göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
namus davası?
neyi nereye getirmişim?
o kısmı anlamadım daha net yazarsan tekrar değerlendiririm

erkeklerin hayal güçlerini eniştenin beyanlarına göre ölçüp değerlendirmemi benden beklemeyeceksin değil mi paslotap

ünlem kasınca çok şık durmuş yazdıkların

çakma ayakkabı vs destekli sutyen
hmm ilginç bi mukayese

ılgınc ama dogru bır mukayese asude.aynı fıkırde olma zorunlulugumuz yok sanırım dımı.benım fıkrım ve bana dogru.su konuda da dagıldı yaa tebrıkler

eger sen kendınden emınsen ve kendınle barısık ısen ,emın ol esın ıcın de sorun olmaz .
ama sen hergun ;"goguslerım cok kucuk kendımı boyle begenmıyorum "seklın de esının
yanın da sureklı mızmızlanırsan emın ol esın de etkı altın da kalır ve goguslerının kucuklugunden
bır zaman sonra o da rahatsız duyar .

fakat goguslerının kucuklugu de cok onemlı .hıc yok denecek kadar dumduz sadece ucları var ıse
sorun olacagı bır asıkar .yanı sen kucuk degıl benım goguslerım desen de gorunen ortada olur .
ayrıca seven adam her halıyle sevmelı cumlesıne katılmıyorum kesınlıkle .
bunun sevmekle alakası yok. sevıyor dıye her halını sevecek kabul etmelı dıye dusunmuyorum .
sahsı fıkrım tepkı almak ıcın soylemıyorum ama ,dumduz goguslu esımın olmasını ıstemezdım erkek olsaydım .
nasıl benım bır kız olarak benden kısa bır erkegı ıstemıyor ısem ,erkegın de gorecelı zevklerı olabılır degıl mı .
esım benı sevıyor her halımle deyıp de ,kendını salıp paspal paspal dolasmaya benzer bu durum .
ama goguslerın ele gelecek kadar var ıse ,dert etme .dedıgım gıbı dumduz ıse esınden once zaten senın
ıcın de hos olmaz .
benım gogus yapım normal ne kucuk ne de asırı buyuk .normal yanı ama ,param olsa kocaman yaptırırdım:1:

Son düzenleme:
kişiden kişiye değişir bence. zevkler ve renkler meselesi :ssz: şimdiye kadar bişey demesiyse göğüslerinizle ilgili, onun için sorun olmaz herhalde...
hem küçük göğsün çözümü var, bu konuyu boşuna kafaya takma bence

Evet sütyensiz yaşam harika.
Protezin birde bu güzelliği var sanki her daim sütyenli gibisin. Çok özel bir kıyafet olmadıkça asla sütyen takmama gerek olmuyor,sanki sütyen varmış gibi dik oluyorlar.
Yalnız -silikon- değil, sadece protezde bu böyleymiş.Arasındaki fark, protezin içinde silikona ait bir madde yok, serum fizyolojik dedikleri bir sıvı çeşti yarı likit.Böylece göğüs kalıp gibi durmuyo daha doğal ve yer çekimine çok az meğilli.

Sütyen göğüsler dik dursun diye takılmıyor ki; ulu orta olmasın diye takılıyor.

ben bu konuya bittim her yorumu adeta kahkahalarla okudum =)) ufak göğüs hiçte sorun olmaz arkadaşların dediği gibi eşiniz dokundukça büyüyecektir =))

Sütyen göğüsler dik dursun diye takılmıyor ki; ulu orta olmasın diye takılıyor.

sütyen goguslerı dık tutsun dıye de takılır .
hatta buyuk gostermek amaclı desteklı de takılır .
sadece ulu orta olmasın dıye takılmaz .
ayrıca ulu orta olmasın dıye de ılla sutyen takılmaya gerek yok .
goguslerı dık olan bır ınsan ne dıye sutyen taksın kı yazın neden
sutyenın cılesını ceksın
gogus ucu yapıskanı takar olur bıter .
gogsler de ulu orta da olmaz .

sütyen goguslerı dık tutsun dıye de takılır .
hatta buyuk gostermek amaclı desteklı de takılır .
sadece ulu orta olmasın dıye takılmaz .
ayrıca ulu orta olmasın dıye de ılla sutyen takılmaya gerek yok .
goguslerı dık olan bır ınsan ne dıye sutyen taksın kı yazın neden
sutyenın cılesını ceksın
gogus ucu yapıskanı takar olur bıter .
gogsler de ulu orta da olmaz .

