Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Kızlaaar ben yine heyecanlıyımmm, çok az kaldıı :KK17::KK17:
Sonucum nasıl olcak? ameliyat nasıl geçcek? acaba kaç cc sığıcak? Ne kadar doğal olucak? Kafamda deli sorular...:KK47:

NisanKUZEY NisanKUZEY merhaba canım sen bugün giriyorsun ameliyata belki de girdin, ben de 2 gün sonra olucam ameliyat :KK51:
İnşallah istediğin gibi olur senin de benim de. Yeni fotolarını atarsın müsait olunca bakalım 350 cc nasıl durucak sende. Şuan 80b giyiyosun memen de var aslında.

Kızlaaar ben yine heyecanlıyımmm, çok az kaldıı :KK17::KK17:
Sonucum nasıl olcak? ameliyat nasıl geçcek? acaba kaç cc sığıcak? Ne kadar doğal olucak? Kafamda deli sorular...:KK47:
Canım inşallah çok güzel olurlar:KK22: ben de istiyorum Aylin Karanlık yapsın istiyordum bugün bilgi aldım ama 10bin diyor:cry::cry:

Canım inşallah çok güzel olurlar:KK22: ben de istiyorum Aylin Karanlık yapsın istiyordum bugün bilgi aldım ama 10bin diyor:cry::cry:

Anamm baya varmış ücreti canım :KK14:
Gerçi bizim kamran beyde de ücret 3000 euro olmuş. Hemen hemen aynı. :eek::110:
İnşallah sen de en kısa sürede olursun canım. Before fotoların ekli mi galerinde?

325 cc.nin altında taktırma derim canım sana :stop:
Çünkü memr alt ölçünle üst ölçünün arasında sadece 5 cm fark var. Baya az dokun 325 anca toparlar. Byük istersen de 350 düşün.
üst bedenim küçük olduğu için acaba çok büyük durur mu diye düşünmeden edemiyorum canım ya. bu aralar çok taktım gerçekten ama fiyat şok etti beni 6-7 civarı bekliyodum:KK43:

üst bedenim küçük olduğu için acaba çok büyük durur mu diye düşünmeden edemiyorum canım ya. bu aralar çok taktım gerçekten ama fiyat şok etti beni 6-7 civarı bekliyodum:KK43:

Esteworlde gel o zaman canım? Ya da sakarya / izmit taraflarnda bir kadın doktor vardı illa kadın istiyorsan ondan da memnunlar çok. Adı ilsun bak araştır. Ben sonuçlarını çok bgeniyorum

Canım son iki gün ;) herşey çok güzel olacak inan. Islak mendil, kalın pipet, önden düğmeli rahat bi kıyafet, rahat bi alt( kendin giyebileceğin- tuvaletten sonra), bol su ,ayran...ameliyattan sonra kalkarken HEP KARŞIYA BAK DA KALK, sakın kafanı eğip kalkma.

Esteworlde gel o zaman canım? Ya da sakarya / izmit taraflarnda bir kadın doktor vardı illa kadın istiyorsan ondan da memnunlar çok. Adı ilsun bak araştır. Ben sonuçlarını çok bgeniyorum
evet kadın istiyorum canım. çok yardımcı oluyosunuz valla çok teşekkür ederim mutluluğa da sana da. inşallah senin de sonucun en az düşüncelerindeki gibi olur. ikiniz de her şeyin en iyisini hakediyosunuz bu samimiyetle gerçekten:eek::eek:

evet kadın istiyorum canım. çok yardımcı oluyosunuz valla çok teşekkür ederim mutluluğa da sana da. inşallah senin de sonucun en az düşüncelerindeki gibi olur. ikiniz de her şeyin en iyisini hakediyosunuz bu samimiyetle gerçekten:eek::eek:
Canım 6 ay boyunca yardım almak için forumdaydım, şimdi de elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum. Inşallah sonuç istediğin gibi olur.

Canım benim her zaman, yeter ki sen iste.
Bizim de yardıma ihtiyacımız oldugu zamanlar vardı. Hiçbirşey bilmiyordum foruma girdiğimde. Okuya okuya sora sora ögrendim. Böyle dualar edince içim ferahlıyor teşekkür ederiz canım benim.. mutluluk2015 mutluluk2015 de ben de hep yardım ederiz sen bi karar ver de yeter ki :KK68:

Cemaat, bende bir korku başladı saçma sapan evhamlar :KK43:
Yok ameliyatta mikrop kapıp ölenler, yok narkozu kaldıramayanlar..
Çok büyük bir ameliyat değil yani sonuçta dimi :KK17::KK17:

Cemaat, bende bir korku başladı saçma sapan evhamlar :KK43:
Yok ameliyatta mikrop kapıp ölenler, yok narkozu kaldıramayanlar..
Çok büyük bir ameliyat değil yani sonuçta dimi :KK17::KK17:
Korkmamak elde değil canım.bende dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.ama bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş.inşallah rahatça,sağlıkla atlatırsın .

kızlar bende çok istiyorum ama açıkçası endişeleniyorum bulunduğum şehirde bir doktora gitmiştim ama çok küçük olmadığını sadece yayık olduğunu söylemişti şu an yaptırmayın bekarsınız çocuğunuz yok daha sonra toparlatırsınız dedi tamamen profesyonellikten uzak olarak...
ama böyle söylemesi hevesimi kırsa da hep aklımın bir köşesinde bu olay

Back
X