Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

:KK68::KK68::KK68::KK19:
Bizde eşimle evlenmeden önce yıllarca çıktık.ne giyeceğime,nereye,kimlerle gideceğime,makyajıma,herşeyime o zamanlardan itibaren karıştı.biraz özgürlüğün tadını çıkarıp,sonra evlenmek en güzeli:KK66:
Canım çok öpüyorum, yazmak istiyorum ama gözlerim izin vermiyor ;) iyi geceler . Bu arada kesi yerinin resmini ekledim, bir ara bi bak, bi değerlendir.

Bak canım ailenin öyle demesi normal bana kardeşim geçen kış (bu arada ne kafar uzun zamandır hala ameliyat olamadığımı farkettim) eğer göğüslerini yaptırırsan ne sana bakarım ne de senle konuşurum dedi. Ben vazgeçmedim hiç bir aile kolay kolay hadi kızım göğüslerini yaptır demez. Kararlı olduğunu göster onlara

Aynen cnm annem sağlıgımı düşündüğü için nasihat edip duruyor sürekli olma olma diye. "Doktorlar işin maddiyatında. Sana tabi ki olma demezler. Zararsız derler." Diyor (:

mutluluk2015 mutluluk2015 Violetta72 Violetta72 rapisa rapisa
Ay ben sizi yerim yaa :KK68::KK60:
Konu nereye gitmiş haberiniz bile olmamış, işte kadın olmak budur! :KK28::KK71:
Hallettim problemleri kızlar, dua edin o problemler tekrar hortlamasın :KK70:
:KK70: işte biz buyuz yahuuuı :KK70: laftan lafa geçmeyi çok seven acayip şeyleriz. Ama ben seviyorum böyle olmayı:KK70: estetik hakkında konuşuyorduk , en son hibiskus ile saçı nasıl kızıllaştırırız diyorduk :KK70: gece 1 olmuş farkında değiliz , erken bi saat olsaydı ya da müsait olsaydık , en son hükümeti kurmuştuk sanırım: KK70:

:KK70: işte biz buyuz yahuuuı :KK70: laftan lafa geçmeyi çok seven acayip şeyleriz. Ama ben seviyorum böyle olmayı:KK70: estetik hakkında konuşuyorduk , en son hibiskus ile saçı nasıl kızıllaştırırız diyorduk :KK70: gece 1 olmuş farkında değiliz , erken bi saat olsaydı ya da müsait olsaydık , en son hükümeti kurmuştuk sanırım: KK70:

Cidden kadın denen varlığın bunu yapabileceğine inanıyorum ama bizim ayağımızı bağlayan aşk sanırım. :KK3::KK33:
Bir erkeğe aşk duyuyoruz ve işin kötüsü herbirimiz bunu yapınca otomatik olarak cephemiz düşüyor ahdfks :KK71::KK31:
Normalde elimizden hiçbişey kurtulmazdı :KK73::KK69:

mutluluk2015 mutluluk2015 Violetta72 Violetta72 rapisa rapisa
Ay ben sizi yerim yaa :KK68::KK60:
Konu nereye gitmiş haberiniz bile olmamış, işte kadın olmak budur! :KK28::KK71:
Hallettim problemleri kızlar, dua edin o problemler tekrar hortlamasın :KK70:
Ameliyatına şu kadarcık kaldı,huzurla gir,çık inşallah canım.Artık kararını vermişsin,kendini bu kadar hazırlamışsın,inşallah başka problem yaşamazsın.

Aynen yaa nerden nerelere geldik:KK70:

Kızlaar ameliyat tarihimi haftaya aldırdım dün akşam arayıp konuştum. Annem çok telaş yaptı hem onun gönlü olsun hem de ben kendimi daha rahat hissedeyim diye böyle bişey yapayım dedim. Kadın 4 gündür başımın etini yiyor ya bişey olursa, hacamat oldun vs vs (:
Zaten eski tarihimi öne aldırmıştım şimdi yinr aynı tarihte olucam. Normalde yarın olcaktım öne aldırınca :D

Kızlaar ameliyat tarihimi haftaya aldırdım dün akşam arayıp konuştum. Annem çok telaş yaptı hem onun gönlü olsun hem de ben kendimi daha rahat hissedeyim diye böyle bişey yapayım dedim. Kadın 4 gündür başımın etini yiyor ya bişey olursa, hacamat oldun vs vs :-)
Zaten eski tarihimi öne aldırmıştım şimdi yinr aynı tarihte olucam. Normalde yarın olcaktım öne aldırınca :KK70:
Canım hayırlı olsun tekrar tekrar ;) hadi bakalım geri sayım başladı. 7- yediiiiiiiii......

Bugün dr bey sabah ameliyathane fotosu paylasmsti instagramda bende sen sanmıstm ameliyat tarihni değsrrdğini bilmiyodm
Bunda da vardr bir hayır: )

Bugün dr bey sabah ameliyathane fotosu paylasmsti instagramda bende sen sanmıstm ameliyat tarihni değsrrdğini bilmiyodm
Bunda da vardr bir hayır: )

Sorma ya kamran bey bana nisbet yapıyor :KK71::KK71:
Şaka bir yana haftaya olcak benimki. Bu orduya ben de katılıyorum nasipse.:KK31::KK31:
Dün ödememi yaptım o bile ayrı bir heyecandı sanki ameliyata girdim ahshsh :-)

Back
X