Göğüs ucu dediğiniz şeyin çapı kaç Allah aşkına?

benim bildiğim don sütyen vs iç çamaşırıdır ve mahrem kapamak icin takılır.

Neyse tartışmayalım.

Yok ,hiç bir şey olmaz.:1:
Dipnot:Süyten göğüslerinn sarkmasını engeller.Dr.lar bunu için sadece gece yatarken sütyeninizi çıkarın ,derler.

Göğüs ucu dediğiniz şeyin çapı kaç Allah aşkına?

benim bildiğim don sütyen vs iç çamaşırıdır ve mahrem kapamak icin takılır.

Neyse tartışmayalım.

artık o kadar cok cesıt var kı standart ebadlar da degıller .
buyuk ıc camasır magazaların da cesıt cesıt boyutları mevcut .
goguslerım dımdık olsa kesınlıkle gogus ucu yapıskanı kullanırdım
ayrıca tartısmıyoruz kı hanımefendı herkes fıkrını beyan edıyor .

Şahsen büyük gögüslerim olsun isterdim..Ben bu sebebden dolayı gögüslerime dokunmasından haz alamıyorum nedense :) Azıcık büyük olaydı iyiydi..

artık o kadar cok cesıt var kı standart ebadlar da degıller .
buyuk ıc camasır magazaların da cesıt cesıt boyutları mevcut .
goguslerım dımdık olsa kesınlıkle gogus ucu yapıskanı kullanırdım
ayrıca tartısmıyoruz kı hanımefendı herkes fıkrını beyan edıyor .

Haklısınız, yanlış kelime kullanmışım hanımefendi, konu dışı yapmayalım diyecektim.

Ahh ahhh hiçbişiden haberimiz yok :) vogueler falan :D

vogue okumakta ne var bu kadar? bu kadar niye dalga geçildi anlamadım... :ssz:

konu geyiğe dönsün de ne olursa olsun mantıgında kı mantıksızlık bana da ılgınc gelen bu

Yok ,hiç bir şey olmaz.:1:
Dipnot:Süyten göğüslerinn sarkmasını engeller.Dr.lar bunu için sadece gece yatarken sütyeninizi çıkarın ,derler.

evet ya ben goguslerimdeki acı sebebiyle iki hafta falan sudyen takmamıstım sanki sarkıyor gibi gelmisti :1: rahat edemedim bile

Haklısınız, yanlış kelime kullanmışım hanımefendi, konu dışı yapmayalım diyecektim.

Ahh ahhh hiçbişiden haberimiz yok :) vogueler falan :D

Ben ilk defa duydum bu derginin varlığını. Çok cahil kalmışım çokk :ssz:
Ama ben alıp da nerede okuyacağım evden biri görürse topa tutarlar beni :9:

vogue okumakta ne var bu kadar? bu kadar niye dalga geçildi anlamadım... :ssz:

Ahh arkadasim sorun ne okundugu, kimin ne dedigi, herkesin kendi fikrini yazdigi falan filan degil. Benim yasam tarzim, yasim, fikrim, bilgim, kültürüm herbir H.ALTIM seninkini döver mevzusu.
16 yasindaki genclerimizde giriryor siteye isterse magazin dergisi okur kimene ama iste mevzu kendini ispatlama mevzu:)

Ahh arkadasim sorun ne okundugu, kimin ne dedigi, herkesin kendi fikrini yazdigi falan filan degil. Benim yasam tarzim, yasim, fikrim, bilgim, kültürüm herbir H.ALTIM seninkini döver mevzusu.
16 yasindaki genclerimizde giriryor siteye isterse magazin dergisi okur kimene ama iste mevzu kendini ispatlama mevzu:)

Dimi, herkes kendini başkaları üzerinden ispatlama derdinde. Nereye gidiyor bu gençlik yahu; çok üzülüyorum ben.

Kinaye yapmıştım. Bilim ve İnsan=Vogue dendi, gecmişi okoumanızı tavsiye ederm.

şöyle bi baktım. ilk sizin vogue dergisinden bi yorum paylaşan arkadaşla dalga geçtiğinizi gördüm. belki bana öyle gelmiştir neyse :55:

Back
X