- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.678
- 773
Saç bakım bölümü var canım konu başlığı süper olmuş canımBilmem ki "rapisanaksarete saç bakım tüyoları" olsun ahahah
Hangi alanda açıcaz?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç bakım bölümü var canım konu başlığı süper olmuş canımBilmem ki "rapisanaksarete saç bakım tüyoları" olsun ahahah
Hangi alanda açıcaz?![]()
Canım inşallah çok güzel olurlarKızlaaar ben yine heyecanlıyımmm, çok az kaldıı
Sonucum nasıl olcak? ameliyat nasıl geçcek? acaba kaç cc sığıcak? Ne kadar doğal olucak? Kafamda deli sorular...![]()
Canım inşallah çok güzel olurlarben de istiyorum Aylin Karanlık yapsın istiyordum bugün bilgi aldım ama 10bin diyor
![]()
Yok canım yaptırırsam koyucam şimdi ben bile bakmak istemiyorumAnamm baya varmış ücreti canım
Gerçi bizim kamran beyde de ücret 3000 euro olmuş. Hemen hemen aynı.
İnşallah sen de en kısa sürede olursun canım. Before fotoların ekli mi galerinde?
Yok canım yaptırırsam koyucam şimdi ben bile bakmak istemiyorum![]()
üst bedenim küçük olduğu için acaba çok büyük durur mu diye düşünmeden edemiyorum canım ya. bu aralar çok taktım gerçekten ama fiyat şok etti beni 6-7 civarı bekliyodum325 cc.nin altında taktırma derim canım sana
Çünkü memr alt ölçünle üst ölçünün arasında sadece 5 cm fark var. Baya az dokun 325 anca toparlar. Byük istersen de 350 düşün.
üst bedenim küçük olduğu için acaba çok büyük durur mu diye düşünmeden edemiyorum canım ya. bu aralar çok taktım gerçekten ama fiyat şok etti beni 6-7 civarı bekliyodum![]()
evet kadın istiyorum canım. çok yardımcı oluyosunuz valla çok teşekkür ederim mutluluğa da sana da. inşallah senin de sonucun en az düşüncelerindeki gibi olur. ikiniz de her şeyin en iyisini hakediyosunuz bu samimiyetle gerçektenEsteworlde gel o zaman canım? Ya da sakarya / izmit taraflarnda bir kadın doktor vardı illa kadın istiyorsan ondan da memnunlar çok. Adı ilsun bak araştır. Ben sonuçlarını çok bgeniyorum
Canım 6 ay boyunca yardım almak için forumdaydım, şimdi de elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum. Inşallah sonuç istediğin gibi olur.evet kadın istiyorum canım. çok yardımcı oluyosunuz valla çok teşekkür ederim mutluluğa da sana da. inşallah senin de sonucun en az düşüncelerindeki gibi olur. ikiniz de her şeyin en iyisini hakediyosunuz bu samimiyetle gerçekten![]()
inşallah canım çok teşekkür ederim desteğin içinCanım 6 ay boyunca yardım almak için forumdaydım, şimdi de elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum. Inşallah sonuç istediğin gibi olur.
evet kadın istiyorum canım. çok yardımcı oluyosunuz valla çok teşekkür ederim mutluluğa da sana da. inşallah senin de sonucun en az düşüncelerindeki gibi olur. ikiniz de her şeyin en iyisini hakediyosunuz bu samimiyetle gerçekten![]()
bana destek olan o pozitif kadın nereye gittiCemaat, bende bir korku başladı saçma sapan evhamlar
Yok ameliyatta mikrop kapıp ölenler, yok narkozu kaldıramayanlar..
Çok büyük bir ameliyat değil yani sonuçta dimi![]()
bana destek olan o pozitif kadın nereye gitti![]()
hiiiiiiç de bişey olmaz inşallah en az ağrılı şekilde bitip gidecek sonunda ayna karşısındaki güzelliğin kalcak ooohYa şimdi biraz daha iyiyim ameliyattan korkuyorum ahaha![]()
Korkmamak elde değil canım.bende dizlerim titreyerek gitmiştim hastaneye.ama bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş.inşallah rahatça,sağlıkla atlatırsın .Cemaat, bende bir korku başladı saçma sapan evhamlar
Yok ameliyatta mikrop kapıp ölenler, yok narkozu kaldıramayanlar..
Çok büyük bir ameliyat değil yani sonuçta dimi![]()