Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Violetta72 Violetta72 çok teşekkür ederimm evet dün çok zorlandım ama bugün daha iyiyim. Artık birinin desteğiyle kalkabiliyorum çok şükür :/
Kamran bey geldi, direnleri akşam çıkartırız biraz daha kalsınlar dedi. Daha 1 gün olmadı ameliyat olalı :) ne garip artık kocaman memelerim var :p inşallah küçülmezler ablacım ya.

FAZLANAZLI FAZLANAZLI teşekkür ederim canım, sonucumu iyi olunca atıcam fotoğrafları. Merak etmeyin, dua edin de çabuk iyileşeyim :))

Violetta72 Violetta72 çok teşekkür ederimm evet dün çok zorlandım ama bugün daha iyiyim. Artık birinin desteğiyle kalkabiliyorum çok şükür :/
Kamran bey geldi, direnleri akşam çıkartırız biraz daha kalsınlar dedi. Daha 1 gün olmadı ameliyat olalı :) ne garip artık kocaman memelerim var :p inşallah küçülmezler ablacım ya.

FAZLANAZLI FAZLANAZLI teşekkür ederim canım, sonucumu iyi olunca atıcam fotoğrafları. Merak etmeyin, dua edin de çabuk iyileşeyim :))
Canım, her geçen saniye daha iyi olacaksın . Çok şükür atlattın, ölmedin :KK70:Ben de ameliyattan sonra, çok şükür uyanabildim diye söyleniyormuşum:KK70:

Canım, her geçen saniye daha iyi olacaksın . Çok şükür atlattın, ölmedin :KK70:Ben de ameliyattan sonra, çok şükür uyanabildim diye söyleniyormuşum:KK70:

Çok şükür ya :))
Küçülme olur mu boyutta abla? Sen yaşadın mı bi küçülme? Yoksa dolgunlaşma mı oluyor daha çok? Küçülcek diye ödüm kopuyor.

sonuçtan eminim cok mutlu olacaksın bol su içmeye çalış hafif hafif hareketler iyi gelir bitti ya ameliyat gerisi hallolur canım

Çok şükür ya :))
Küçülme olur mu boyutta abla? Sen yaşadın mı bi küçülme? Yoksa dolgunlaşma mı oluyor daha çok? Küçülcek diye ödüm kopuyor.
Benimkiler ilk başta küçük gelmişlerdi gözüme.sonra şişmeye başladılar ve kocaman oldular.sanırım benim tüm ödem göğüslerde toplandı:))ödemler gidince normal boyuta geldiler.ama ilk başta basık olup zamanla büyüyen de çok.

FAZLANAZLI FAZLANAZLI evet su içtikçe de wc.ye taşınıyorum :) inşallah dediğin gbi çok memnun olurum :))
Violetta72 Violetta72 ay benimki nolcak acaba ne zaman anlaşılır ödemlerin gittiği kaç günden sonra abla?
1-1.5 aylıkken normale dönmüştüm canım ben.ama benim göğüsler resmen sırtıma taşıyordu.öyle şişmişti yani.o hali de korkutmuştu beni açıkçası.herkesin farklı oluyor.sabretmekten başka çare yok.

arzum77 arzum77 yastık çok feci agrı yapmaya başladı :KK43:
Bugün bşladı bu sırt ağrım ve çok şiddetli. Uyutmuyor.

Violetta72 Violetta72 senin atlatma sürecin uzunmuş :KK43: yandım ben.
İlk 1 hafta en şiş dönemiydi.1 haftadan sonra hem ben çok rahatladım,her işimi yapmaya başladım,hem ödemlerim azalmaya başladı.ama ödemlerin tamamen geçmesi,göğüslerin gerçek şeklini alması biraz sürdü tabi.

Canm ben evde, 3,4 tane kuş tüyü yastıkla oturur poZiasyonda yattım, sırtımın ağrısı geçene kadar. Oturur poZisyonda Yatınca, bu seferde kuyruk sokumun ağrıyor. Dönüşümlü olarak bi 90 derecelik açıyla bir de 120 derecelik açıyla yatıyordum. 90 derecelik açıyla yani otururarak uyumak sırtı rahatlatıyor. Dene lütfen. Bir de altıma , yani yağın üstüne 2 tane kuş yumuşacık yorgan katlayıp koymuştum.

Kalçamı hafif sağa ve sola çeviriyordum arada. Allah yatağa mahkum insanlara güç versin. Ayyy dedim, ne Zor, biz 5 gün zorlandık da. Onlar ömür boyu. Allah kimseyi yatalak yapmasın.

İlk 1 hafta en şiş dönemiydi.1 haftadan sonra hem ben çok rahatladım,her işimi yapmaya başladım,hem ödemlerim azalmaya başladı.ama ödemlerin tamamen geçmesi,göğüslerin gerçek şeklini alması biraz sürdü tabi.

Ay yeter ki şu ağrılar geçsin de beklerim şekil sürecini. :(
Ağrı kesici iğne anca kesiyor sırt ağrımı. Meme kısmını unuttum o derece.

arzum77 arzum77 yastık çok feci agrı yapmaya başladı :KK43:
Bugün bşladı bu sırt ağrım ve çok şiddetli. Uyutmuyor.

Violetta72 Violetta72 senin atlatma sürecin uzunmuş :KK43: yandım ben.
Dr una sorarak analjezik merhem sürebilirsin kas gevşeticili ben öyle yapmıştım çok iyi gelmişti birde ben yastıklarla yatamadım çok ağrı yapıyordu bi gece hastanede bi gece evde öyle yattım sonra normal sırt üstü yattım öyle daha rahat ettim sende bi dene kendin nasıl rahat edebiliyorsan öyle yat ve asla kambur yürüme ayakta dururken dimdik dur

Sırt ağrının tamamen hafiflemesi veya geçmesi bir hafta/10 gün sürebilir. Dayan , geçicek merak etme . Baskı da 12. Günde yok olmaya başlamıştı ;)

Back
X