Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Canım geçmiş olsun dileklerimizi iletir misin :) ay siz reelde tanışıyornuydunuz ne güzel yanındasın destek oluyorsun selam söyle anaksarete ye :KK200:
Kızlar ben styx09, anaksarete telefonu verdi tam yazamıyor yatıyor su an. baskı hissi oldugunu soyluyor, agrisi pek yokmus. Simdilik durum bu. Hepinizi opuyoruz[/
Kızlar ben styx09, anaksarete telefonu verdi tam yazamıyor yatıyor su an. baskı hissi oldugunu soyluyor, agrisi pek yokmus. Simdilik durum bu. Hepinizi opuyoruz

kızlar eve geldim. süreci beklediğimden iyi geçirse de son saatlerde bulantısı ve hafif kol hareketlerinde ağrıları vardı, drenler falan batıyor. 1 kere ayağa kalkmak zorunda kaldı baya zorlandı tabi. yemek yiyordu en son, daha toplayacak kendini bence yemekten sonra. muhtemelen şu an uyuyordur, uykusu da gelmişti hafif.

kamran bey 9 civarı başka bir ameliyattan çıktı, odaya uğrayınca görüştük kendisiyle de. çok güzel bir iş çıkarmış sporcu sutyeni üstünden gördüğüm kadarıyla, ellerine sağlık adamın cidden. ben de aklımdaki soruları ayaküstü yine sordum, daha bi cesaretlendim.

anaksarete'nin de çok selamı var hepinize. yarın belki kendi yazabilir daha iyi hissederse.

kızlar eve geldim. süreci beklediğimden iyi geçirse de son saatlerde bulantısı ve hafif kol hareketlerinde ağrıları vardı, drenler falan batıyor. 1 kere ayağa kalkmak zorunda kaldı baya zorlandı tabi. yemek yiyordu en son, daha toplayacak kendini bence yemekten sonra. muhtemelen şu an uyuyordur, uykusu da gelmişti hafif.

kamran bey 9 civarı başka bir ameliyattan çıktı, odaya uğrayınca görüştük kendisiyle de. çok güzel bir iş çıkarmış sporcu sutyeni üstünden gördüğüm kadarıyla, ellerine sağlık adamın cidden. ben de aklımdaki soruları ayaküstü yine sordum, daha bi cesaretlendim.

anaksarete'nin de çok selamı var hepinize. yarın belki kendi yazabilir daha iyi hissederse.
S styx09 , ne dedi Dr, senin tübüler memelerin hakkında ;) mary jane mary jane , kuzum yaaaaaaa, baskı bitecek merak etme ;)

S styx09 , ne dedi Dr, senin tübüler memelerin hakkında :KK66: mary jane mary jane , kuzum yaaaaaaa, baskı bitecek merak etme :KK66:

ben dedim ki kamran bey ben baya obsesif durumdayım, her gün böyle yaşanmıyo dedim. o da ''anlıyorum'' modunda kafa sallayarak dedi ki ben elimden geldiğince zaten süt kanallarına zarar vermemeye çabalıyorum tübüler ameliyatlarında. içerideki kısıtlayıcı bantlar kesilip meme yayvanlaştırılacak, üçgen görüntü gidecek. hani en kötü ihtimal olursa bile normalde de emziremeyen çok kadın var dedi. 2. kez görüşme kararı aldık. çünkü anaksarete'nin sonucu cidden iyi duruyordu ;)

ameliyat olduğum gece yi hatırladım o kadar mı rahat olur insan annem uyuyor ben elimde kitap telefon geziyorum arada acıyor gözünü sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyuyan diye fırça atıyordu uykum yok napıyım diyordum her ameliyat farklı valla yakında burundan da olmak istiyorum bakalım o nasıl olacak

ameliyat olduğum gece yi hatırladım o kadar mı rahat olur insan annem uyuyor ben elimde kitap telefon geziyorum arada acıyor gözünü sen ne biçim ameliyatlıksın yatıp uyuyan diye fırça atıyordu uykum yok napıyım diyordum her ameliyat farklı valla yakında burundan da olmak istiyorum bakalım o nasıl olacak

