çok yakın bir akrabamızın daha 30'unda göğüs kanseri yüzünden göğüsleri alınmak zorunda kaldı o zaman böyle demeyi bıraktım.

büyük olsun, küçük olsun isterse dümdüz olsun ama sağlıklı olsun, benim olsun:)

Back
X