Peki ne zaman başlayabilirmişsin yüzmeye?Dr um yüzmeyi önerdi ısrarla . Koltukaltı kesisi ile olduğum için mi yoksa göğüs kasları ameliyattan sonra güçlensin diye mi bilmiyorum. Havuza da gitmek istemiyorum, belki dikişler enfekte olur diye korkuyorum . Artık yürüyüşle başlayıp, iyice iyileştikten sonra havuza gidip , şu " kütük" belime bi kıvrım kazandırabilirim.
İnşallah canım bişe olmamıştır sankı baktım göğsümde dalgalanma gibı bisede gördüm evham yapıyorum sanırım ..dr bakalım yarın ne dıyecek eger bıse olduysada ben yaptım bu dk durmuyomkı iş iş iş ev işi
Canım ben de seni özledim
Canım özledim seni yahuuuuu.... Ne yoğunluğu ???? Hayırdır inşallah
Evet canım normalarzum77 evet tam dekolte kısmında bir ödem var hissediyorum ameliyat sütyeni olsa bile. Benim de sol meme altımdan derin nefes aldıkça gluk gluk sesler geliyor. Ödemden dolayı mı acaba? Sıvı ve hava baloncukları varmış gibi hissediyorum normal mi bu?
Canım hayırlı olsuuunn yazamadım bir türlü ağrıların da geçer inşallah
Teşekkür ederim canımmm
Artık memeli olduk. Sen de durumlar nasıl? Sen memeli miydin memesiz mi onu da unuttum iyi mi kafa gitti benim iyice
memesiz canım artık ayrı dünyaların insanlarıyız...
Ahahahha bulmuşsun bunama deniz kestanesini bağrına basAyy o zaman buraya yazmazsan sevinirim ahshshsnsbsbbssjsj
İnşallah sen de istediğin gibi memelere kavuşursun canım gerçi şuan benimkiler meme değil deniz kestanesi gibi ama olsun.
mary jane , cnm, sırt üstü yattığın sürece sorun yok. Sadece düz Yatınca , kalkması daha zor olur o kadar. Nasıl rahat ediyorsan.
Bizde ödem kalmamıstır ınsallah 1 .ay bitti..nasıl anlasılıyor acaba ödem olup olmadığı hanı son zamanları ..suan baya hareket ettırıp ortaya getırebılıyorum mesela
Canım , benimkiler kumıldamıyor bile. Yanlardan itip Msj yaptığımda sadece ni titreşim oluyor . Benimkiler 1 yıla anca birleşirBizde ödem kalmamıstır ınsallah 1 .ay bitti..nasıl anlasılıyor acaba ödem olup olmadığı hanı son zamanları ..suan baya hareket ettırıp ortaya getırebılıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?