aslında senin burnun iyi duruyordu ama sen rahatsızsan tabi ki sen daha iyi bilirsin. benim burnumun ucu kalkıktır ama hafif bi kemik var. anaksarete görünce dedi ki burnun estetik mi. yok kız dedim kendim burnum. bu kemikten biraz rahatsızım dedim yan döndüm, ama o sana karakteristik katıyo dedi. yoksa benim de gizliden bi burun isteğim vardır ;)

aslında senin burnun iyi duruyordu ama sen rahatsızsan tabi ki sen daha iyi bilirsin. benim burnumun ucu kalkıktır ama hafif bi kemik var. anaksarete görünce dedi ki burnun estetik mi. yok kız dedim kendim burnum. bu kemikten biraz rahatsızım dedim yan döndüm, ama o sana karakteristik katıyo dedi. yoksa benim de gizliden bi burun isteğim vardır :KK66:
Canım siz anaksarete ile burada mı tanıştınız.

evet özelden baya muhabbetimiz ilerlemişti. görüştüğümüz doktor da aynı olunca yanında olmak istedim :KK66:

Öncelikle canımm arkadaşım S styx09 amrliyattan hemen sonra yanımdaydı, çok teşekkürler canımm benim :KK200:

Diğer arkadaşlar yeni okuma fırsatı buldum hepiniz ne kadar tatlısınız ya :KK68: çok teşekkür ederim. Sonucu ben de henüz bandaj ve ameliyat sütyeni altından gördüm styx09 gibi. Çok güzel görünüyordu tam istediğim boyutta gibiydiler :KK31:

Ama ağrım oldu gece yatmadan :KK43:
Çünkü 2.kez idrara kalkmam gerekti, o nasıl bir his öyle. Kurtulamıyorsun ne yapsan da. Birkaç kaşık yedirmişti bana styx09 o nedenle de istifra ettim, rahatladım. Uyuyup uyandım yazayım dedim o gücü buldum bilmiyorum bugün de kalkarken öyle zorlanıcak mıyım yine :KK17::KK17:

Öncelikle canımm arkadaşım S styx09 amrliyattan hemen sonra yanımdaydı, çok teşekkürler canımm benim :KK200:

Diğer arkadaşlar yeni okuma fırsatı buldum hepiniz ne kadar tatlısınız ya :KK68: çok teşekkür ederim. Sonucu ben de henüz bandaj ve ameliyat sütyeni altından gördüm styx09 gibi. Çok güzel görünüyordu tam istediğim boyutta gibiydiler :KK31:

Çünkü 2.kez idrara kalkmam gerekti, o nasıl bir his öyle. Kurtulamıyorsun ne yapsan da. Birkaç kaşık yedirmişti bana styx09 o nedenle de istifra ettim, rahatladım. Uyuyup uyandım yazayım dedim o gücü buldum bilmiyorum bugün de kalkarken öyle zorlanıcak mıyım yine :KK17::KK17:
Canım çok geçmiş olsun.kolay bir ameliyat değil.ben çok zorlanmıştım:(.özellikle ilk 4 günü atlattıktan sonra çok daha iyi hissedeceksin.

aslında senin burnun iyi duruyordu ama sen rahatsızsan tabi ki sen daha iyi bilirsin. benim burnumun ucu kalkıktır ama hafif bi kemik var. anaksarete görünce dedi ki burnun estetik mi. yok kız dedim kendim burnum. bu kemikten biraz rahatsızım dedim yan döndüm, ama o sana karakteristik katıyo dedi. yoksa benim de gizliden bi burun isteğim vardır :KK66:
yok canım burundan estetik düşünmüyorum nefes problemim var kemik eğri bu aralar iyice bunalttı beni çok zor ya azıcık nefes almak ama korkuyorum bişey olur diye burun sonuçta herkes beceremiyo bişey olursa yüzümün tam ortasında

narkoz herkese farklı etki gösterebiliyor canım sabırlı olacaksın bikaç gün sonra daha iyi hissedeceksin kendini zorlama kalkarken falan sırtından biri destek olsun sonucun eminim çok güzel olmuştur

Back
X