Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Canım " ne zamn yan yatabilirim ?" Diye sormuştum Dr a. O da" yatabildiğin zaman" demişti .ben 3. Hafta gibi artık yatabiliyordum. Ilk 1 hafta arkadan biri desteklemeden yattığın yerden kalkamazsın. Bu yüzden , gündüz hiç yatmıyordum. Ya geziniyordum evde ya da oturuyordum. Gece zaten yeteri kadar sırtım ağrıyacak bari gündüz ağrımasın diyordum.

ay valla aynı benim halim :D gece sırtım ağrıyor yatmaktan gündüz o yüzden çok korkuyorum kendi kendimeysem yatmaya. benimki acıdan korkma hali daha çok. büyük korku var içimde :) memişlere bakmaya, sütyensiz hareket etmeye vesaire vesaire

benim drenim yoktu ama 3. gün kendin tuvalete gitmen bile çok iyi bence o kadar zor ki eğilip külodu indirmek... şu an çok daha kolay yapabiliyorum hareketleri çok şükür ve kendim yatağa yatabiliyorum azıcık ağrı ve baskıyla ama yataktan kalkamıyorum tabii ki :KK70:

uyuyabilmek ben de çok istiyordum ya resmen yastıklara bakıyordum iç geçirerek 4 gün öncesine kadar. dimdik uyumak çok zor allah herkesin yardımcısı olsun. tüm gün uykulu dolaşıyordum ve zaten acıdan baskıdan da bikaç saat anca uyuyordum. 3 4 saatlik uyku da tabii ki yetmiyor. ama dediğim gibi 4 gündür düz yatabiliyorum, sabah arkadaşım sırtımdan beni tutarak kaldırıyor allah ondan da razı olsun. ama tüm gece hareketsiz durduğumdan memişler çok kasılmış oluyor

Çok geçmiş olsun canım demek ki iyileşme süreci kişisine göre değişiyor. Ben 2.günümde de kendim gitmeye başladım tuvalete. Ameliyatın üstünden 24 saat geçmişti. Ama artık kendim gidebildim çok şükür. Şuan evdeyim. Kendim yatıp kalkıyorum yattıgın yatak çok önemli. Hastane yatagınds rahat edenemiştim eve kendi yatagıma gelince bi kendime geldim canım. Senin cc boyutu da byük o yüzden daha zor geçiriyorsundur süreci muhtemelen

Çok geçmiş olsun canım demek ki iyileşme süreci kişisine göre değişiyor. Ben 2.günümde de kendim gitmeye başladım tuvalete. Ameliyatın üstünden 24 saat geçmişti. Ama artık kendim gidebildim çok şükür. Şuan evdeyim. Kendim yatıp kalkıyorum yattıgın yatak çok önemli. Hastane yatagınds rahat edenemiştim eve kendi yatagıma gelince bi kendime geldim canım. Senin cc boyutu da byük o yüzden daha zor geçiriyorsundur süreci muhtemelen

arkana yastık koyuyosun dimi yoksa dümdüz mü yatıyorsun? ben dümdüz yatmaya daha yeni başladım "oh be dünya varmış" dedim :) evet hem cc büyük hem de galiba ben çok nazlıymışım ağrı eşiğim çok düşükmüş benim kadar ağır geçireni hiç duymadım çünkü. bikaç arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldular hiç sıkıntıları olmadı :D

moral de çok etkiliyor benim ameliyattan sonra bikaç gün moralim çok bozuldu o ara çok kötüledim kustum falan hatta...

arkana yastık koyuyosun dimi yoksa dümdüz mü yatıyorsun? ben dümdüz yatmaya daha yeni başladım "oh be dünya varmış" dedim :) evet hem cc büyük hem de galiba ben çok nazlıymışım ağrı eşiğim çok düşükmüş benim kadar ağır geçireni hiç duymadım çünkü. bikaç arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldular hiç sıkıntıları olmadı :KK70:

moral de çok etkiliyor benim ameliyattan sonra bikaç gün moralim çok bozuldu o ara çok kötüledim kustum falan hatta...

