Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Sorma ya kamran bey bana nisbet yapıyor :KK71::KK71:
Şaka bir yana haftaya olcak benimki. Bu orduya ben de katılıyorum nasipse.:KK31::KK31:
Dün ödememi yaptım o bile ayrı bir heyecandı sanki ameliyata girdim ahshsh :-)

Simdiden hayrlı olsn :KK52: sakıncası yoksa ameliyat ücreti ne kadar ?

Selam :) ben dün esteworld de Mustafa beye ameliyat oldum :) 300 cc damla kas altı mentor marka protez takıldı. Dün çok fazla ağrım oldu. Bugün. Ibraz daha iyiyim ama tek Başıma hiçbirşeyi yapamıyorum. Bir haftaya ANCA toparlarım:KK43:((

geçmiş olsun canım. altunizade şubesinde di mi mustafa bey. umarım kısa sürede iyileşirsin. karar aşamasında damla mı yuvarlak mı nasıl karar verdiniz? dokun var mıydı? bak seni izleyim bak benim fotolarıma önceki halinle karsılastır. boy ve kilon kaç bir de?

Boyum 180 cm 62 kg yım dokumçok azdı. O yüzden kas altı damla koydu. Çok doğal oldu. Portakal gibi görünmesin istemiyordum . 330 cc denemiş ameliayt sırasında mustafa beyama çok büyük olmuş. 300 cc idealdi sizin için dedi. Gerçekten de öyle. Çok kocaman değller tam istediğim gibi oldular ama ağrım çok fazla :(

Boyum 180 cm 62 kg yım dokumçok azdı. O yüzden kas altı damla koydu. Çok doğal oldu. Portakal gibi görünmesin istemiyordum . 330 cc denemiş ameliayt sırasında mustafa beyama çok büyük olmuş. 300 cc idealdi sizin için dedi. Gerçekten de öyle. Çok kocaman değller tam istediğim gibi oldular ama ağrım çok fazla :KK43:

ağrı çok normal ilk zamanlar, günden güne iyileşeceksin. boyun baya uzunmuş. seni izledim benim ameliyatsız hallerine bakar mısın bi

Ameliyat sırasında 330 cc denemiş doktorum ama çok büyük oldu dedi 300 cc ideal sizin için dedi. Gerçekten de öyle :) çok kocaman değiller ama küçük de değil. Damla zaten. Dekoltede çok şık duracak dedi. Göğüs dokum senin kadardı diyebilirim. Ama 2 çocuk emzirdim ben :) sadece ağrım çok o kadar.:(

Selam :) ben dün esteworld de Mustafa beye ameliyat oldum :) 300 cc damla kas altı mentor marka protez takıldı. Dün çok fazla ağrım oldu. Bugün. Ibraz daha iyiyim ama tek Başıma hiçbirşeyi yapamıyorum. Bir haftaya ANCA toparlarım:KK43:((
kas altı mı kas zarı altı mı diğer mesajda kas zarı altı yazıyordu

Bugün ben de ameliyattan çıkmış olcaktım canım ama bir haftalık daha erteledim. Sana çok geçmişler olsun umarım sonucundan çok memnun olursun :KK51::KK52:
En kısa sürede fotoğraf bekliyorumm birbirimizi takip edelim :KK16::KK54:

rapisa rapisa canımcıım gel senle bi konu açalım orda saçla ilgili bütün bildiklerini yaz. :KK76:
Hem ben hem başkaları okusun. Ben saçlarımı bir kez boyattım toplam hayatımda. Koyu kahverengiler. :eek:
Ben kumral bir ton istiyorum. Tenim beyaz olduğu için daha canlı dursun istiyorum saçlarım başımda. Bakımı için yıpranmaması için neler lazım? Uzatmak istiyorum, dolgunlaştırmak istiyorum. İstiyorum da istiyorum abi :KK48::KK45:

Sevgili anaksarate bana da doktorum dokum ince oldugu icin ve agrim az olsun diye zar ustu kas alti yapmaya karar verdi.sen oldun sanirim ameliyati.nasil memnun musun canim?henüz olmamışsin simdi okudum 4 gun kaldi demissin :)

Sevgili anaksarate bana da doktorum dokum ince oldugu icin ve agrim az olsun diye zar ustu kas alti yapmaya karar verdi.sen oldun sanirim ameliyati.nasil memnun musun canim?henüz olmamışsin simdi okudum 4 gun kaldi demissin :)

zar üstü kas altı nası oluyor ki canım? zarın üstü direkt göğüs dokusu. yani meme dokusu altı kas üstü mü yaptıracaksın?

Evet canım son 4 günüm kaldı. :KK46:
Aslında geçen cumartesi olucaktım. Ama erteledim :KK51:

rapisa rapisa canımcıım gel senle bi konu açalım orda saçla ilgili bütün bildiklerini yaz. :KK76:
Hem ben hem başkaları okusun. Ben saçlarımı bir kez boyattım toplam hayatımda. Koyu kahverengiler. :eek:
Ben kumral bir ton istiyorum. Tenim beyaz olduğu için daha canlı dursun istiyorum saçlarım başımda. Bakımı için yıpranmaması için neler lazım? Uzatmak istiyorum, dolgunlaştırmak istiyorum. İstiyorum da istiyorum abi :KK48::KK45:
Aaaa öyle mi bebeğim ben sana yardım ederim açalım. Süper fikir konunun ismi ne olsun :KK200:En Büyük KK:KK37:

Back
X