Ben de ilk gece 3 kere istifra ettim canım. Narkozun etkisi 2.güne kalmadı o yüzden. Gaz çıkarınca falan gidiyor narkoz. Ama benim acı eşiğim yüksek diyorlar. Kardeşim hatta bugün anneme diyor ki bu kız katana gibi ahahah. Ben ölmüştüm o agrılara diyor. Çünkü ameliyattan sonra ilk kalkışım felaketti S styx09 şahit, gördü kız bile korktu çok basınç oldu ama mutluluk2015 mutluluk2015 in dediği gibi sonra hızla iyi oluyor insan. İlk 2 gün çok zor :/

Ben de ilk gece 3 kere istifra ettim canım. Narkozun etkisi 2.güne kalmadı o yüzden. Gaz çıkarınca falan gidiyor narkoz. Ama benim acı eşiğim yüksek diyorlar. Kardeşim hatta bugün anneme diyor ki bu kız katana gibi ahahah. Ben ölmüştüm o agrılara diyor. Çünkü ameliyattan sonra ilk kalkışım felaketti S styx09 şahit, gördü kız bile korktu çok basınç oldu ama mutluluk2015 mutluluk2015 in dediği gibi sonra hızla iyi oluyor insan. İlk 2 gün çok zor :/
Maşallah maşallah , 3. Gün olmuş bile ;) sonra sırasıyla 13. Gün, 23. Gün, 33.gün.... Zamanın hızına şaşıracaksın. Hergün toparlanacaksın ;)

arkana yastık koyuyosun dimi yoksa dümdüz mü yatıyorsun? ben dümdüz yatmaya daha yeni başladım "oh be dünya varmış" dedim :) evet hem cc büyük hem de galiba ben çok nazlıymışım ağrı eşiğim çok düşükmüş benim kadar ağır geçireni hiç duymadım çünkü. bikaç arkadaşım da aynı doktora ameliyat oldular hiç sıkıntıları olmadı :KK70:

Çok geçmiş olsun canım. Zor olmuş seninki sanırım. Zor olan dönem bitmiş sayılır. Artık hızla iyileşeceksin ;)

Çok geçmiş olsun canım. Zor olmuş seninki sanırım. Zor olan dönem bitmiş sayılır. Artık hızla iyileşeceksin :KK66:

evet şükür geçti acıdan duramadığım zamanlar. inşallah çabucak iyileşirim. bir an önce sütyen alışverişine çıkmak istiyorum :D çok sağol canım iyi dileklerin için

Maşallah maşallah , 3. Gün olmuş bile :KK66: sonra sırasıyla 13. Gün, 23. Gün, 33.gün.... Zamanın hızına şaşıracaksın. Hergün toparlanacaksın :KK66:

Ay inşallah büyüseler de eşit bir şekilde hayırlısıyla en çok istediğim bu :p
Senin cm değişti mi büyüme konusunda daha çok yeni ama yine de bilirsin :KK51:

Canım ölçmedim , ama fırsat bulunca ölçiim ;) hala sol meme biraz daha yukarıda gibi duruyor. Olsun, zamanla eşitleniyormuş . Eşitlenmese de , napiiiim uffff, bu da yoktu eskiden ;):KK70:

D
Sanki, alt kısım daha yuvarlaklaşıyor gibi, üst lop boşalıp aşağı iniyor gibi. Daha 5. Haftam , hala kaslar tam olarak gevşemedi . Hocanın bahsettiği şu mübarek 3 ay bi geçsin, bakalım neye benZiicek ;)

D
Sanki, alt kısım daha yuvarlaklaşıyor gibi, üst lop boşalıp aşağı iniyor gibi. Daha 5. Haftam , hala kaslar tam olarak gevşemedi . Hocanın bahsettiği şu mübarek 3 ay bi geçsin, bakalım neye benZiicek :KK66:

Biz de bu mübarek 3 aylar içinde bol bol zikirle duayla ugraşalımshshshhshs :D
Off ya napıcaz yine sen bir ayı devirdin benim ameliyat sütyenini açmam yasak yaw :/
Çarşamba günü açcak doktur kamush

Aynen canım burun çünkü yüzümüzün merkezinde o yüzden çok önemli. Hasan fındık bu konuda çok iyi. arzum77 arzum77 de ona oldu sanırım onun da sonucu çok güzel :KK68:
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle,yüze yapılan işlemler çok çok önemli. Burnum çok çok istediğim gibi olmasada sorunlarım düzeltildi,toparlandı en azından. Eskiye nazaran çok daha düzgün sonuç aldım. Ilk önceliğim nefes alamama sorunuydu,başka doktorun bozduğunu Hasan bey düzeltti :) yağ dolguları zaten muhteşem oldu ;) Darısı tüm ameliyat Olmayı düşünenlere olsun ;)

Boyut değişir zamanla. Forumda zamanla daha büyüdügünüde gördük,küçüldüğünüde :) Iki meme her zaman farklı iyileşir. Boyutta farklı olabilir Endişe etme. Net sonucu görmen altı Ay'ı bulur .

Back
X